Mitä määkin nyt täällä poraan??

mun huone

Joku helvetin syysmasennus on vallannut mun mieleni. Vituttaa ja ärsyttää tällähetkellä aika moni asia. Onneksi sitä agree saa purkaa salilla. Yleensä en käytä treeneissä musiikkia, mutta nyt on ollut napit korvilla. Ehkä myös mun vihainen ilme kertoo, että älä puhu mulle, kun treenaan. Tänään kädet ja rinta ja uus treeni. Taas sain onneksi nostaa painoja ja sain edes jonkinlaista tyydytystä. On todella tärkeää pystyä yksin treenaamaan ja saamaan kaiken irti minkä saada voi. Haluan kehittyä ja päästä eteenpäin ja huipulle on vielä todella pitkä matka.

mun korut

Mun eilinen pikku kiukun puuska sai taas muidenkin tunteet liikkeelle. Osa oli samaa mieltä ja osa taas jälleen julkaisu kelvottomia kommentteja. Osaan aina ilmaista asiani niin että se ymmärretään väärin, mutta samapa tuo. Joku mainitsi, että luulenko omistavani koko bikini fitness lajin:) ? Joo siis määhän sen omstan WTF? En luule enkä omista ja se jos joku on selvää ainakin mulle. Tiedän myös, että tulee uusia tyttöjä kilpailemaan ja se ei mua pelota vaan se innnoittaa treenaamaan aina täysillä ja vääntämään ne viimeisetkin mehut sarjojen lopussa. Ja on kaksi eri asiaa ”hehkuttaa kuinka on innoissaan ja kuinka treenaa, kun se että ennenkun mitään on tehty on ylimielinen asenne…….. Se haluan selventää, että itse ajauduin lajin pariin Minnan houkuttelusta ja ainut mikä mua kiinnosti oli itse kilpailu. Muistan kun Minna sano mulle, että koskas harjotellaan sun koreografiaa. U: Anteeks mitä koreografiaa. M: Sun T-kävelyä. U: Ei jumaliste siis harjotellaanko sitä? Mua kiinnosti vain se salilla käynti ja treenaaminen ei se muu siinä ympärillä. Ja ehkä myös siksi, että mulle moni asia on niistä työni puolesta ihan arkipäivää. Ja eilisen purkaukseni kohteet ajattelevat juuri toisinpäin eli kaikki muu ja se treeni unohtuu. Mutta ehkä pidän mölyt mahassani jatkossa :)……….tai sitten en

Tällä hetkellä mua ei nyt vaan kiinnosta mitä muut tekee ollenkaan, ja keskityn siihen omaan treeniin. Muutenkin uudet tuulet puhaltaa ja tämä kuukausi tulee olemaan kiireinen kaiken muun osalta. Jotenka huuteliat huudelkaa vaan. Aion myös esitellä teille mun huonetta, josta onkin jo muutama kuva. Nyt on siis mun mini home gym tavaroiltaan valmis. Huone ei nyt tiptop kunnossa ole, mutta kuvista saa ehkä jotain selkoo.

Nyt voin siis osan liikkkeistä tehdä kotona ja kaikki aeroobiset. Sillä säästän aikaa niin itseltä, kun perheeltä. Eilen muuten oltiin koko porukalla lapseni tarhan metsäretkellä, mikä tehtiin vain taskulamppujen valolla. Metsässä oli reitti, jonka varrella oli heijastimia jne. Lopuksi retki päättyi isojen nuotioiden ääreen grillaamaan 🙂 Ihan hauskaa ”tavallaan, koska harvoin sitä tulee lähdettyä ulos enään illalla.Mulla oli tietty ihan väärä varustus ja varpaat aivan jäässä.

Viikonloppuna pitäis taas vähän uudistella PRIMEE, koska meille tulee 2 kampaajaa lisää. Itse jatkan näillä näkymin 4 päivää viikossa koko ens vuoden ja teen yhden päivän etänä hommia kotoa käsin. Oon tykännyt tästä järjestelystä ja toimii omalla kohdalla.

Jaksakaa treenailla ahkeraan -Umppu

primebody

9 vastausta artikkeliin “Mitä määkin nyt täällä poraan??”

  1. Hei, mist oot ton korkkaritelineen löytänyt? Mulla on työn alla oma walk in closet ja just tollanen ois hakusessa!:)

  2. Moikka taas! Luin tuon sun purkauksen ja vähästäpä porukka älähtää. Bikinifitness on tämän hetken muotilaji ja tosissaan tuntuu että yksi jos toinen perustelee blogia tyyliin ”täältä tullaan”. Mutta ainahan se on kaikessa niin, että massasta pääsee huipulle tietty prosentti ja loput voi jutella mitä juttelee. Tavoitteita pitää olla, meillä ns. normimammoillakin, mutta uskon että realiteetit potkaisee takalistoon jos tavoite pääsee karkaamaan liian korkealle. Ja jos joku tulee ja tempaisee itsensä mestariksi pystymetsästä tyylillä ”puoli vuotta sitten söin sipsejä sohvalla ja painoin 100kg” – siinähän sitä on sankaritarinaa…:)Kyllä muakin välillä huvittaa ja välillä raivostuttaa ne neitoset jotka tulee salille lähinnä näyttäytymään, hieman venytellään ja tehdään vatsoja & jokunen pakaraliike (laitteessa tietenkin). Kun itse on vanhan koulukunnan opit saanut mamma, vapailla painoilla vedetään naama punaisena… Mutta eihän ne neitoset minulta tilaa vie, kukin taaplaa tyylillään. Treeni-intoa vaan kaikille meille! terkuin Marjo

  3. Niinhän se on 🙂 Jotenkin oon vaan sitä mieltä, että 18.v raja kaikissa fitness lajeissa olisi hyvä. Ainakin omalla kohdalla kun voimistelin 6-16 ikävuoden välin ja lopetettuani silloin 16.vuotiaana, aloin vasta kehittymään. Voin lyödä pään pantiksi, että nuorena aloitettu kuntosali harrastus hidastaa pituuskasvua ja kehitystä, koska voimistelukin teki sen

  4. Moi! Kyselisin vaan että mikä on alaikäraja teidän ryhmällä/porukalla ja valmentaako Minna myös body fitnessissä? 😉

  5. Kiitos tosi paljon tiedosta =))) Mut onko 15 vuotias,sm-tason urheilutaustan omaava tyttönen liian nuori? kova treenaus on siis tuttua =))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta