Ahneella on paskanen loppu, mutta ahneella on lopussa kaikki

Ha haa ja taas mennään. Mun on pakko nyt myöntää pari asiaa (määhän oon sitä sorttia kuka ei omasta mielestään tee koskaan virheitä ja on aina oikeassa). Nyt kun kisoista on kohta se kuukausi ja aivokapasiteetti on palannut normaaliin, voin vaan todeta kuinka helvetin tyhmä oon ollut.

Oon oikeasti joutunut kohta sen kuukauden hoitamaan kaikki laskutukset yms uudestaan. Oon ollut niin aivopieru, että oon maksanu osan laskuista kahdesti (tänään selvisi, että yhden 3 kertaa) ja sitten oon fiksuna likkana jättäny osan ihan vahingossa vaan maksamatta. Selitinkin asiasta Minnalle, että en vaan voi yrittäjänä olla noin pitkään dieetillä tai ainakaan aivotoiminnallisesti noin tyhjällä, koska kohta mulla ei o enää sitä firmaa 🙂 Mutta keksittiinkin siihen jo ratkaisu ja voin jatkaa kaikkea sitä mitä rakastan 🙂

Tänään oli hauis, rinta, ojentaja treeni @WFC.  Kovaa treeniä ja periksantamatonta puristusta. Se on hieno tunne se, kun huomaa, että hitto mullahan onkin voimaa.Vanhalla ohjelmalla mennään vielä huominen ja sitten onkin Minnan kanssa treffit, eli uus ohjelma ja ruokavalio Jee.

Näköjään haalin itselleni aina kaikkea projektia. Kun yks loppuu, niin toinen alkaa, tai no mun kohdalla alkaa usein monta kerralla:)
Nyt kun me saatiin meidän PRIMEEN ihana Miia, niin muutokset vaan jatkuu. Niistä sitten pian lisää.

Mutta siis hommaa riittä. Mää nautin, kun tapahtuu paljon ja oon todennut, että en näköjään ikinä pysähdy 🙂 Viikko riittää ja se on siinä. Sen voin paljastaa, että PRIMESSÄ pientä pintaremonttia on jälleen luvassa:) Nelli meidän ”pikkupaniikki” sai varmaan ripulin, kun niin paljon muutoksia samaan aikaan 🙂 Pysyypähän mieli virkeenä 😉  Saan olla onnellinen mun parhaista työkavereista, vaikka olinkin tänään vähän bitch:)

Kohta onkin taas viikonloppu, tai no ei oikeasti edes oo 🙂 Oon vaan huomisen töissä tällä viikolla, ja perjantaina startaakin matka kohti Helsinkiä. Olis hieman kuvaus hommaa tiedossa, mutta se on viä salaista, joten siitä sitten myöhemmin. Viikonloppuna onkin Teamipäivä, meidän super huippu porukalla.

Mullahan on hirveesti sitä vapaa-aikaa, joten otin pikku projektiks säätää meille viä Teami treeni/hengailu asut. Huomenna ehdin ne hakeen kaikille. On se vaan kivaa, kun se 10 akkaa koittaa saada yhteisen mielipiteen ja musta olis kivempi, no käviskö toi, mites jos, mää en o kokoo m vaan s jne:) Otin taas perus ”vittumaisen” asenteeni, eli mää hoidan ja piste 🙂 No eiköhän me selvitä ja saada upeet asut kaikille 🙂 Tai siis saadaan, kun olen päättänyt niin 🙂 Noi meidän miehet oli enemmän liekeissä tilailemassa leobardi ”värin-levitys-asuja” OMG,LOL jne 🙂

Motivaatioo

Nyt saatavilla JÄTTI-koossa

Päätettiin tänään kokeilla tehdä ”Koskisten kaalilaatikkoo hotter than hot”, jossa mausteena tietty toimii ripaus rakkautta.

-Pilko kaali ja porkkanat
-Ruskista sipuli ja jauheliha (voin makuinen rypsiöljy) (tällä kohtaa Minna pyöräyttää silmiä 😉
-Ruskista kaali ja porkkanat
-Tee liemi: lihalientä ja suolaa
-Laita lihat ja kaali vuorotellen, kansi päälle ja uuniin
-200´c siihen asti, kun alkaa kiehuun ja sit lasketaan 175´cn 30-45 min
-Ihan sairaan hyvää, käy myös dieetillä 🙂
-Sivuvaikutuksena saattaa olla pahoja leijoja 🙂

 Vielä mun piti edelleen hehkuttaa Moroccanoilia <3 Mitä enemmän käytän, sitä enemmän sitä rakastan se on vaan niin uskomaton tuote, että oon jo niin koukussa

Moroccanoil @ PRIME
Tämä on vaan oltava jokaisella ja siitä ei pääse mihinkään. Olen tehnyt nyt kaikille asiakkailleni niin, että olen käyttänyt heidä hiuksissa vain Moroccanoil tuotteita, ja kaikki on ollut aivan innoissaan niistä. Jopa miehet huomaa sen naisten hiuksissa ja se jos joku, on uskomatonta 🙂 Tuotteet tukee toisiaan, mutta ainakin öljy on se mistä on hyvä aloittaa.

MY LOVE

– Umppu

primebody

8 vastausta artikkeliin “Ahneella on paskanen loppu, mutta ahneella on lopussa kaikki”

  1. No vois varmasti, mutta kyllä sokeriton mehukeitto on ainakin mun mielestä turha ja tyhmä valinta 🙂 Ennemmin ainakin ite syön tuoreita marjoja!

  2. Ihan pakko kysyä ku tää on tullu ny monta kertaa mieleen sun kuvia katsellessa… mikä toi sun hiusjuttu on? Ku sähän oot ite kampaaja niin miks sun omat hiukset on ihan ”törkyset”, toi selkeä juurikasvun raja on aika kaamee. Oot muuten aina niin nättinä ja jotenki huoliteltu mut sit sun hiukset on ihan ku eri ihmisen päästä :DSit saaks noita Moroccanoil tuotteita muualta ku Primesta?

  3. Täältä yksi sivusta seurannut anonyymi (myöskin kampaaja) huutelee. 😀 Mielestäni Umpun hiukset on aina ihanasti ja HYVIN ammattitaitoisesti värjätyt! Joillakin on vain pinttynyt stereotypia päähän, että kaikilla kampaajilla pitäis olla musta lyhyt tukka ja sini-puna-violetti raita jossain päin että olisi ”ammattitaitoinen” 😀 (ei toki siinäkään mitään vikaa jos tykkää)t.Toinen juurikasvublondi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta