On ihanaa olla äiti

Tänään taas tuli todistettua, kuinka ihanaa ja palkitsevaa on olla äiti, ja vielä onnellinen sellainen. Kun tänään tulin töistä kotiin, oli mua vastassa maailman innokkain poika, joka huusi jo ovelta ÄÄÄÄIIIITTTTIIIIII mulla on lahja sulle, se on tatti 🙂 Ja se todellakin oli tatti ja ihana sellainen.

Nää on niitä hetkiä kun tippa tulee linsiin ja tätä tunnetta ei ymmärrä, kun äidit. Aina pinenä mietin kun annoin lahjoja, että miks se äiti aina sano, että askartele vaikka jotain. Omasta mielestä ne oli aina hieman epäonnistuneita ja vielä kaiken lisäks hirveitä 🙂 Nyt ymmärrän 🙂

No se siitä ja itse asiaan, eli treenin. Aamu perus setti Wolffilla ja olkapäät. Treenaan siis 4 kertaa viikossa salilla usein ma-to puntti treenin ja pe(joskus myös la) kuntopiiri yms. Lisäksi teen aerobista tällähetkellä 3 kertaa viikossa ja kohta alkaa taas poseeraus treenit. Nyt jo kengät varmaan mahtuukin jalkaan. Treenini on jaettu: rinta hauis ojentaja, jalat, selkä, olkapäät. Moni kysyy millä painoilla, millä toistoilla yms. Usein teen 3 sarjaa toistoin 10-12. Painot on sellaiset että jaksan just ja just viimeisen tehdä 🙂 Tänään olin esimerkiksi ihan tulessa, kun tein pystypunerrusta, jossa teen pudotus-sarjaa sainkin ekaa kertaa yksin 12kg ilmaan. Jollekkin se saattaa olla vähän, mutta mulle paljon. Kaikki on niin suhtellista:) Kun vuosi sitten aloitin treenaamiset tein varmaan 5kg 🙂 Eli blondin aivoilla yli 100% kehitys 🙂 Ja kerta kiellon päälle laiha, läski ja terve kuvat 🙂

Kun näitä kuvia katson, muistan aina miksi tätä teen. En halua kumpaakaan olomuotoa takaisin en enään KOSKAAN. Hyvässä kunnossa pysyminen tarkoittaa myös hyvää oloa. Nyt kun en ole vielä valmistautumassa kilpailuun, tai no siis oon, mutta ne ei vielä kolkuttele ovella, koitan syödä monipuolisemmin ja hieman enemmän. Joku kysyi onko mulla kisojen välissä massakausi….ei siis oo, se oli meidän oma läppä ja kuinka ihanaa, kun sitten tulikin se 11kg. Suurin osa siitä oli kylläkin nesteitä, josta nyt on jo lähtenyt 6kg pois, eli ollaan nyt se +5 kisapainosta.  Mutta siis ruokaan. Eilen tein taas intialaista kanaa, tai siis istuin pöydässä ja huusin onks se ruoka ny jo valmista, kun on jäätävä nälkä 🙂

Pannulle kanojen jälkeen paprikoita, jotka sai vähän mustetta kanan liemestä ja ai että kun oli hyvää 🙂
Mää en siis muutenkaan todellakaan oo mikään superkokki, niinkun varmaan olette jo huomannut 🙂

Tässä on muuten Jarin löytämä linkki siihen mun hehkuttamaan miesten sarjaan 🙂 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SOF0cdm8WpA käykää katsomassa 🙂

nyt on viä niin paljon kaikkee hommaa, joten huomiseen 🙂

-Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta