Hei vaan sun haalarilles :)

Mulla alko nyt yll√§tys loma ūüôā Suomen talvi on niin kylm√§ ja kaiken lis√§ks ihan hirveen pitk√§ niin l√§hdenp√§ minilomalle Roomaan <3 Olen kuitenkin varustaunut hyvin talven varalle, sill√§ mulla on super ihana Daddy¬īs Girlin pinkkihaalari. N√§it√§ on ainakin Tampereella myynniss√§ BodyActionissa ja saa my√∂s mustana ja tummanpinkkin√§.

T√§t√§ en kuitenkaan pakkaa mukaan vaan se saa j√§√§d√§ odottamaan mua eteiseen, kun palaan. Eih√§n sit√§ koskaan tied√§ vaikka lumi yll√§tt√§is meid√§t. Oon jo monta vuotta hokenut, ett√§ koska haalarit tulee j√§lleen muotiin haluan sellaisen ja nyt sellaisen l√∂ysin. T√§√§ on vi√§ niin super GIRLY GIRLY GIRLY, ett√§ jo pinkkeydell√§√§n huutaa mun nimee ūüôā¬†
Tää mun loma tuli niin äkkiä, että en edes osaa pakata. Nyt pitää kaivaa ne käyttämättömät kesävaatteet kaapista ja eihän siitä tuu mitään, kun niitä on niiiiiiin paljon. Ja huomioon ottaen mun tän hetkinen tila niin pitää miettiä tarkkaan. En voi uskoo, että oon siis jo tänään illalla Roomassa syömässä parhaan ystäväni kanssa <3<3

T√§st√§ ei voi tulla kun hyv√§ reissu <3 Aivot narikkaan, aurinkoo, shoppailua jne. Meill√§ on yhdess√§ vaan aina niin hauskaa:) Lentokin l√§htee Pirkkalasta, eli ei tarvi l√§hte√§ Helsinkiin erikseen, sill√§ siin√§ on aina oma hommansa. Siel√§ on t√§ll√§hetkell√§ 25-27¬īc l√§mmint√§, joten biksut mukaan my√∂s:)

Mun uus tukka <3

En tied√§ onko mulla mahdollisuutta sielt√§ p√§ivitell√§, tai viitsink√∂ edes, j√§√§ n√§ht√§v√§ks ūüôā En my√∂sk√§√§n p√§√§se Pro Eliten karsinta p√§iville, mutta t√§m√§ oli kuitenkin senverran hyv√§ tarjous, josta en voinut kielt√§yty√§. Nyt oon ollut t√§m√§n p√§iv√§n ketoosilla ja katson, kuinka vatsa reagoi siihen. Ei ehtinyt tulla testi ennen matkaa ūüôĀ Ainakin toistaiseksi maha on pysynyt hieman pienemm√§ss√§ olomuodossa ūüôā

Nyt viet√§n Fitness vapaan reissun enk√§ edes ajattele koko asiaa ūüôā Pus ūüôā Umppu

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “Hei vaan sun haalarilles :)”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta