Menee niin lujaa, ettei menaa itse pysyä perässä

Eiliset treffit Minnan ja Kimmon kanssa tuotti juuri sellaisen tuloksen, kun olin itse toivonut. Suunnitelmat on valmiit kevääseen, ja ne on enemmän kun paremmat. Nyt vedetäänkin ihan uusilla seteillä ja uskon tämän olevan minulle paljon parempi vaihtoehto.

Tänään oli aamulla hieman erilaiset treenit. Meidän junnu (jota kiusaan teiniksi) Sari oli mun kanssa treenaamassa. Mopoauto tärähti Wolffille ja se oli menoo. Hauskaa treenata välillä kaksin ja silloin se onkin suht helppoa, kun tehdään suunnilleen samoilla painoilla. Tai no Sarin oli pakko tehdä, kun ei varmaan uskaltanu sanoo mulle mitään hahahha 🙂 ei vaan. Sari on meidän uus bikini tyttö ja hyvin lahjakas nuoreen ikäänsä nähden. Toista se on kun alkaa kolmekymmentä kolkutteleen ovella, niin tulee sellaisia ongelmia, mistä Sari ei vielä mitän tiedäkkään 🙂 Naamasta näkee, että on treenattu ja varmasti otetaan uudestaan 🙂 Huomenna olisikin Sari jalkapäivä?

Tässä vielä eilistä satoa. Pian valmistuu myös uudet nettisivut kun saadaan kaikki kuntoon www.primebeauty.fi

Moni kyselee paljon hiusmuodista ja tässä tulee kuvakooste syksyn trendeistä (kuvat id hairin uudesta lehdestä)

Mun kaks lempi sanaa pehmeän naisellinen 🙂 Luonnollisia värejä, pehmeitä, linjoja super naisellisia hiuksia, pehmeää seksikästä kiharaa…. so hot. Tää muoti on niin mun makuun. Nyky muodissa/ hiukusissa on se hyvää, että mikään ei ole väärin. Kiharaa saa olla epäsymmetristä, erilaista yhdistelyä, litteää, mataalaa vain mielikuvitus on rajana. Ensi viikolla onkin yhdet kuvaukset, jonne ehkä saan toteuttaa, jotain näiden kaltaista? Suurinosa malleista onkin jo entuudestaan tuttuja ja hiuksia kammattu moneen otteeseen. Siitä sitten lisää myöhemmin.

Haluan edelleen varoittaa, että hyvä ei ole aina halpaa. Tänään liikkeeseen tuli tyttö, jota Nelli palveli. Tukka oli yksi iso takku, joka tyttö halusi suoraksi. Yhdessä Nellin kanssa selviteltiin, mistä hiukset on ja kuka ne on laittanut….. Asiakas vastasi että oli ostanut hiukset KIRPPARILTA wtf? Tukka oli niin sumpussa, että Nelli oli sitä mieltä :se on poistettava. Hetkenpäästä N:Umppu tuus kattoon mitä tää on? Ja syy selvisikin nopeasti. Otin hiuksia ja sytkän ja poltin ”hiusta” selvisi, että se onkin muovia, eikä oikeaa hiusta. Asikas on kuitenkin kärventänyt sitä suoristusraudalla, joka tarkoittaa muovin sulamista.
Suosittelen ottamaan pidennykset OIKEALLA ammattilaisella, joka osaa ne tehdä (eli minä) 🙂 🙂

ennen
jälkeen
Tässä on myös kuvat asiakkaasta, jonka pelastin toivon, että nämä havainnollistaa tarpeeksi, luottamaan ammattilaiseen. Usein tulee edullisemmaksi maksaa kunnon pidennyksestä, laadusta ja kestosta.
salonki koira Pippa

H&M

Nyt saunaan ja rentoutuun perheen kanssa 

Huomiseen. Umppu

primebody

7 vastausta artikkeliin “Menee niin lujaa, ettei menaa itse pysyä perässä”

  1. Pitkään pitänyt laittaa kommenttia blogi kirjotuksillesi,mutta nyt vasta kunnolla on siihen aikaa. Ensiksi iso KIITOS todella upeasta blogistasi. Aivan mahtavaa että töidesi,treenaamisen ja perhe-elämän lisäksi jaksat löytää aikaa päivittää kuulumisiasi,vinkkejäsi ja tulevaisuuden suunnitelmiasi. On mahtavaa kun on noin omistautunut ja motivoitunut juuri siihen mitä tekee/haluaa olla. Ja jokainen tehköön juuri sitä, sekä näyttäköön siltä missä tuntee itsensä sisäisestä että ulkoisesti upeaksi. Olin tänä vuonna elämäni ensimmäistä kertaa expoilemassa molempina päivinä ja se herätti sisälläni sellasen palon että oksat pois.. ja olit todella upean näköinen. Olisit ansainnut paremman sijan. Harrastin teinivuosista 20v. asti tanssia eri muodoissa (cheerleadingistä,baletti,jazz jne.) sitten aloitin kolmivuorotyön ja se vain jäi. Lapsi ja huonot elämäntavat ja jossain vaiheessa kauhistui omaa alusvaate kuvaa peilistä. Aloitin expon jälkeen tarkkailemaan mitä pistän suuhuni (turhat hiilarit pois, 3h välein pieniä annoksia pääasiassa proteiinipitoisia ruokia liha,kala,kana,kasviksia,rahkaa vadelmien kanssa jne. niin ja kiitos vinkistä kuningas stevia sokerin korvikkeena makean himoa taltutttamaan)ja kolmessa viikossa paino putosi ihan huomaamatta 64kg->61kg ilman mitään erityistä liikunnan lisäystä. Kysyisin sulta ohjeita/vinkkejä jos haluaisi saada treeni/valmennus opastusta voiko sitä saada henkilö joka ei asu samaisella paikkakunnalla valmentajien kanssa? Toinen asia on se oletko itse koskaan retkahtanut ”ruokaohjelmastasi” (miksi nyt kutsutaankin x) )ja miten hillitset esim. himojasi ruoan/herkkujen suhteen kun sellainen iskee.. Tulihan stoori 🙂 lukihäiriöstäni johtuen toivottavasti saat selvää mitä haen takaa tai teksi ei ole hirveen rönsyilevä. Eikä aihekkaan ollut tuohon hiusmaailmaan liittyvä xD mutta kiitos jo etukäteen ja jatka samaan malliin!!!nim. oman elämäni bikini fitness-tähti (ja hittolainen joku päivä mutkin nähdään vielä lavoilla sellanen palo lajiin sytty!!)

  2. Moikka! Haluaisin vaalentaa tukkaani samantyyliseksi kuin Maikku Hiljasella, eli blondi, muttei valkoinen, vaan tuollainen luonnollisempi. Mitähän kampaajalle pitäisi sanoa? Olen yrittänyt selventää tätä jo vuosia eri kampaajille, aika heikoin tuloksin. Vaaleaksi saa kyllä, mutta joku mättää. Ehkä en osaa ilmaista itseäni tarpeeksi selkeästi. Nimimerkillä otanko kuvan mukaan 😀

    • Nimimerkillä ota. Parasta on kun on monta kuvaa; Tällainen, tää hieman punainen, vähän vaaleampi kuin tämä, ei missään nimessä tallainen.. etc.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta