Laatuaikaa ja Teamipäivää

Eilen oltiin meidän Teamista Alonan kanssa treenamassa jalkoja. Kaksin on silloin kiva treenata, kun on suurinpiirtein samat painot. Alona tekee vähän isommilla painoilla, kun mää ja se jos joku anto taas pikku ärsykkeen ja nostin monessakin liikkeessä painoja. Nyt onki persikka niin kipee, että just pystyy käveleen.

Siitä lähdettiin koko perhe elokuviin katsomaan Niko lentäjän poika2, joka olikin 3D. Oli mun ihan ensimmäinen kerta ,enkä nyt osaa oikein sanoa juuta, enkä jaata. Ei se nyt niin ihmeellistä ollut, kun lulin.

Juomatkin on jo jenkki tyyliä

Eilen kävin myös taasen lääkärissä mahasta. Sain maanantaille lähetteen ultraan. Lääkäri epäili, että suoliston väliin kertyy päivän mittaan nestettää ja se tekee sen turvotuksen. Se tässä onkin niin outoa, kun aineenvaihdunta toimii täysin noraalisti ja vatsa ei ole kipeä, vaan turpee. Eilen esim kun tein askelkyykkyjä, en meinannut päästä ylös, kun toi ”reppu oli tiellä. Ärsyttävä vaiva……

Tänää meillä oli Teamipäivää. Kokoonnuimme koko porukalla Wolffilla. Alkuun menimme saliin, missä kävimme läpi kaikkia yleisiä juttuja, kysymyksiä, höpinöitä jne. Sen jälkeen olikin T-kävelyiden aika. On se vaan karu totuus, että sitä pitää treenata ja hulluna. Nyt varsinkin kun tuli se 30 sekunnin raja, eli pitää olla ripee. Oli kyllä hieman tuskaa tän pönden kanssa vetää kävelyä, mutta toisaalta sekin kasvattaa sitä rohkeutta 🙂 kun on valmis näyttämään myös sen karmeimman off kunnon.

Tässä on melkein kaikki Teamiläiset
Pro Elite Team

Treenattiin pienissä ryhmissä. Minä ja Alona tehtiin yhdessä olkapäitä. Sama Alona mikä eilenkin:)

Ulla-Riitta Koskinen ja Alona Kuusisto-Malone

Me kilpaillaan Alonan kanssa samassa sarjassa ja mikä on ihanaa, olemme myös ystäviä. Vaikka kysessä on edelleen kilpaurheilu, niin treenaamiseen on myös mahdollisuus saada ”tukea omalta kilpailuvastustajalta. Esim eilen kun treenattii yhdessä tuli just sellan olo, että perkele jos toikin niin määkin. Eli tavallaan molemmat saa toisistaan hyödy irti, sillä molemmilla on niitä omia vahvuuksia. Ja Alonalla on huomattavasti enemmän voimaa kun mulla,,,,,,,mutta ei välttämättä enää kauaa hahaa 🙂

treenin jälkeen

Loppuun tehtiin vatsoja koko poppoolla. Tää mun rumpu ja pienoinen ylipaino, kyllä haittaa varsinkin kaikkia ”ketteryyttä vaativia liikkeitä. Tänään on pakko vielä illalla tehdä super venytykset ja ottaa pikku sauna, etten oo huomenna ihan paalissa. Tää on muutenkin sitä parasta aikaa kehittyä, kun saa vetää täysillä energioilla ja nostella painoja. Harvoin dieetillä (tai ei ainakaan omalla kohdallani koskaan) voi nostaa painoja.

Jos joku pikkuruinen on kiinnostunut myyn nämä ekat bikinit. Näissä ei oo blingejä, jotka on nyt sallittuja, mutta muuten oikein hyvät. Bikinit on teetetty Biancanevessä. Jos joku haluaa lisätietoa, voi laittaa s-postia [email protected]

Sitten vähän ruokaa jenkki tyylillä, eli bataattia ja seitä. Tarvii sanoa, että kun kala on oikein hyvin maustettu niin ruoka oli oikeastaan ihan hyvää 🙂 Kannattaa kokeilla, sen riisi-kana-parsa setin vaihtelua.
Nyt kun en ole dieetillä on hyvä kokeilla hieman eri variaatioita mausteiden yms suhteen.

Muistakaa vielä eli viikonpäästä on se Try Out päivä, eli sinne kaikki halukkaat. Sieltä valkataan kaikki potentiaaliset ihmiset Pro Elite Teamiin. M&K ei siis ota enää ns. tavis kuntoilijoita, joka käytännössä tarkoittaa niitä ruokavalio yms juttuja, vaan vain kilparyhmäläisiä.

Jos et ole tyytyväinen omaan elämääsi tai siihen miltä näytät, niin tee asialle jotain. Mitä vanhemmaksi tulet, sitä vaikeampaa se on. Aloita jo tänään. Älä katkeroidu ja ajattele, että mut on luotu tälläiseksi, vaan ylitä itsesi ja ota askel toiseen suuntaan, kohti parempaa.  Se ensimmäinen tavoite ei kuitenkaan tarvi olla bikini fitness 2013;) …. Sori en vaan voi ittelleni mitään 🙂 Aloita muuttamalla ruokavalio. Jo pelkällä ruualla ja oikein syömisellä saa uskomattomia aikaan. Aloita liikunta esim 3 lenkkiä ja 3 punttia viikossa on loistava alku. Ja naisille tiedoksi ei sieltä salilta saa niitä isoja lihaksia, ei sitten millään.
Kun olet toistanut tätä kuukauden huomaat jo suuren eron:)

-Umppu

primebody

11 vastausta artikkeliin “Laatuaikaa ja Teamipäivää”

  1. Kiitos mahtavasta Blogista! Mitä palkkaria suosittelet? Kaloreita ei sais mahdottomasti olla kun tarkoitus on pudottaa painoa ja kalorit alle 1400.

  2. Joo oli Umppu kivat treenit! Mulla oli nii hirvee hedari eilen et jos et ois ollu mun edes tekemäs kaikkia liikkeitä ni en ois tehny puoliakaan. Kiitos siitä! Ja se et treenaa jonkun kans ei tarkota sitä että siinä pitää rupatella koko ajan. Meki vaihdettiin kuulumiset alkuun ja sitten vaa treenattiin. Treenin jälkee voi taas jatkaa 🙂 Ja tän päivänen olkapää treeni oli ihan hirvee 🙂 Minna vaa käskytti ja me tehtiin 🙂 Siinäki oli kiva et olit vieressä tekemässä ni sai kans tsempattua itteeniki. OOt sellanen energia pakkaus et huhu! Katoin vaa et ”jos toi jaksaa ni pakko munki 🙂 ”Voitais treenailla useemminki yhdessä <3

  3. Kiitos koukuttavasta blogista! Jos kysymykseni on liian henkilökohtainen niin ei tarvitse vastata, mutta kiinnostaisi tietää miten treenaus on vaikuttanut kuukautisiisi kisadietin aikana ja ”normaalisti” treenatessa kisakauden ulkopuolella. Onko jääneet pois joskus pidemmäksi aikaa? Minnalla oli ainakin kiinnostava teksti tästä Bodyssa liittyen rasvaprosenttiin ja kuukautisiin, mutta kiinnostaisi kuulla bikinikilpailijan näkökulmaa, kun ympäri vuoden ollaan lähempänä kisakuntoa eikä vedetä yhtä kireäksi kuin esim bf:ssä, missä kuukautisten poisjäänti on aikalailla sääntö diettikaudella.

  4. Tää on kyllä tosi hyvä blogi! Miten teet ton bataattisoseen, keitätkö vaan ja sitten muussaat veteen vai tuleeko jotain muitakin aikesia joukkoon?Laura

  5. Samaa tulin kyselemään. En ole montaa kuukautta vielä treenannut ja valmistaudun vasta syksyn kisoihin, minulta on nyt jäänyt menkat pois. 🙁 Ihan järkkyä.. Osa porukasta on tekemättä asialle mitään mutta se aiheuttaa osteoporoosia jos ne ei tule normaalisti. Ties mitä muuta siitä seuraa, munasarjoille se ei ainakaan tee tutkitusti hyvää. Ja onhan silloin esim. ruokavaliossa jotain vikaa..

  6. Muusaan vaan :)Kuukautisisa kannattaa tosiaan lukea Minnan kirjoitus ja kääntyä ihan lääkärin puoleen. Kuukautisten pois jäänti on usein jokin puutos ja itsellä se oli ehtona, että kroppan on toimittava

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta