fuck it´s monday

Taas mennään uuteen viikkoon. Ja voihan maanantai. Aamulla Wolffille jälleen tapojen mukaan. Pahin turvotus alkaa olemaan jo selätetty, mutta todellakaan en muistuta vielä normaalia. Vaikkei tässä kisakuntoa haetakkaan, niin haluaisin ne lihakseni, mitkä kovalla työllä tein saada jälleen näkymään. Vuorossa oli olkapäät. On se vaan ihana tunne, kun saa laiittaa lisää painoja ja oikeesti se rauta, jopa nousee. Tein pystypunnerrusta pudotuksilla ja mlkein katkesi otsasta pari suonta, niin kova oli tahti. Odotan jo innolla treffejä Minnankaa ja uusia suunnitelmia. Meillä onkin taas kohta tiimipäivä ja nähdään taas koko porukalla.

paita Casall

Nyt, kun olen testaillut hieman enemmän MOROCCANOIL sarjaa, niin on helpompi jakaa kokemuksia niistä. Eli eilen pesin oman tukkani repair sarjan shampoolla ja hoidolla. Shampoo on runsaasti vaahtoava ja pesevä. Hoitoaine alkoi välittömästi siloittamaan hiuksia levityksen jälken. Vaikutusajalle perus kainaloiden sheivaus:) Pesun jälkeen käytin 2 painallusta kosteuttavaa muotoiluvoidetta ja samoin 2 painallusta hoitoöljyä. Kuivaus oli huomattavasti nopeampaa, hiukset olivat helpommat käsitellä ja se tuoksu <3<3<3. Suosittelen kaikille. Varsinkin jos on esim vaalennetut kuivat hiukset hoitonaamio on siihen aivan täydellinen.

Muuten tänään oli normi työpäivä, lukuunottamatta meidän huippu tiimin henkilökunta valokuvausta. Homman hoiti tuttuun tapaan Mikko Karekivi, jota käytän aina kaikissa kuvauksiin liittyvissä asioissa. On muutenkin piristävää kaikki työhön liittyvä uus juttu ja näin pimeiden vuodenaikojen tullessa. Se jos joku motivoi 🙂

Ja mikä on myös hyvä homma. PRIME on nyt valmis. Miia aloittaa huomenna hommat ja kaikki vaan hoitoihin hemmoteltavaksi. Miia tekee Anubis sarjan tuotteilla, jota olenkin jo pääsyt itse testaamaan. Pakko myöntää, että on sitten vissi ero sillä perus Lumenella ja ihan näillä ammattilaisten tuotteilla. Kyllä sen eron vaan huomaa. Kasvoilla valitettavasti on niin suuri merkitys tässä maailmassa kaikkeen, joten se tarvitsee yhtälailla hoitoa.

Ennen

Ennen

Jälkeen

Jälkeen

 Huoneessa ei ole vielä kaikkia kalusteita, tuotteita yms.

Kasvovesi ja kasvorasva, jotka molemmat tuntuu todella hyviltä

Välillä mietin niitä ihmisiä, jotka laittaa kaikki rahansa hienoon autoon ja luulevat saavansa sillä, jotkut nuoremman tyttöystävän, joku jotain muuta. Valitettavaa on jos autosta nousee etelässä paahtanut 60v rupsahtanut rusina, joka ei ole pitänyt huolta itsestään ei sillä autollakaan ole mitään merkitystä :)Olen myös kiinnittänyt huomiota miehiin, jotka vaativat naiselta vaikka mitä, mutta ainut mikä itsellä on : on paksu lompakko 🙂 haha 🙂

Tällä viikolla on paljon kaikkia tapaamisia ja jänniä juttuja tulossa…………. Mää taas viikoloppuna ehdin vähän tuunaileen mun huonetta 🙂 ja muutenki stailaileen kotia 🙂 Vaikka se on kaksien synttäreiden jälkeen kun pommin jäljiltä.

Mun sohva, jossa ei siis kuulu edes istua 🙂

Olkkarin uus lamppu

Vatsa on kokoajan parempi, mikä on sentään positiivista. Huomenna taas treenaileen 🙂 Treeni intoa ei taas tältä likalta puutu.
-Umppu

primebody

8 vastausta artikkeliin “fuck it´s monday”

  1. Toi musta tyyny ”timanteilla”, niin koska oot ostanut sen ja mistä?:) Voi että oon etsinyt ja kauan tollasta, kun näin sen salkkareissa isabellan kodissa.:D

  2. Ehdottomasti mäkin kiitän siitä, että jaksat postailla niin usein! Ja vielä kun kirjotat niin paljon, plus lisäilet kuvia, jee<3 Joka illan piristys tulla lukemaan sun juttuja.:) Oot niin älyttömän tsemppaava ja innostava persoona aidosti, ei mitään tekopirteilyä… Pitäny aina tulla kommentoimaan, sillä tahdon vielä onnitella viimesimmän kisan johdosta!! Olit huippuhyvännäkönen ja ihan SUPERBODY! Komppaan vielä aikasempaa kommentoijaa, eli kerro jotain hyviä vinkkejä pepun treenaukseen? Mä myös haluaisin alottaa kunnolla vartalonmuokkauksen, eli saada tarkan ja tavoitteellisen ohjelman salille. Onko sulla suositella jotain valmentajia ja toimiiko nettivalmennus hyvin (jos tiedät siitä)? Toivottavasti ei tullut liikaa kysymyksiä:D.Mutta kuitenkin, vielä kiitos parhaasta blogista, jatka samaan malliin!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta