Vihdoinkin jotain vastauksia

Face oli tänään täynnä ensilumi päivityksiä. Joka vuosi se yllättää suomalaiset:) Aamulla kun lähdettiin kohti tarhaa, niin kerrankin näki eteensä, kun oli lunta maassa. Asumme uudis kohteessa ja uudella asuinaluella, jossa ei ole vielä kaupungin katuvaloja.

Siitä sitten hirveetä kyytiä bussipysäkille. Tuttu linja 22 ja sama paikka vuodesta toiseen. Jopa kuskin oli yllättänyt lumi, sillä veti risteyksen vähän pitkäks ja joutu kieppaan pari sataa metriä ylimääräistä lenkkiä, kun jäi mäkeen jumiin. Sitten kauheeta kyytiä Wolffille. Se on jo, kun toinen koti samat ihmiset ja ihana henkilökunta. Olin vaan jotenkin huonolla tuulella ja huudatin musiikkia, siihen saakka kun näin Mertsin hihittelevän. Sanoinkin, että sielä sää vaan naurat ja mulla on sellanen fiilis, että voisin ampua jonkun 🙂 http://www.youtube.com/watch?v=YxEJ3gjycoQ Ehkä johtuu tosta mun treeni biisistä hahahaha. No onneks sain purettua sen kiukun rautaan.

Oon ollut oikeesti ihan helvetin ahdistunut tän mun vatsani kanssa. Vaikka oon saanut tukea yms todella paljon muilta, niin silti se vaan ei auta. En ole muutenkaan sellaista tyyppiä, kuka hakee sääliä. Olen saanut paljon neuvoja, joista olen niin kiitollinen ja osan olen ottanut ihan käytäntöön. Vaikka kaikki sanoo, että kyllä se siitä niin sisimmässä ajattelen,että vitut tässä tapahdu yhtään mitään. Ahdistaa, turvottaa, masentaa, sattuu ja kokoajan pelistä kattoo turpeessa oleva pullukka. Jos palataan ajassa taaksepäin…. Tältä näytin viimeksi kun aloitin dieetin ja tavallaan samalta näytän nyt. Olo on vaan erilainen. On todella vaikea suhtautua omaan minä kuvaan kisojen jälkeen. Siinä sokaistuu niin monelle asialla. Lihaksia ei näy missään, kun ne on hirveen neste kasan alla jne. Blaah………

Tänään oon taas ravannu verikokeissa, röntkenissä ja tutkimuksissa, ja sain VASTAUKSIA vihdoin. Ensiksi, mulla todettiin otsaontelon tulehdus, johon sain voimakkaan antibiotin. Sitten viime viikolla otettiin kaikenlaisia kokeita ja testejä ja tänään sain selville, että alavatsassa on jokin tulehdus eli kirjaimellisesti oon tulehtunu ämmä 🙂 Mutta onneksi edes selviää jotain. Otinkin puhelua ylemmälle taholle (Minnalle) ja tuomio oli lepää. Tänään tajusin, että sehän onkin mun suurin ongelma ja iso ongelma onkin. En lepää koskaan.

Kun mulla on muka vapaapäivä on se buukattu aamusta iltaan täyteen ohjelmaa. Mutta toisaalta en tiedä osaanko levätä, mutta nyt on korkea aika opetella. Nyt kyllä oikeasti väsyttää jo siihen malliin, että voi alkaa vetään unta ja herätä kärppänä aamulla 🙂
-Umppu

primebody

5 vastausta artikkeliin “Vihdoinkin jotain vastauksia”

  1. Voi ei, pikaista paranemista Umppu! Niinhän siinä monesti käy, kun kropalta vaaditaan paljon ja treenataan lujaa, niin sitten kun kaikki stressi ja muu on ohi sitä sairastuu. Mutta toivottavasti saat itsesi pian kuntoon. Ja edelleen jaksan ihmetellä miksi nuo ainaiset valittajat lukevat blogiasi, jos teksti ei miellytä. Musta tää on ihan paras blogi! Kerrot aina rehellisesti mikä ilostuttaa ja mikä vituttaa. Näytät avoimesti millaista arkesi on ja siitä pointsit sulle! Eiköhän meistä kaikista löydy noita erilaisia tunteita ja ajatuksia, kaikki vaan eivät uskalla kertoa niitä ääneen.

  2. Ihan mielenkiintoinen blogi vaikka välillä nuo kommentit bikinikisoihin tähtäävistä tytöistä ihmetyttää, eiköhän olla iloisia siitä että fitness lajien suosio nousee ja tulee entistä enemmän ”tavisten” tietoisuuteen.. :)Osaatko tarkemmin sanoa mikä tuo tulehdus alavatsalla on? Miten se on todettu? Itse vatsavaivaisena tuo asia kiinnostaa.. olen juossut aikanani lääkärilläkin mutta minulle ei kyllä ole suostuttu tekemään juurikaan mitään tutkimuksia.. kroonista suolistosairautta kun ei löytynyt niin todettiin että on ärtyneen suolen oireyhtymä, koita pärjäillä..

  3. Ihme, että mut on taas ymmärretty väärin 🙂 on hienoa että laji kasvaa. Tarkoitan lähinnä sitä,että moni luulee tien olevan helppo ja sokaistuu siihen miltä näyttää. Valitettavasti ilman treeniä et sielä pärjää, ja siis toisaalta mitä se mulle kuuluu??? Ehkä vaan koitan puolustaa lajia henkeen ja vereen ettei ihmiset luule, että se on tie ”julkisuuteen tms

  4. No onhan sekin varmasti totta, että moni luulee että sinne voi tuosta vaan hypätä keikistelemään bikineissä. Toivottavasti mahdollisemman monella tulokkaalla on joku asiantuntija siellä taustalla valmentamassa/neuvomassa. Ihmisillä selkästi on vähä ristiriitaisia ajatuksia tuon bikinisarjan suhteen kun moni ajattelee että se on helpompaa kun ei tarvitse niin paljo lihaksia ja geenit ja oma fysiikka riittää. Onhan seki osittain totta, mutta toisaalta missä tahansa muussaki fysiikkalajissa, jos on umpi surkea fysiikka niin ei siitä taiota huippu kehonrakentajaa tms. millään. Mutta niin pystytkö kertomaan tuosta sun vatsaongelmasta lisää. Hieno kyllä, että olet avoin ja kirjoitat suoraa tekstiä!

  5. Mullakin ollut samankaltaisia vatsaongelmia kohta pari vuotta, joten minuakin kiinnostaa että miten siinä lopulta kävi? Onko vatsaongelmat nyt hävinnyt? Tuo yliherkkyystesti kuulosti ainakin kokeilemisen arvoiselta :)Mitä luulet, onko dieetit ym. vaikuttaneet yliherkkyyksien syntymseen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta