Maailma on täynnä tyhmiä ihmisiä

Välillä sapettaa osan ihmisten tyhmyys. Osa vaan kuvittelee, että kaikki tuodaan nenän eteen ja sen eteen ei itse tarvitse tehdä mitään V:VÄÄRIN. Usein niiden unelmien eteen juuri on tehtävä töitä, että ne toteutuu. En kestä myöskään niitä, ketkä kääntävät sinun vahvuudet, muka sinun heikkoudeksi. Jokaisella on unelmia. Itselläni niitä myös on ja on ollut. Osan olen kovalla työllä saavuttanu ja osa on vielä saavuttamatta. Aina tulee niitä uusia unelmia, mutta on myös tärkeä pitää kiinni jo niistä saavutetuista unelmista. Harvoin joku muu tekee asioita sinun puolestasi, tai jos tekee odottaa vastapuoli usein vastapalvelusta. Itse olen asiakaspalvelu ammatissa ja olen jo yli 10 vuotta tehnyt töitä oman asiakaskunnan hankkimiseen. Osa on vanhoja ja osa uusia asiakkaita. En pidä yhtäkään asiakasta itsestään selvyytenä. Pidän niistä myös kiinni kynsin/hampain ja järjestän niille aina aijan jostain kolosta. Joskus joudun tinkimään omista menoista, mutta sitä yrittäjyys välilä vaatii. Se antaa paljon vapauksia, mutta vaatii enemmän niitä uhrauksia. Jos tarjoat aina asiakkaalle EI OO:ta, se ei enään tule vaan etsii jostain paikan, missä hänelle järjestetään aika.

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta