Tutkimuksia

Eilen olin niin poikki, että en vaan saanut aikaiseksi raapustaa yhtään mitään. Aamulla kello soitto jo 5.00, aamupala naamaan ja töihin pakkaan kuvauskamat. Siitä sitten Helsinkiin. Koko homma meni nopealla temmolla ja kokoajan oli jotain tekemistä. Malleilla hieman vaihdeltiin lookkeja ja kampauksia jne.

Löysin tämän kuvan, joka on otettu Turun kisoista…….. missä helvetissä noi vatsalihakset on nyt? tai oli SM;eissä :)????? Mun olis tänään tarkoitus mennä lääkäriin taas selvitteleen tota mun vatsaa. Se on jo parempi, mutta eilen oli taas sellainen turvotus, että huh huh. Sinänsä, siitä ei ole mitään haittaa, mutta näytän aivan siltä, että oon raskaana, kenkiä on vaikee saada jalkaan ja vaatteet ei mahdu päälle. Eilenkin olin todella tarkka mitä söin, mutta silti.

Eilen oli pieni kulttuuri pläjäys Hakametsän jäähallissa Ilves-Jyp. Vilin kummisetä pelaa Jypissä ja hän oli ystävällisesti järjestänyt liput meille. Itsehän olen tanssinut Ilveksen Cheerleadereissä monta vuotta yhdessä valmentajani Minna Pajulan kanssa. Kilpailtiin paljon kansainvälisissä kilpailuissa (EM) 2000 luvun alussa. Itse kilpailin niin Cheer, kun tanssi sarjassa. Olimme hyvin menestynyt joukkue:) Mutta siis asiani oli se, että mitä on oikein tapahtunut kun ei pelissä ollut ollenkaan enään cheerleadereitä??????????? Jos tai kun Ilveksellä meni huonosti, oli peleissä edes jotain viihdykettä. Samoin mikä oli kummallista, tuntui, että käytävät oli täynnä ihmisiä kaljatuoppien kanssa. Hieman ehkä ärsyttävää kävellä lapsen kanssa käytävällä, ja emme siis ollut todellakaan ainut lapsiperhe pelissä.

Niin ja tosiaan jos joku haluaa oon nyt sielä instagramissa UMPPU nimellä, eli sieltä voi kans seurailla.
Huomenna olisikin sitten tiimipäivät ja ihanien tytsyjen tapaaminen. Ens viikolla meillä on myös se try out päivä, jonne voi tulla näytille kaikki Pro Elite Teamiin haluavat. Päivä on siis sunnuntai ja paikkana Nokian liikuntakeskus. Mukaan korkkarit ja bikinit. Ei tarvi olla kisakunnossa:) Minna ja Kimmo ovat paikalla katsovat rakennetta, potentiaalia, tekevät pienen haastattelun yms. Mää oon kans paikalla takajammarin roolissa 🙂 Mun toimenkuvaan varmaan kuuluu yleinen säätäminen 🙂 Joku muuten kysyi miks mun oma tukka on aina niin räjähtänyt ja mulla on hirvee juurikasvu? Sen päivän kun näät, että mulla on juurikasvu, saat palkinnon 🙂 Mun hiukset on värjätty nii, että tyvellä on tummaa (3.0 1,5%) ja pituus on vaalennettu pikkuhiljaa(vaal,ain 1,5%) eli se EI ole juurikasvu. Suurinosa kuvista on treeneistä yms, jossa en todellakaan keskity miltä näytän tai miten mun hiukset on 🙂

Tänään olis taas aika oiken venytellä. Alkaa vanhasuola janottaan:) Tekis mieli mennä jokupäivä saliin matolle ja ottaa välineet käteen ja alkaa hommiin. Nyt tuli hirvee voimistelun kaipuu ja eilinen fiilistely ei yhtään helpottanut asiaa. <3<3<3<3<3<3 Ehkä joskus…….

Nyt aamupala naamaan ja testissä yks uus tuote, josta myöhemmin lisää:) Lääkäriin ja nauttimaan syys sateesta 🙂 -Umppu

primebody

5 vastausta artikkeliin “Tutkimuksia”

  1. Hei mulla oli pikkasen samaa ongelmaa. Dieetillä kun ruokamäärä on suhteellisen vähäinen ja ruoka on poikkeuksetta tosi laadukasta ja vettä juodaan paljon se on vatsalle tosi helppo sulattaa. Ja sit taas kisojen jälkeen kun yhtäkkiä ruvetaan syömään enemmän ja välillä ehkä ei niin laadukasta ruokaa,nii vatsa ei pysy välttämättä erässä vaan ärtyy ja on turvonnu ja kipee. Solgarilla on purkissa Hcl, jotka siis suolahappoja ja auttaa ruoansulatusta, ja hapankaali kans lisää vatsassa hyviä bakteereja.Lue http://www.charlespoliquin.com/ArticlesMultimedia/Articles/Article/434/Helppo_ratkaisu_ruoansulatusongelmiin.aspx?lang=FI, mulla ainaki katos vatsakivut ja turvotus kun alotin taas suolahapot. ettet kärsi turhaan 🙂

  2. Mä voisin vielä vähän kommentoida tota turpoilua, vaikka sitä on jo moneen otteessen kommentoitukin.Itse huomasin saman ilmiön silloin kun lopetin tupakan polttamisen. Maha turpoili ihan ihme syistä, tuntui että vaikka miten tarkkaan söi niin turpoilua vaan tuli. Valitettavasti en ole päässyt vaivasta eroon 🙁 Ehkä se aineenvaihdunta vaan hidastuu (toki ikäkin on tehnyt osansa) ja asia johtuu siitä. Juominen on auttanut asiaa kovasti, kunhan muistan juoda paljon vettä ja vihreää teetä niin turpoilu pysyy kurissa. Mutta muuta selitystä en ole omalla kohdallani asiaan keksinyt. Kovasti seurailen, ja jos saat asiaan jotain helpotusta niin kerro ihmeessä! Mutta… silti, parempi elää turpoilun kanssa (jos sen saa edes jotenkin kuriin), kun vetää röökiä ja elää sen aiheuttamien tuhojen kanssa 😉 Tsemppiä!!

  3. Hieman junttia tulla väittämään että sulla on juurikasvu! :”D Liukuvärjäys/Ombre ei sano tuolle kyselijälle ilmeisesti yhtään mitään. Kyllä nyt luulis tajuavan, että parturi-kampaaja nyt varmasti tietää ja soveltaa omaankin päähän sitä sen hetken kuuminta hiusmuotia 🙂 Jokatapauksessa mahtava blogi sulla Umppu! Täältä saa aina inspistä omaankin treeniin jatka samaa rataa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta