Ihanaa ihanaa ihanaa

Kaikki on nyt niin ihanaa…….NOT. Kiitos ihan hirveesti kaikille vinkkejä antaneille ja kohtalotovereille. Oon aivan otettu neuvojen määrästä. Eilen siis tilasin netistä sen testin http://www.food-detective.fi/yliherkkyys/

Aion tehdä tämän heti, kun se vaan postista ilmestyy ja sitten siirryn seuraavaan etappiin. Tää on vaan turhauttavaa, mutta ei mahda mitään. Ärsyttää ravata lääkärissä ja saada turhia tuloksia ja kukaan ei osaa neuvoa mitä sitten. Ja on se vaan kumma juttu kun sanot harrastavasi fitness urheilua, muuttuu lääkärin ääni kellossa samantien. Joo se on se sun epäterveellinen dieetti yms yms….. Kenen mielestäesm maratooni on ”terveellistä” eiks usein osa viä pyörry sen jälkeen, tai nyrkkeily jossa hakataan kaveria yms. Liikunta on terveellistä/kilpaurheilu ei aina ole koska siinä mennään yli mukaavuusasteen ja tehdään töitä periaatteella kaikki tai ei mitään.

Tänään ei onneksi satanut ja matka kaupunkiin sujui normaalia rattosammin. Wolffilla käytiin tietenkin pyörähtämässä jalka treenin parissa. Hirvee treeni ei voi muuta sanoo. Käytiin liikkeet viimeviikolla läpi ja tänään kun kokeilin niin en päässytkään yhtä liikettä ollenkaan. Se tanko ei vaan noussut:) Tein sitten kyseisestä liikkeestä pienen variaation. Pimeän ja kylmän talven varalle oon tehnyt pikku hankintoja.

Haaahahahaha tulipas noi pienellä, mut joo kotiin krossari, pinkki paino setti 40kg+tanko ja kuntopenkki 🙂
Voin siis tehdä aamu aeroobisen kotona lämpimässä, kun viime talvi meni juostessa ulkona -30´c. Crossari oli 299 eli ihan kohtuu hintanen ja painoraja 100kg.

Kun eilen pääsis hehkuttamaan miesten uutta sarjaa, niin väittelyä saatiin mukavasti aikaseks. Tässä tulee sama efekti kun bikinifitness tytöt valtasivat fitness kisojen takahuoneet: Noi vaan keikuttaa pehvaa lavalla ja eihän noilla oo ees lihaksia. Kyse on omasta mietymyksestä ja piste. Itse ihailen juuri niitä bikini/shortsi sarjalaisia, koska se on lähinnä omaa nais/mies ihannetta. En kuitenkaan huuda ääneen, että badarit on….. Se on taas heidän oma ihanne ja mieltymys ja arvostan sitä. Bikini sekä shortsi sarja on tällähetkellä mediaseksikästä ja kuten yleisömäärästä huomasi bikini sarjan tullessa kuvioihin. Lajit mahdollistaa kilpailijoille osallistua, ilman että on monen vuoden treenaus taustalla. 

 Musta noi miehet on kuumia, olkoon ne isot bodarit mitä mieltä tahansa 🙂 onhan osa niistäkin 🙂 Oon sata varma, että juuri nämä tulee valtaamaan lavat 2:n vuoden sisällä. Mää puolustan näitä poikia henkeen ja vereen 🙂 Joku sanoi että laji on homoo, mutta vastasin että ne mustat tangathan on ihan vitun heterot? No mielipiteensä kullakin. Bikini on jo tullut jäädäkseen ja ne ketkä vielä sitä epäilee, niin kyllä sen eteen vaan joutuu pirusti töitä tekemään.
Nyt kun oon valittanu koko viikon alan ajattelemaan positiivisesti, sillä eilen mut yllätettiin puhelulla, jossa tarjottiin Pe-Ma Rooman matkaa ja tietenkin parhaassa seurassa, eli parhaan ystäväni kanssa. 

Olen sellaista tyyppiä, joka tavallaan vihaa yllätyksiä, koska mulla on aina oltava tarvittavat tavarat mukana, enkä ehkä osaa aina heittäytyä tilanteisiin niin vapaasti, kun haluaisin. Eilen tosiaan kaverini soitti ja sanoi, että ajattelin nyt vaan kysyä, vaikka tuskin sulle sopii ja mietin hetken ja sanoin, että kyllähän mulle sopii, että pitäskö oikein repästä ja lähtee. Tottakai lupa kotoa piti varmistaa 🙂 En ole kyseisessä kaupungissa koskan käynyt, joten odotan innolla ja itsellekkin pieni irtiotto arjesta tekee vaan hyvää. Kun on yrittäjä/yritys johtaja, äiti ja kilpaurheilee, ei ole niitä vapaa-ajan ongelmia, mitä moni ei ymmärrä. Mulla ei o koskaan ns tylsää tai ylimäärästä aikaa. Ei koskaan 🙂 Vaikka ihminen itse luo elämästään juuri sellaista kun haluaa, niin ainakaan mun elämä ei oo helpoo koskaan.

Odotan innolla matkaa ja tänään ehdin vielä illalla pakkaan 🙂
-Umppu

primebody

13 vastausta artikkeliin “Ihanaa ihanaa ihanaa”

 1. nyt se on tulossa, miesten fysiikka! jes, sinne siis osallistumaan, just kerkesin sulta tosta kysellä et millonhan ois tulossa suomeen 😀 ja erittäin hienoa kuulla et sinunlainen fitness tähti puolustaa lajia henkeen ja vereen =) löytyypähän täältä blogista sit varmaa aina tilannepäivistyksiä siitä ja sen tulosta suomeen 😉 ja fitness lifestyle kukoistaa entistä enemmän suomessakin wuhuu!

 2. Täytyy näin miehenä sanoo,komiat on rungot miehillä. On tuo lääkärikunnan asenne outo, itse kävin juuri työterveys tarkastuksessa, puhuttiin ravinnosta, sanoin aloittavani nauttimaan kookos-öljyä ruoan yhteydessä, tuomio oli että: älä hyvä mies se on yhtä pahaa kuin voi, eli pelkkää kovaarasvaa, käytä mieluummin kevyt levitteitä. Ihmettelen vaan, kun tuo kolesteroli oli aavistuksen koholla, mitä eroa sitten on pähkinöistä saatavalla rasvalla ja kookosöljyllä. Pähkinöitä saisi syödä mutteikookosöljyä.-Markku

  • Onpa hassu, kun tosiaan kaikki paikat mistä mä oon tietoa lukenut, niin kehuvat että kannattaa syödä kookosöljyä, kun se ei sisällä kolesterolia! Joten tosi ristiriitaista.. 😀

  • Kookosöljy on siitä poikkeuksellinen kasviöljy, että sen rasvahappokoostumus on lähes kokonaan tyydyttyneitä rasvahappoja. Muut kasviöljyt sisältävät suurimmaksi osaksi moni- ja kertatyydyttymättömiä rasvahappoja. Suurina määrinä tyydyttynyt rasva on ihmiselle haitallista (mm.nostaa LDL-kolesteroliarvoa). Lääkärin neuvo on siis ihan oikea. Sinunkin kannattaisi nauttia rasvasi kalan, kasviöljyjen, pähkinöiden ja siementen muodossa. Niistä saat kaikki välttämättömät rasvahapot. Kookosöljyssä ei ole mitään mitä ihminen välttämättä tarvitsisi.

 3. Ootko sä kokeillu olla esim päivän-kaks just samallaisella ruokavaliolla ku kisadietin loppuvaiheessa? Häviääkö turvotukset? Ja voin kertoa, että jos olit loppuvaiheessa ketoosilla/pienillä hiilareilla ni jo 50g hiilareiden nostaminen turvottaa ja pahasti, saa ainakin mulla aikaan kamalan raskausmahan 🙂

 4. vatsahommasta..Olen 20-vuotias nuori nainen ja itsellä ollut samanlainen ongelma vatsan kanssa.Lyhyesti, söin terveelisesti,liikuin paljon. Yhtäkkiä yksi ilta huomasin,että mahani on järettömän iso, kuin olisin raskaana, vaikka normaalisti vatsani on ns. normaali litteä. Siihen ei sattunu, silloin vain, kun yritin painaa sitä tai vetää syvään henkeen painaen kädellä vatsaa.Olin syömättä lähes päivän, silti samannäköinen.Minua ahdisti ihan helvetisti, itkin,kun piti mennä suihkuun ja vetää vatsa sisään, jotta pystyisi nopeaa pesemään itsensä katsomatta vatsaansa. Maha oli tiellä kun laitoin kenkiä jalkaan, myös kaikki normaalit paidat ahdistivat.Pidi npari herkkupäivää ja sanon nyt suoraan, että suolentoiminta vähän siinä vilkastui ja olo helpottui. Silti sama turvotus.Viikossatämä oli pian ohi, ja minun mielestäni tämä johtui yliherkkyydestä pähkinöihin, tai sitte olin syönyt vahingossa pilaantuneita pähkinöitä.Voimia sulle, tiedä millainen olo sulla on! <3

  • Heippa! Minä olen kärsinyt jo aikas monta vuotta samantyylisistä vatsaongelmista, ja juossut lääkärissä ja turhautunut niiiin monesti!! Kuitenkin juuri viime viikolla läysin kyseisen Food detective- testin, tein sen heti kun kilahti postista ja yllättävää kyllä, itselläni on todella paha yliherkkyys lehmänmaidolle sekä gluteiinille. Ja voin sanoa että olen elänyt maitorahkalla! Nyt olen siirtynyt kokonaan maidottomaan ja gluteiinittomaan ruokavalioon ja voin sanoa IHME on tapahtunut!:):) Toivotaan että testi kertoo sinulle myös jotain!

 5. Ookko miettiny, että jos on vaan iän mukanaan tuoma juttu toi turvotus. Tilanne saattaa normalisoitua, mutta voi olla että roppa sanoo myös vinkkiä: Tämä ruokavalio/elämäntahti/reenaus ei ole OK. Ihminen alkaa rappeutua 30-vuotiaasta. Siinä on syynsä miks huippu-urheilijat lopettelee 30-kympin jälkeen.Itte oon 30 ja harrastan liikuntaa aktiivisesti. Pyrin kuitenkin välttämään kaikkea repivää sekä nivelille rasittavaa liikuntaa. Olen huomannut että vanhetessaan himoreenaajat saavat urheiluvammoja jne. aina yhtä helpommin ja helpommin. He myöskään eivät elä yhtä pitään, mitä keskimääräinen väestö.Muutenkin reenaamisessa kannattaisi ottaa huomioon, että yllättävän suurella osalla väestöstä on tietämättään heikentymiä aivojen verisuonistossa. Toisin sanoen kun salilla ponnistaa hullunlailla viimeistä toistoa, niin aivopaine nousee ja riskit aivohalvaukseen kasvaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta