Kuvauksia, treeniä, tavotteita

THE BOSS

Henkilökuntakuvien satoa. Huomaa todella tosta mun naamasta, että hieman on nestettä kehossa:) Kuvaajana meillä toimi jälleen Mikko Karekivi.

Kata

Jarno

Nelli

Miia

Noora

 Siitä tulikin puheeksi, että kävin tänään hoitola preventiossa http://www.preventio.fi/yhteystiedot.html Anun hoivissa. Mulle tehtiin jälleen kerran LPG hoito, joka auttaa nestekiertoon ja palautumiseen. Suosittelen kaikille varsinkin Expon kilpailijoille käymään, sillä hoito helpottaa välitömästi tukalaa oloa. Hoito on muutenkin todella miellyttävän ja rentouttavan tuntuista.

 Sitä ennen ehdin kuitenkin käymään Wolffilla treenaamassa Umpun oman vatsa-peppu jumpan. Laitan kunhan saan jonkun kuvaamaan, teille arvoisat lukijat kuvien avulla liikkeitä, mitä voi tehdä vaikka ihan kotona saavuttaakseen pyöreän bootyn:) Tänään tein 5 eri vatsa ja 4 eri pakaraliikettä kiertäen suoraan liikkeestä toiseen. Tein setin 3x.  Kärsin nyt jostain kesto flunssasta ja säästelen itseäni jalkatreeniä varten.Tänään on myös treffit Minnankaa ja mulla on taas tuhat kysymystä 🙂

Minna

Suvi

Urheilussa toimii suurena osana erilainen sponsorointi. Mitä se oikein on? Sponsorointi ei suinkaan ole sitä, että joku vain hyvää hyvyyttään haluaa antaa urheilijalle jotain, on kyseessä sitten tuote, palvelu tai raha. Firmat/liikkeet haluavat sponsoroinnilla myös tietenkin hyötyä itselleen. Se voi olla jonkinlaista näkyvyyttä, mainosta yms. Esimerkiksi PRIME sponsoroi Minna Pajulahtea, Suvi Iso-Kuuselaa ja Reckless Lovea. He toimivat myös samalla liikkeemme mainoksena. Monella urheilijalla on hirveä hinku haalia sponsoreita oli kyseessä mikä firma tahansa. Itse olen sitä mieltä, että jos kyseessä on esimerkiksi tuote, on sinun itse seisottava edes jossainmäärin sen takana 🙂 Ääri esimerkkinä jos miehellä olisi edustusasussa iso Libressen mainnos. Itse olen saanut sponsorointia Casalilta, NäytäKyntesi kynsisalongilta ja Femtolasikilta ja olen siitä erittäin otettu ja kiitollinen. Seison näiden kaikkien firmojen takana ja jos he joskus minulta pyytävät jotain (tietenkin mainostan ja suosittelen heitä) olen aina käytettävissä.

Luin eilen bodylehteä ja Anna Virmajoen(bikini fitness sm 1) kirjoituksen: joka käsitteli hänen omaa valmistautumista,motivaatioo, tavoitteita yms. Meillä oli monta samaa asiaa, jota käytämme kilpailuihin valmistautuessa. Yksi hyvä esimerkki on motivaatiokuvat. Käyn oikeastaan päivittäin tsekkaamaassa omien idoleitteni kuvat ja mietin vain, että jonain kauniina päivänä minäkin voin olla kuin hän. Kukaan heistä ei ole saanut vartaloa tekemättä sen eteen töitä ja usealla onkin jo vuosien treenaus taustalla. Seuraan muutenkin kaikesta sosiaalisesta mediasta juttuja kyseisistä tyttösistä. Ensivuonna aion olla parempi kuin koskaan. Toisaalta kun ajattelee, niin haastajana on ehkä kuitenkin helpomi lähteä kisaan, kun puolustamaan omaa mestaruuttaan, tai no en tiedä sillä se mestaruus vielä puuttuu haha. On myös jännä odotella minkälainen osallistujamäärä kevään kisassa on, sillä todellakin bikinisarja on ainakin huhujen mukaan räjähtämässä pilviin. Se mikä pitää myös muistaa on että sen eteen on oikeasti tehtävä töitä. Itselläni oli toisaalta helppoa, koska taustalla oli kuitenkin urhelua monta vuotta ja keho on muokkaantunut sen mukaan. Ne kenellä ei ole mitään urheilu taustaa, joutuu tekemään hitosti vielä enemmän töitä sen eteen.

Tällä hetkellä nautin myös treenaamisessa, koska voi välillä kokeilla uutta. Normaalisti teen sen 4 puntti treeniä viikossa ja siten on yksi kuntopiiri päivä ja silloin testailen kaikkia uusia juttuja 🙂 Jos pian pääsis taas tekeen aeroobista kun tää hiton kuukauden kestävä yskä loppuu. Nyt vaan kovaa treeniä ja matka tavotteisiin voi alkaa 🙂

-Umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Kuvauksia, treeniä, tavotteita”

  1. Musta tää blogi on kivoin silloin kun tää on monipuolisin. Siksi v ähän harmittaa, kun lähdet kisailemaan taas niin jutut yksipuolistuu. Yksi toivepostaus idea mulla olisi, voisitko kampaajana laittaa jotain vinkkejä miten saa hiukset laitettu kivasti? Esm. Tuo sun salinutturasi pari postausta aiemmin oli kiva. Olen muuten tämän blogin kautta myös käynyt omistamassasi liikkeess parturissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta