Rakkautta ilmassa

venyttelyä

Ai että mikä päivä. Niin täynnä ohjelmaa ja nyt vihdoin kotona. Vihdoin se tapahtui, eli aamusali <3<3 Taas se tapahtui rakkaus rautaan. Selkä treeni oli tänään ja mulla oli kun supermiehen voimat 😉 Uudessa selkä laitteessa vanhat 10 kiekot vaihtu suorilta 25:iin ja suonet naamasta melkein poksahti kun raivolla painoin meneen. On se kumma mikä merkitys musiikilla on ainakin mulle treenatessa ja oon sen löytäny vasta nyt. Aerobisessa oon sitä aina käyttäny, mutta en treenatessa.  Lopuksi venyttelin jalkoja ja selkää. Seuraava homma olikin Alonankaa poseeramista. Kyllä nyt pakko sanoa, että peilikuva oli kammottava. Oon niin kalpee ja löysä ja totesin, että kyllä läski näyttää paremmalta ruskeena hahahaha. Keväällä vedetäänkin "tai siis yritetään vetää" ihan uudet muuvit. Poseerausta ja kävelyä harjotellessa on kaikki paljon helpompaa ja usein sinne lavalle siitä saa sen 70% maximissaan. Poseeraus treenit on oikeasti yhtä tärkeät kun kaikki muutkin. Ennen kisoja teen sitä päivittäin.

Mun piti pitää tänään puoliks vapaapäivä, mutta töiden parissa se meni kuitenkin. Ehdin kuitenkin hieman rentoutua meidän PRIMEN Miian käsittelyssä. Paljastan salaisuuden, jota kukaan ei uskalla sanoa ääneen: mullakin on ”selluliittia”. aina kun lihon mun takareidet menee pienelle muhkuralle. Sille oli joku hieno nimi se ei ollut sitä ihan selluliittia vaan jotain neste jotain….. No anyway…….Hoidon nimi oli Red Seaweed selluliittihoito. Se kestää n 75 min. Hoito tehdään sarjahoitoina 8 käyntiä, joista maksat vain 7. Se sisältää alavartalon kattavan kuorinnan, konsentraatti hieronnan, naamion ja voiteen. Alkuun Miia kuori mun jalat ns karheilla hanskoilla. Siinä lähti veri kiertään ja sen jälkeen jalat oli virkeät. Siinä sitten tulikin kaikenlaista salvaa ja hierontaa ja tuloksena ihanan sileän, pehmeät jalat.

Ja toi on siis se naamio ja noi ei oo mun kalsarit, vaan pyyhe 🙂

Vähän väliin töitä ja hirveetä kyytiä tilaan uusia kampaamopaikkoja uusia tytsyjä varten. Äkkiä nopee pysähdys BodyActionissa Marun palveltavaks. Muuten sitä FASTIN buddingia saa nimenomaan täältä ja onkin sielä ennakkomyynnissä.

Tänään meille tuli myös uudet käynttikset ja lahjakortit. Niissä on hieno hologrammi pinta, joka ei valitettavasti näy kuvassa, mutta on ihan sairaan hienot.

Tänään käytiin myös koko porukalla mun lempi kaupassa, eli citaarissa 🙂 Ostettiin testiin uusia suihkutettavia mausteita basilika ja pippuri. Kaikki on nykyään niin hifiä, jopa mausteet. Ostin myös pari irtokarkkia viikonlopun kunniaks 🙂 Ei mulla muuta moi
-Umppu

primebody

4 vastausta artikkeliin “Rakkautta ilmassa”

  1. Olen ihan hiljattain alkanut seurata blogiasi. Jonkin aikaa oli unohduksissa ja nyt taas löysin ja tallensin sen seurattavien blogien joukkoon 🙂 Itseäni on myös puraissut salikärpänen ja on niin siistiä kun näkee oman kehon muuttuvan, laihasta läskistä kiinteäksi ja lihaksikkaammaksi. Vielä kun muutkin näkisi sen. Olen saanut oman osani ”ettei tule mitään mieslihaksia”-varoituksista. Hassua kun farkut kiristää reisistä ja paidat hartioista, niin ei yhtään iske lihavuus-paniikki vaan tietää että salilla käyti tuottaa tulosta 🙂 Bikini fitness, ylläri ylläri, kiinnostaisi mutta tuntuu etten ikinä pystyisi vetämään sitä dieettiä. On ihan uskomatonta miten jollain on pokkaa tulla antamaan negatiivisia, törkeitä kommentteja toisen ulkonäöstä. Mikäli lihaksikas nainen ei ole ko. lukijan käsitys kauneudesta, niin mitä se lukee fitnessiin keskittyvää blogia?! Kukaan ei oo pakottanu! Tsemppiä tulevaan ja oot upee! Saa itsekin tsemppiä treenaamiseen 🙂 -H

  2. Ai pyyhe, luulin sinun siirtyneen SUMO painiin, siinähän ei pieni pyöreys olisi haitannut mitään;)Jostain syystä teillä naisilla on paremmat blogit kuin miehillä, johtuisko siitä että kirjoitatte muustakin kuin pelkästä treenistä.Anyway, pistetään rauta liikkuun ja nautitaan jokaisesta kipeästä lihaksesta, sehän on kaikki kotiin päin.-Markku

  3. Moikka :)Sulla on mun mielestä kaikista paras fitness -blogi, ja luen aika paljon blogeja. Et turhaan kiertele ja kaartele vaan pamautat asiat niinku ne on, mikä on MAHTAVAA!! Älä koskaan lopeta tota sun tyyliä sanoa/kirjottaa asioita, koska se tekee susta erilaisen, erotut sillä joukosta! Kateellisiahan ne on jotka tollasia idioottikommentteja kirjottaa.. Koska sellaset ihmiset ei vaan pysty tähän, trust me 🙂 Jätä semmoset vaan omaan arvoonsa, älä oikeesti ees mieti niitä. Tosiaan sun blogi on ihan mieletön, kiva että päivität sitä usen ja kerrot sun omia tuntemuksia asioista. Oonki sulle kateellinen, koska ite en välttämättä uskaltais kirjottaa omasta elämästä 🙂 Äläkä ymmärrä väärin, haluaisin uskaltaa! Tsemppiä ja ootan taas uutta blogia!! :)- Heidi Bombshell

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta