Etsitkö valmentajaa?

Nyt on paljon kaikkea kerrottavaa: eli kaikille halukkaille Pro Elite Team  try out-day !!!!!!!!!!

Elikkä siis kaikki ketkä on minulta kysellyt valmennuksesta ja neuvoja kilpailemisesta niin silmä tarkkana. 21.10 Sunnuntaina järjestetään Pro Elite Team try out-day, Nokian Liikuntakeskuksella klo 15.00 alkaen. Teamiin otetaan fitness/bikini fitness/body fitness kilpailijoita. Ottakaa mukaan korkokengät ja bikinit. Tiedusteluja suoraan Minnalta 0405056794. Kannattaa siis tulla paikalle, jos haluat parhaaseen teamiin ja saada Suomen parhaimmat valmentajat, joilla on molemmilla jo mieletön kokemus alalta. Saattaa olla, että minäkin olen paikalla 🙂 P.S Minna on nyt MM-kisoissa Puolassa, eli soitelkaa vaikka MA tms. Jos on jotain kysymyksiä niin vastailen mielelläni.

Minna ja Kimmo

Vaikka tänään oli mun vapaapäivä, toimin siltä mun normi rutiineilla. Aamulla kamat kasaan ja Wolffille. Jalkapäivä ja voin sanoo, että voihan jalat. Perse on nyt niin hellänä, että tuskin käveleen pääsee. Kovat oli painot, mutta kova on likkakin. Liikunnassa aina vaikeinta on se aloittaminen. Alkuun ne ensimmäiset treenit saattaa tuntua tuskalta ja kipu parin päivän päästä on sietämätön. Nyt jopa nautin siitä kivusta. Välillä kun tekee oikein rankan treenin oikein ärsyttää, jos paikat eivät kipeydykkään. Mitä enemmän verenmaku suussa sen parempi 🙂 Mää oon niin koukussa tähän hommaan ja siihen, että oon saanut itseni tähän kuntoon, vaikka olen jo yhden lapsen saanut. Kaikki on siis mahdollista, kun luottaa itseensä. Muutenkin ryhdikäs ja urheilullinen olemus on vakuuttava. Hyvässä kunnossa on itselläkin hyvä olla. Naiset toivovat usein kiinteää ja urheilullista vartaloa ja lihasvoima harjoittelu on paras vartaloa muokkaava liikuntalaji. Se vahvistaa merkittävästi lihaksia ja vähentää kehon rasvakudoksen määrää. Lihas kuluttaa kolme kertaa enemmän kaloreita, kun rasvakudos….. Miettikää…. Ainakin itsellä rehellisesti on tullut lisää itsevarmuutta ja rohkeutta tietyissä asioissa. Ja onhan se nyt ihanaa kun vaatteet istuu ja voi käyttää minkälaisia vaatteita tahansa, ilman että tarvitsee miettiä, mistä tursuaa ja mitä. Kävin vähän ostamassa syyshepeneitä 🙂 btw…

 Siitä sitten hirveetä kyytiä PRIMEEN, ei suinkaan töihin vaan Miian hemmotteluun. Vuorossa 3 tuntia pelkkää spa:ta. Ensin jalkahoito ja sitten kasvohoito. Se on vaan niin luxusta ja vielä siitä voi nauttia malla työpaikalla 🙂 Miialle pisteet täy 10. Ensimmäistä kertaa minulle tehtiin timanntihionta ja oli kyllä huippu juttu. Käyn muutenkin säännöllisesti hoitamassa ihoa ja vartaloa n. kerran kuussa <3 Varsinkin nyt kun olen LOPETTANUT TUPAKANPOLTON puskee ihosta ihme näppyjä. 14 vuotta poltin röökiä ja nyt se jo haisee aivan kuolemalle… Miksi Umppu Miks?

Taasen hehkutan mun omaa suosikkiani Nathalia Meloa 🙂 Tästä naisesta en pääse yli enkä ympäri. En voi käsittää kuinka jollain vain voi olla noin täydellinen kroppa???? Kun aloin koko touhuun mukaan, pisti hän silmään heti ensimmäisenä. Vaikka hän on Brasiliasta on hän kuitenkin jotunut töitä tekemään 😉 Varmaan jokainen haluaisi yhtä pyöreän pyllyn? Laitoin rinnakkain Maailman ykkös nimen ja Suomen sm-4 🙂 voi helposti vertailla, mitä tarvii vielä kehittää. Huipulle on vielä matkaa, mutta yritystä ei riitä 🙂

siis toi perä <3<3<3
ja mun perä 🙂

URK JA MIIA LAHTI Mansen kisasta

Pakko jakaa myös teidän kanssa mun uus löytö sisustustarrojen rakastajille KOHOTARRAT. Keskustorin Sia myymälästä

Sitten ihan muuhun asiaan moni on kysynyt erilaisista täyte/botox hoidoista. Susanna G The Lookista on vastaanottamassa asiakkaita Tampereella 22.10 Maanantaina. Suosittelen menemään kokeilemaan ja voin luvata, että ammattilaiset on asialla. Kertokaa Susannalle multa terkkuja 🙂 Itse olen sitä mieltä, jos et ole tyytyväinen johonkin kohtaan ulkonäössäsi, niin älä katkeroidu vaan tee asialle jotain, koska se on mahdollista. Kaikkeen on aina jokin keino ja moni ei edes tiedä niistä. Omalla kohdalla tällähetkellä on todella vaikea suhtautua omaan ulkonäköön, sillä 3 viikkoa sitten olin elämäni kunnossa ja nyt tuntuu, että enään on vain häivähdys jäljellä. On vain annettava kropalle aikaa palautua ja muistaa, että kisakunto ei ole se missä olet suurimmanosan ajasta. Itsellä tuli se 11kg+, josta on nyt jo lähtenyt 3 kg pois, eli 8 jäljellä, josta vielä se 3 tippuu varmasti muutaman viikon sisään. Tunnen kokoajan oloni tukalaksi ja lihavaksi, vaikken sitä ole, mutta tiedän tämän olon perusteella, etten haluakkaan koskaan olla. Kauneuskirurgia on nykypäivää ja mielestäni sitä ei tarvitse salailla. Jos ihmiset haluavat korjailla itseään mitä sitten? Pääasia että itse hän on tyytyväinen 🙂 Nyt vaan puhelua Susannalle… Omalla kohdallani en ole katunut mitään toimenpiteitä, mitä minulle on tehty. Haluan kuitenkin pysyä luonnollisen näköisenä ja silloinhan se on onnistunut, kun sitä ei muut huomaa 😉

TAMPEREEN MIELETÖN SUPERPÄIVÄ MAANANTAINA 22.10. : 

-YHDEN ALUEEN BOTOX -50% (norm 250e)
-KOKO OTSA -50% (norm 450e) FILLERIN OSTAJALLE
-LUXUS FILLERIT 390e (norm 490e)

-MAHTAVA IHOA UUDISTAVA SALISYYLIHAPPOKUORINTA 80e (norm 230e)
-UPEASTI HELEYTTÄVÄ HEDELMÄHAPPOKUORINTA 100e (norm 250e)
-ELLANSE /vastaa sculptraa 450e (norm 650e)
-BEAMING WHITE HAMPAIDEN TEHOVALKAISU 100e (norm 290e)
-MESOTERAPIAT -50% (norm 250e)
-MIKRONEULAUS alkaen 120e !!!!
-KONSULTAATIOT

KAIKKIEN PAIKALLA KÄYNEIDEN ASIAKKAIDEN KESKEN ARVOMME 500 EURON ARVOISEN LAHJAKORTIN !!

LISÄKSI TUONA PÄIVÄNÄ SITOVAN LEIKKAUSAJAN VARANNEET SAAVAT LAHJAKORTIT SEKÄ UUDISTAVAAN SALISYYLIHAPPO KUORINTAAN ETTÄ HAMPAIDEN TEHOVALKAISUUN (ARVO YHT 520e) !! 😉

Paikalla palvelemassa Tiina Jylhän lisäksi : Netta Valkonen sekä Susanna Gärdström !
Tiedustelut sekä ajanvaraukset numerosta : 096211126 tai 0401549499 !!

primebody

21 vastausta artikkeliin “Etsitkö valmentajaa?”

  1. Toi pro elite team juttu, niin onko siellä oltava hyvässä kunnossa? Tai siis itse olen 161cm/61kg eli en mikään hoikka, mutta kyllä multa lihaksia löytyy sekä sen lisäksi jenkkakahvat tms.:DD

  2. Elikkä siis siinä katsotaan potentiaalia ja soveltuvuutta lajiin. Ei tarvi olla missään kisakunnosss todellakaan. Se pitää muistaa että esim bikinifitnekseen ei vaan mennä, vaan ensin treenataan, jos siis sinut valitaan se ei tarkoita välttämättä heti kilpailuja :)Jos jäi joku kaivelen niin kysy rohkeasti 🙂

  3. Niin siis enhän mä meinannutkaan sitä että heti kisoihin pitäisi olla valmiina.:D Kiinnostusta olisi erittäin paljon, mutta toisaalta taas olen niin ujo tälläisissä jutuissa. Olisi kiva päästä unelmakroppaansa sekä uskaltautua kilpailemaan.:)Mitens kustannukset tässä valmennuksessa?:)

  4. Sehän siinä onkin myös periaatteena, että uskaltaa 🙂 toi on vielä pieni askel kilpailuihin verrattuna.Tarkoitin sillä kunnolla siis sitä, että valmentaja päättää koska kilpailija menee kilpaileen eikä itse kilpailija ( tai niin meillä )Hinnat on henkilökohtaiset ja ne hoitaa kaikki itse 🙂

  5. Hei, voiko sinulta kysyä ruokavalio/treenivinkkiä sähköpostitse? Kyse ei ole mistään treeniohjelmasta tai koko ruokavaliosta tai mistään niin laajasta asiasta, vaan ihan vain eräästä pitemmästi selitettävästä asiasta, jolla en viitsisi tätä kommenttiosuutta täyttää. Tulipa seliteltyä.

  6. Hei, ollaankos bikinit päällä keskenään valmentajien kanssa vai koko sakki yhdessä..sillä kyselen kun tuota vararavintoa on tällä hetkellä:D

  7. Heippa! Ihanaa kun täällä ilmottelet tosta Pro elite teamin try out-päivästä! On ollut pitempäänkin nimittäin haaveena päästä Minnan ja Kimmon valmennukseen..Pitääkö ilmottautua etukäteen vai ilmestytäänkö vaan paikalle? 🙂

  8. Moikka!Kertoisitko kuinka pitkä olet ja minkäkokoiset implantit sulla on? Itsellä sama proggis tulossa ja vertailun takia kysyn:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta