Koskiset bodaa

Ai että mää nautin näistä viikonlopuista, kun ei oo kiire minnekkään. Eilen illalla Vili halus väkisin mennä mummolaan ja meillä siis laatuaikaa. Päätettiin repästä ja lähdettiin kaupunkiin (autolla). Ehdittiin lyhyessä ajassä käymään Ines tapasbarisa, cafe europassa ja SkÅlissa.

Todettiin sitten 20 min baarissa olon jälkeen, että  olis pitäny olla niin super änkyrä kännissä baarissa, että olis jaksanut sitä porukkaa. Huh huh mitä meininkiä. Rehellisesti mitä tollasilla känneillä saavuttaa muutakun aamulla krapulan ja siitä toivuttua hirveen morkkiksen.. Totesin myös sen kuinka osa ehkä kuvittelee kuinka hienoo on olla siinä neljänkympin paikkeilla ja lesoilla omilla rahoilla ja ostella shamppanjaa, nuori likka kainalossa… Kerron taas oman mielipiteeni, mutta mun käy niitä sääliksi. On se kurjaa jos ei elämässä muuta sisältöä oo kun juominen ja niillä ”rahoilla leijuminen.. No mutta lähdettiin sitten yhtä nopeeta kotiin, kun oltiin kaupunkiin tultukin.

Tänään aamupalan jälkeen paineltiin Team Koskisella suoraan Wolffille. Vuorossa oli olkapäät. Se kuka päättää kaapin paikan meillä, eli mää pidin Juusolle treenit :). Alan syttyyn näihin yhteis treeneihin kun saa purkaa kaikki agressioit käskyttämällä toista ja oikein nähdä sen kärsivän hahahah, ei vaan. Eilen jopa vähän hemmottelin Juusoo ja olin varannut sille (sen tietämättä) kasvo ja jalkahoidon so gay :). Jonka se sitten tänään myönsi tienneensä kun Nelli oli ”möläyttänyt….. Hyi Nelli 🙂 Kaiken kaikkiaan ihana ja onnistunut viikonloppu takana.

Lopuks viä tehtiin kunnon venyttelyt ja siitä sitten mummolaan valmiiseen ruokapöytään. Moni on pyytänyt kuvamateriaalia salilta. Se vaan ei aina oo mahdollista koska usein treenaan yksin aamulla ja en viitti, enkä edes halua kysellä jotain, voitko kuvata. Nää oli jopa poikkeuksia. Usein se vaan häiritsee treeniä ainakin omalla kohdalla ja ihmettelen kuinka osalla on aikaa poseerata kesken sarjojen 😉 Mau.

Tänään olis vuorossa vielä ensiviikon ruokien kokkailut ja sauna venyttely:) Se onkin ihan mun oma keksimä juttu, mutta hiton tehokas. Ainut mikä siinä on niin pitää olla tämmönen pygmi, tai omistaa leveet lauteet. Sielä mää köllöttelen makuu asennossa ja venyttelen ja tekee niin hyvää.

Umppu

primebody

14 vastausta artikkeliin “Koskiset bodaa”

  1. Heei, pakko kysyä jotain 😀 Hommasin himaan juoksumaton jokunen viikko takaperin. Rakastan juoksemista PIHALLA, juoksen helposti 15 km, mutta juoksumatolle ei motivaatio riitä, se on vaan jotenkin niiiiin tylsää (luovutan heti ekan 5 minuutin jälkeen)… En kuitenkaan tykkää juosta tuolla kylmässä ja märässä pihalla… Kerro joku vinkki miten jaksais juosta matollakin?:D

  2. Haluan kiittää sua ja sitä että kirjotat tätä blogia 🙂 Oon totaalisesti muuttanut elämäntapani, tän blogin mukana tuoman motivaation avulla. Oot ns mun idoli ja ihan oikeasti motivoit mua eteenpäin! Olin lievästi ylipainoinen, ja nyt olen karsinut elopainostani n. 8 kiloa, matka on vielä pitkä, mutta mulle toi on jo hyvä alku koska en oo aiemmin oikein mitään pudottanutkaan. KIITOS!!!! 🙂

  3. Moi! Kirjoittelen sporttiblogia Ninan verkkareissa ja tein postauksen Suomen parhaista treeniblogeista. Sun blogia suositeltiin, eikä syyttä. Kivoja, elämänmakuisia juttuja! Me on myös pyöritty samoissa piipparipiireissä, olin aikaisemmin duunissa SKT:llä 😉 Mutta siis, jos seurailet itse jotain treeniblogeja, niin käy vinkkaamassa & linkkaamassa täällä: http://www.lily.fi/juttu/apua-suomen-parhaat-treeniblogit

  4. En todellakaan oikeasti halua olla epäkohtelias mutta mitä mieltä olet siitä että ketä tahansa pikku antisporttaaja voi aloittaa bikini fitneksen ja sanoa et nyt oon yhtä kova urheilija kuin esim Usain Bolt, Lionel messi yms…Enkä todellakaan tarkoita nyt sinua omaathan jo oikeasti aivan upean telinevoimistelu taustan :-):-):-)

  5. Joo eiköhän ne tuomaritkin erota. Ne kenellä ei oo mitään taustaa joutuu tekemään töitä tuplasti eikä siltikään näytä hyvältä ja onneks linjaus on menossa kireämpään lihaksikkaampaan suuntaan 🙂 En tykkää juuri kyseisistä tyypeistä Ehkä joku sporttimallli olis hyvä niille 🙂

  6. Hei! Olet ihanan värikäs ja pirteä persoona, mieletöntä että on omat mielipiteet ja sun blogi vaikuttaa juuri sinun näköiseltäsi. Tätä on kiva seurata 🙂 -Rebe

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta