KIIRE

Tuntuu taas, että on hirveä kiire paikasta A paikkaan B. Tänään meinasin aamulla jo luovuttaa. Puhuin paskaa, kun sanoin ettei kävelemistä lasketa lenkiksi. Aamulla vettä tuli kun Esterin perseestä. Miks se on muuten juuri Esterin perse? Kuitenkin edessä oli 500m matka tarhaan, kaatosade, veteläksi heittäytynyt lapsi, sateenvarjo, korkokengät, käsilaukku ja roskapussi. Siinä sitten paineltiin toppatakki päällä, n16kg lasti, korkkarit pimeys ja ne saakelin vesilätäköt.Kun pääsin tarhan pihaan mua ei todellakaan naurattanut 🙂

Siitä Wolffille ja uuden selkä treenin kimpuun. Ihanaa vaihtelua ja olikin hyvä uus treeni. On palkitsevaa huomata, kuinka voima kehittyy näinkin lyhyessä ajassa. Ainut mikä on helvetin turhauttavaa on tää paino ja vatsa. Oon tehny eniten töitä mun vatsa kanssa ja se on taas aivan kammottava. Huomenna jatkuu taas tutkimukset. Mua ei oikeesti yhtään lohduta, kun ihmiset sanoo, että kyllä se siittä ja kyllä se tasottuu. Teippaa ite mikro lanteille ja koita mennä kyykkyyn ja nousta ylös niin pääset fiilikseen. NIIIIIN TURHAUTTAVAA. Kun on näin pieni on 5kg paljon painoa ja kun kaikki tulee vatsaan. Kuvassa vatsa on aamulla, mutta illalla se on taas kammottava tursake, josta en edes viitti enää laittaa kuvaa. Toivon, että huomenna olen viisaampi ja saan selvyyden asiaan.

Tänään, mulle laitettiin kokonaan uus tukka, joka on vielä väriltään vähän kesken. Nelli laitto mulle myös uudet pidennykset. Sitten myös hyviä uutisia maailmalta valkoinen color.bug tulee, eli hiusliitu. Näitä on jo olemassa oranssi, pinkki ja violetti, mutta tää valkoinen on aivan mahtava juttu. Lähtee pesussa ja näkyy myös mustassa tukassa.

Ulla-Riitta Koskinen 

Tässä esim näkee, mitä niillä voi tehdä. Bugi on vähän kuin hiusten luomiväri. Hinta on 19e ja tuote kestää.

Välillä mullakin on niitä huonoja päiviä ja tää oli yks niistä. Onneks huomenna on vapaa, tai no vapaa ja vapaa, mutta on myös luvassa hieman hemmottelua, eli kynsihuoltoo ja LPG:tä. Oon niin koukussa molempiin <3 Tänään sain myös vietyä ekan satsin kirpparille ja huomenna olis vuorossa seuraava. Tykkään muutenkin viedä kamoja sinne pikkuhiljaa, niin ei on niin hirvee siivo siä. Töissäkin pitäs tehdä oikein syys siivous ja pistää sieltäkin kaikki turha kama pois kirppikselle, jos huomenna jaksaisin..

Mun tutttu laitto, mulle tän kuvan tänään ja piristi mieltä. Viesti tulit mun mieleen…..jaa miten niin. Noi olis niin mageet ja voin vaankuvitella, kun saan jo Vilin tarhakavereilta palutetta mun muka lapsellisista sukista, niin mitähän ne noista sanois 🙂

Koitan vetää hyvää ilmaa sisään pahaa ulos, vai miten se meni? Koitan miettiä niintä lähiajan saavutuksia ja tekoja, joista suurin on nyt tupakanpolton lopetus. Olen ylpeä, eikä tee edes mieli. On myös hienoa, että uskaltauduin mennä silmien laserleikkaukseen, kiitos siitä Jari Leppälälle Femtolasik. En voisi kuvitellakkaan enää elämää laseilla, suosittelen siis kaikille. Olen myös tyytyväine, että oon saanut takaisin rakkauden liikuntaan, josta en luopuisi mistään hinnasta.

Nyt on aika mennä untenmaille <3:lla Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta