Super-Maanantai

Rehellisesti sanottuna oon niin koko-jumissa, etten oo moisessa olotilassa koskaan ollut. Jokapaikkaa särkee. Jalat on aivan hirveet, pelkkä kävely tuottaa tuskaa, eli treeni Alonan kanssa oli siis helvetin tehokas. Jos tällä tahtia jatketaan niin keväällä esitellään huippu kunto;) Nyt on niin hyvä kun saa rauhassa treenailla ja kokeilla niitä omia rajoja. Eilisestä olkapää treenistä on paikat kipeet ja tänään tein uuden kädet/rinta treenin ja kokovartalo-jumi siis tällä taputeltu. Huomenna pitäis tehdä selkää, mutta jos en ole palautunut vieläkään niin teen vaan aerobisen aamulla:)

Motivoi itseäsi kuvilla. Tässä on hyvä esimerkki, esimerkiksi ns.laihaläski ja treenattu. Kun eilen laittelin niitä määriä aerobisen ja salitreenin suhteen, oli määrät sellaisia, mitkä tuottaa tulosta. Välillä on muutenkin hassua, kun joku menee lenkille KÄVELLEN ja sanoo, että olin lenkillä. Jos näin on oon periaatteessa kokopäivän lenkillä. Siinä ei kyllä syke nouse niin, että se kohottaisi kuntoa tai polttaisi rasvaa.

Joskus kannattaa miettiä,niitä syitä miksi, joku ei onnistu. Kuvassa on hyvä esimerkki, siitä että kaikki on mahdollista. Jos väitätä, ettei ole aikaa kyädä kuntosalilla niin tee treeni kotona. On todella paljon liikkeitä, mitkä on helppo toteuttaa ja ei tarvitse sen erikoisempia välineitä. Käsi ja nilkkapainot, vatsarulla, jumppapallo ja esim kahvakuulalla voi tehdä ihan hirveästi kaikkea. I Phoneen saa sellaisen maksullisen sovelluksen kun Full Fitness. Sielä on perus liikkeitä, joita on helppo soveltaa kotioloihin.

Samoin saleilla on todella paljon lapsiparkkeja, mikä on hyvä juttu. Kun pidät itsestäsi huolta jaksat myös sielä kotona paremmin. Matka unelma vartaloon voi siis alkaa, kunhan itse pysyt päätöksessäsi. Kävin muuten tänään lääkärissä, mahasta jälleen kerran ja tänään se ultrattiin. Ei muuta kun 280e lasku ja kaikki kunnossa. Katsottiin kaikki mahdolliset ja ei mitään missään. Rehellisesti sanottuna masentaa ja pelottaa, koska mietin kaunko tämä kestää. Ikinä ei ole kuulemma tavattu moista…… no vittu ihme, että just mun kohdalla. En oikeesti halua näyttää loppuelämää Obelixilta, koska tää pönde haittaa jo mun liikkumista, on ruma, ahdistava, pingottunut ja näytän siltä, että oon raskaana…

Pitää vaan koittaa pitää mieli positiivisena ja ajatella kesää. Me varattiin matka helmikuulle Thaimaahan, jossa en ole koskaa käynyt. Khaolaki (tai jotain sinnepäin) nimiseen paikkaan. Mut tuntien 5tähteä ja aivan super ihana hotelli, josta löytyy kuntosali 🙂 Silloin ollaan jo dieetillä ja muutenkin lähellä kisoja, joten treenata pitää. Ihana pikku breikki talveen ja se meneekin nopeammin, kun on joku mitä odottaa.

Muistutus vielä The Lookin päivästä Tampereella kaikki vain varaamaan aikoja 🙂

Vielä muutamia aikoja jäljellä :

TAMPEREEN MIELETÖN SUPERPÄIVÄ MAANANTAINA 22.10. :

-YHDEN ALUEEN BOTOX -50% (norm 250e)

-KOKO OTSA -50% (norm 450e) FILLERIN OSTAJALLE
-LUXUS FILLERIT 390e (norm 490e)
-MAHTAVA IHOA UUDISTAVA SALISYYLIHAPPOKUORINTA 80e (norm 230e)
-UPEASTI HELEYTTÄVÄ HEDELMÄHAPPOKUORINTA 100e (norm 250e)
-ELLANSE /vastaa sculptraa 450e (norm 650e)
-BEAMING WHITE HAMPAIDEN TEHOVALKAISU 100e (norm 290e)
-MESOTERAPIAT -50% (norm 250e)
-MIKRONEULAUS alkaen 120e !!!!
-KONSULTAATIOT

KAIKKIEN PAIKALLA KÄYNEIDEN ASIAKKAIDEN KESKEN ARVOMME 500 EURON ARVOISEN LAHJAKORTIN !!

LISÄKSI TUONA PÄIVÄNÄ SITOVAN LEIKKAUSAJAN VARANNEET SAAVAT LAHJAKORTIT SEKÄ UUDISTAVAAN SALISYYLIHAPPO KUORINTAAN ETTÄ HAMPAIDEN TEHOVALKAISUUN (ARVO YHT 520e) !! 😉

Paikalla palvelemassa minun lisäksi : Netta Valkonen sekä Susanna Gärdström !
Tiedustelut sekä ajanvaraukset numerosta : 096211126 tai 0401549499 !!

primebody

8 vastausta artikkeliin “Super-Maanantai”

  1. Kotitreenaajille suosittelen myöski bodyrock.tv:n jumppia. Ne ei oo oikeesti todellakaan niin kevyitä miltä näyttää ja niillä saa kyllä lyhyessä ajassa mehut pois. 🙂 siihen vielä ku tekee extraliikkeitä päälle nii morjens. Lihasmassaa nyt ei varmaan huikeita määriä kroppaan tupsahda mutta anyways liputan niiden puolesta!Minä kuulun kategoriaan ”kävin lenkillä kävellen” tyyppeihin, koska en voi liikuntarajotteeni takia juosta.. On se kuitenki vähän eri asia kävellä rivakkaan ylämäkiä jne kun kävellä kaupungilla. Itse koen ainakin sen tosi tarpeelliseks että käyn edes kävelemässä koska juoksu ei tuu kuuloonkaan. 🙂 MUTTA nuilla bodyrockin jumpilla saa kyllä sykkeetki kattoon ilman kauheeta hyppimistä.

  2. Onhan tollasta mahan turvotusta tullu tavattua mm. itselläni. Suosittelen tekemään Food Detective ruokayliherkkyystestin. Melko varmasti saat siitä vastauksen siihen mikä sua turvottaa. Kyllä toi kuulostaa just siltä, että syöt jotain sellasta tai sellasia ruokia, jotka ei sulle sovi. Oma elämänlaatu parani aikas paljon, kun jätin pois kaikki yliherkkyyksiä aiheuttaneet jutut. Toinen mikä kannattaa poissulkea on hiiva. Tsemppii =)

  3. En tiedä onko tätä tänne soveliasta kommentoida, mutta en huomannu et voiko johonkin laittaa yksityisviestiä…. tuli vaan mieleen et ei toi sun mahaongelma olis gynenen puolella? Mulla oli muutama vuos sit ihan samanlaiset maha oireet aamulla vähän parempi ja iltapäivällä ihan pallo. Ruokavaliossa ei muutoksia vaikka sitä syytettiin. Juoksutettiin labrassa ja ultrattiin niin ei mitään. Ongelma löyty lopulta gynen puolelta. Eikä mitään muuta oiretta ollu ku toi mahan turpoominen ja löyty harvinaisempi synnytystie-elin tulehdus. Tulipahan vaan mieleen….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta