Rakkauden kaupunki

En voi uskoa, että vielä eilen söin aamiaista hotellin kattolla ja kävelin Rooman pikkukatuja pitkin. Tänään todella karu palautus maanpinnalle, mun tuksu oli lumen peitossa :). Eilinen postaus oli vain kuva annos siitä mitä kaikkea hauskaa teimme. Pakko vaan myöntää, että on niissä kulttuureissa vaan eroja huhu huhu. Kaikkialta huudellaan Ciao bella ja hymyillään. Ihmiset ovat iloisia ja nauttivat elämästä. Kenelläkään ei ole kiire minnekään jne. Vaikka kaupunki on täynnä nähtävyyksiä, niin ei me niihin juurikaan paneuduttu. Yhtenä päivänä oikein repästiin ja käytiin bubissa/baarissa mikälie Mojitoilla.

 Ruoka ja muu on muuten vapaa ajallani niin  kontrolloitua, mutta loma on loma <3 Voin suositella kohdetta kaikille. Hyvä esimerkki mille naurettiin ystäväni kanssa: Ollaan ravintolassa, johon tulee isompi seurue. Henkilökunta alkaa järjestelemään tilaa, siirtelee pöytiä jne.Suomessahan sanotaan: joo meillä ei tapana oikeen siirtää noita pöytiä ja ollaan kohta sulkemassakin yms. Negatiivisuus huokuu ihmisistä, mutta en yhtään ihmettele koska vuodenajat ovat näin synkkiä. Roomassa oli vielä 26´c vaikka ollaankin jo pitkällä syksyssä. Se mikä oli myös hauska huomata, että väestö on lyhyttä kansaa, sillä mut pysty luokitteleen jo melkein keskipituiseksi. Mun naama on vieläkin kipee jatkuvasta nauramisesta ja hymyilemisestä, mutta eiköhän sekin asia korjaannu pian. Kävimme muutaman paikallisen kanssa keskusteluja siitä miten suomalaiset ja italialaiset eroavat toisistaan. Hän ei menannut uskoa kun sanoin, että jos kävelet suomessa kadulla ja hymyilet, sua pidetään hulluna 🙂

Sitten kaikille apureilleni ilouutisia, mun maha on poissa. Olin lomalla alkuun ketoosilla ja maha alkoi laskeutumaan. Sitten sain postissa Food-Detectiv ruoka-aine yliherkkyys tekstin jonka tein heti eilen kotiin saavuttuani ja siinä kävi juuri niin kun olin ajatellut, eli kaikki viljat oli siinä toisiksi tummemmassa kohdassa. Sitten esimerkiksi cashew pähkinät, joita olen popsinut lähes jokapäivä oli kohdassa vältä kokonaan. Samoin oli appelsiini, melooni ja KANANmuna. Eli juuri sllaisia juttuja, mitä olen oikeastaan vetänyt kokoajan. Kuitenkin tästä on hyvä jatkaa eteenpäin ja vaikka allergia testeihin tms. Mulla oli oikeesti jo aika toivoton olo ja olin niin ärsyntynyt koko fitness touhuun, että loma ja testi yms tekin hyvää, että tuli edes jotain selkeyttä. Näköjään tekee hyvää jättä se kaikki tavallinen tänne loman ajaksi ja ottaa ilo irti. En nyt sentään ihan irstaaks heittäynyt, mutta en kynyt kertaakaan puntilla, enkä lenkillä.

Testin tekoon meni 40 minuuttia aikaa ja se oli yksinkertainen tehdä. Tänään tuli myös postissa mun crossari JIIIHUUUU saan tehdä aerobiset kotona, niin säästän aikaa. Oonkin koko illan raivannut sille tilaa mun huoneesta 🙂

En voi enään käyttää mitään mun normi vaatteita, koska ne ei yksinkertaisesti mahdu päälle. Pistinkin vanhoja(jotka on siis uusia) treenikamoja meidän teletapille jemmaan, niin menee ainakin käyttöön. Olin niin järkyttyny, kun osa vanhoista rintsikoistakin on pieniä. Jos jäi epäselvää, niin niille tisseille ei o tapahtunu mitään vaan sille ympäryysmitalle 🙂

Ihanaa huomenna pääsee taas Wolffille, tuttuun ja turvalliseen ympäristöön. Siellä on ollut kokoajan pikku uudistuksia, mikä tekee myös pientä piristystä itselle ja mikä parasta mukava henkilökunta. Mää oon nyt kokeillut ihan uutta motivaatioo 🙂 🙂 Ja jos tää ei toimi niin oon hullu 🙂 Nyt kun sain se crossarin niin voin tulostaa näitä siihen laitteen eteen 🙂 Ehkä tää johtuu mun Mens Physigue haipista

Onhan niillä rekkakuskeillakin ne tyttökalenterit 🙂 Ja täähän on vähän niinkuin käänteispsykologiaa… Luulen muutenkin, että pikkuhiljaa vanhanliiton kehonrakennuksen suosio alkaa hiipuun ja alkaa fitneksen uusi aikakausi. Tänään keskustelinkin siitä yhden asiakkaani kanssa. Suurinosa valmentajista alkaa olemaan niitä vanhempia kehonrakentaja miehiä ja kaikkia valmennettavia treenautetaan samalla tyylillä. Esimerkiksi bikinifitness lajina vaatii myös lajille ominaisen treenityylin, mistä itsekkin oppii kokoajan lisää ja josta haluankin oppia kokoajan. Esimerkiksi pakara treeni jätetään välillä aivan liian pienelle määrälle. Suomessa voikin vielä pärjätä ilman pyllyä, mutta kyllä se tuola pro kisoissa on se juttu ! Onneksi P.E.T on aina ajantasalla, sillä valmentajani M&K seuraavat kokoajan mitä maailmalla tapahtuu. Niin bikini kun ”shortsi sarja ovat vartaloiltaan nyt juuri sitä miltä nuoret haluavat näyttää.  Bikini sekä shortsi kilpailijat ovatkin iältää selkeästi nuorempia kun CBB kilpailijat.
Mää alan nyt kasaan mun crossari <3
Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta