Anna Virmajoki nro2 bikini pro Praha

Tänään oli jälleen yks niistä ihanista aamuista. Sain nukkua myöhään ja kun heräsin aurinko paistoi maa oli valkoisena. Koskinen oli keittänyt kahvit ja takassa oli tuli. Nam. Voi näitä ihanaisia perhe aamuja. Eilen illalla mulla nousi taas kuume, joten en treenaa tänäänkään. Lähdettiin viemään mun Tuksu talvi teloille porukoille ja samalla sain koe-ajaa mun Daddy`s Girl haalarin <3 ja ai että on lämmin 🙂 http://www.daddysgirl.fi/fi/etusivu/ tossa on linkkin niiden sivuille. Jos joku tälläistä halajaa niin koko kannattaa ottaa reilu. Ajattelin eka xs:ää, mutta nyt kun mulla oli verskat alla niin toi mun S kirjaimellisesti soi 🙂 Nyt voin jopa pitää sitä kun ei maha ota vastaan. Se on nyt asia mikä on poissa. Kun saan itteni terveeks niin menen suorinta kyytiä allergia testeihin, en meinaan halua kokea tota enään koskaan. 
Ylhäällä on ne suurimmat ja yleisimmät tekosyyt miksi ei tarvisi kuntoilla. Jos tunnistat itsesi noista niin koitappa jokapäivä ottaa yksi askel eteenpäin ja ylittää itsesi. Oon itse joskus myös ajatellu, että kuka hullu herää 5:ltä ja nyt se hullu oon mää ja nautin siitä. Tietenkin mullakin on niitä aamuja, kun ei huvittais, mutta mikä morkkis alkaa iskeen samantien jos en nouse. Tee itsellesi tavoitteet ja pidä ruokapäiväkirjaa, jolloin voit seurata, mitä ja milloin syöt, ja mitä mahdollisesti voisit jättää pois. Pienikin askel eteenpäin on jo hyvä saavutus.
Umppu Ja BCA
Muista myös tarkastaa, että saat kaikki tarvittavat vitamiinit yms, sillä harvoin niitä saa ympättyä päivän aterioihin tarpeeksi.

Yllä olevassa kuvassa Michelle Brannan kilpailun viides
IFBB PRO [email protected]

 Siinä olis sitten vähän likkaa mistä verrata. Eli kaikki kilpailijat ovat pro-kortin omistavia. Kilpailu käytiin euroopassa Prahassa, jonne harvoin ne Jenkki huiput tulevat kisaamaan. BODY-lehden sivuilta luin, että Anna oli ollut alkuun heti ensimmäisessä vertailussa. Lopullinen sijoitus Annalla oli 2. Mahtavaa, että suomen ensimmäinen pro-kilpailija pärjää heti noin hyvin, ja pro-kortti Annalla siis on ollut vasta muutaman viikon :). Ammattilaisten kilpailuissa on jo sitten tarjolla kirjaimellisesti rahaa palkintona. Lajinahan tämä on aika kallista ja harvalla on sponsoria, keneltä saa esim kilpailumatkoja tms, joten palkinto dollarit tulee tytöille varmaan tarpeeseen :). Pro-kortinhan saa kun menestyy arvokilpailuissa (MM,EM,PM). Meidän Teamistä oli tänävuonna Maikku Hiljanen EM-1 ja Suvi Iso-Kuusela EM-4, mutta junioreiden kilpailuissa, eli menestys pitää olla aikuisten sarjoista, saadakseen pro-kortin.

Tässä on mun kestosuosikki Nikola Weiterova, ja ehkä pakko sanoa, että hän on ollut aiemmin paremmassa ja kireämmässä kunnossa. En todellakaan väitä, että huonossa kunnossa nyt. Muuten tykkään häneen hiuksista, meikistä ja koko lookista todella paljon. Sijoitus oli 4:s
Mun silmään pistää toi hainhammas tua takaraivolla:) Oon pikkutarkka hiusasioissa 🙂

Tässä kuvassa huomaa, jos on vähänkään sitä ylimääräistä:(

Kärki kolmikko

Bikinien värin kanssa kannattaa olla tarkkana, ettei se huku ihoon, niin kun kuvassa olevalla.

Tämä oli yks mun mielestä hyvä ja kiva tyttömäinen olemus, vaikken niin noista otsahiuksista välitä. Tämä oli kilpailun voittaja, jos oikein katsoin Justine Mundro
Tässä oli sitten vähän haettu Rock lookkia, sivussa olevilla kettingeillä 🙂

                          Tästä kans tykkäsin lookki, kauneus yms oli kohdallaan.

Ja meidän Suomen tyttö Anna. Annalla on hyvä kokonaisuus ja koko kroppa on tasaisen hyvä. Ei ole mitään selkeää heikompaa aluetta ja sehän onkin hänen valttinsa. Anna on myös upea lavalla ja osaa säteillä.

Näitä kansainvälisiä kilpailuja seuraamalla saa taas itse sitä boostia treeniin. Pakko on myös sanoa se, että Suomessa on todella kova taso bikini-sarjoissa ja varmasti tulevaisuudessa hyvät mahdollisudet kansainvälisissä kilpailuissa, joissa Anna ja Suvi on jo antanut esimerkkiä. Itsekkin pitää miettiä kuinka paljon olen valmis tekemään sen eteen että saan ne haluamani tulokset. Viime kisassa en ollut tyytyväinen kuntooni ja varsinkaan keskivartaloonin, joka oli huonompi kun keväällä. Siihenkin oli ne omat syynsä, mutta päivän kunto ratkaisee. Lavalla on turha hakea niitä säälipisteitä, olit kipeenä tai et.

Nyt syömään ja nauttimaan vapaapäivästä

pus -Umps

primebody

2 vastausta artikkeliin “Anna Virmajoki nro2 bikini pro Praha”

  1. Umps! mitä luulet kauanko kestää hankkia lavalle vaadittava fysiikka tohon miesten fysiikka kilpailuun? alla siis pari vuotta treeniä, aika pikkunen oon :’Dtoisena, onko mitään super jippoa flunssan selättämiseen? oon tankannut, d-,c- ja e- vitamiineja aika hulluna, echinaforcea ja carmolista, inkivääriä ja chiliä, kaikkee mahdollista sekä litrakaupalla teetä, vituttaa kun ei meinaa lähteä eikä pääse treenaamaan!!

  2. Hei tosta haalarin koosta, toi on NIIIIN mun ostoslistalla, mut onks se S kokokin sit vähän kiree? Oon melkosen samankokoinen sun kaa mut en halua sellasta missei pysty normaalisti liikkuun. En kyl halua sellastakaan mikä ei istu kunnolla. Noh, sä olet myös nainen ja ymmärtänet tän tuskailun 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta