Rooma

Perjantaina lähdettiin parhaan ysäväni kanssa Roomaan. Reissu tuli niin extempore, että kaikki tapahtui vaan niin nopeasti. Perjantaina olimme myöhään illalla/yöllä perillä ja kävimme pikaisesti syömässä. Rakkaus Roomaan syntyi melkein välittömästi. Oon aiemminkin puhunut, kuinka jokaisen Suomalaisen pitäisi matkustella, koska matkailu avartaa. On se vaan niin ihanaa, kun kaupungin täydeltä ihmisiä, jotka on hyvällä tuulella ja HYMYILEE.

Reisulla kävimme kyllä kaikki tunne skaalat läpi ja matka oli hyvin opettavainen kaikin puolin. Välillä tekee ihan hyvää pysähtyä miettimään omaa elämää ja miettiä mitä sitä haluaa, vaikka kun on mummo? Koko loman en miettinyt sitten tippakaan en fitness, työ yms asioita vaan keskityin ottamaan ilon irti hetkestä. Tietyissä tilanteissä oon ehkä vähän takakireetä sorttia ja juuri tämmöinen extempore matka on hyvää siedätys hoitoa. Oli ihanaa kun kaupunki oli täynnä tyylikkäitä ihmisiä. Sivan muovikassit vaihtuivat merkki laukkuihin jne.

Huomenna kerron lisää upeasta reissusta, joka tuli niin tarpeeseen
öitä
umppu

primebody

3 vastausta artikkeliin “Rooma”

  1. Ois mielenkiintosta kuulla, miten söit/liikuit matkalla. Terveellisen elämäntavan viime aikoina aloittaneena mietin, että miten olisi järkevintä olla reissussa – voiko antaa itsensä olla täysin himojen vietävänä vai miten 😀

  2. Ihania lomakuvia!! Olet kyllä varmasti ansannuit irtiottosi arjesta. Ja kyllä lomalla pitää saada nauttia hyvästä ruuasta ja juomista. Sitten kotona voi taas palata ruotuun. Mut mites on käynyt tupakkalakkosi?!? Pisti vaan muutamassa kuvassa silmään tuhkakuppi,sytkäri ja tupakkatoppa 🙂

  3. Ihanat kengät vilahti siellä 🙂 Ja btw super ihana sun blogi, toivon sulle paljon tsemppiä reeneihin ja vatsaprobleemien kanssa pikaista paranemista! Tosiaan ne viljat ei kaikille sovi, ei minullekaan… Kivaa alkanutta talvea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta