Olympia

Mää oon niin kade, kade, kade. Minna, Kimmo ja Suvi on saanut nähdä tämän kaiken paikanpäältä. No onneksi tekniikka on niin kehittynyttä nykyään.  Tässä se on Bikini Fitness 2012 maailman TOP-3.
Kilpailut vietettiin Las Vegasissa ja kilpailijat koostuu ammattilaisista. Mun idoli Nathalia Melo voitti ja oli niin oikeutettu voittamaan. Hän on juuri sitä, mitä minä haluan olla.

Melo keskellä

Siinä Suomen takapuolia
1. 3. 4

Nämä naiset on hyvä pitää niiden kaikkien mielessä, kuka Bikini fitneksestä haaveilee. Pelkät irtoripset ja silikoonitissit eivän riitä 🙂

Mua jäi niin kaiveleen SM-kisat että perkele mää kisaankin jo keväällä! Kun Minna ja Kimmo palaa Jenkeistä tehdään sotasuunnitelmat ja laitetaan hommat aluillen. Nyt kun kerraan kisataan, niin kisataan kunnolla. Näin ne mielipiteet vaan ykskaks muuttuu, mutta eiks naisilla ole oikeus siihen? Mulla on kyllä työstettävää keskivartalossa ja paljon, mutta onneksi on aikaa. Muutama pikku vastoinkäyminen oli SM-kisassa ja haluan menä lavalle niin, että olen täysin kunnossa, niin kropalta, kun terveydeltä.

Vuoden aikana opin, niin itsestäni, kun kehostani paljon. Varsinkin ruuan suhteen, pitää olla entistäkin tarkempana. Tähän mun maha ongelmaan oon saanut paljon viestejä fitness harrastajilta ja en siis ole todellakaan yksin asiani kanssa. Ehkä hieman YLIREAGOIN taas. Nyt vaan paluu juurille, eli ruokavalioon tiukasti ja varovasti mitään lisäyksiä. Se että samalla lopetin tupankanpolton, dieetin ja aeroobisen on tämän turpoamisen syy. Myös se että vatsa ei ole lähes vuoteen saanut, jotain maistamiani ruokia reagoi se näin. Vertauskuvana kun esimerkiksi kasvis-syöjä alkaa syömään ykskaks lihaa. Nyt oon ottanut noita teidän suosittelemia ruuansulatus entsyymejä ja tänään on pakko katsoa kaikki todella tarkkaan mitä suuhuni tungen. Kisoista on tullut 11kg, josta suurinosa on nestettä. Maanantaista jatkan taas aeroobista (en ole tehnyt sit koska olen ollut vähän kipeä) ja josko se siittä lähtee. Luin myös, että tupakanpolton lopettaminen nostaa painoa sen 3-5 kg 3-5kk aikana, jolloin aineenvaihdunta hidastuu. Keho ei enää käytä energiaa se kaiken paskan tuhoamiseen ja siksi tapahtuu lihominen.

Eilen oli synttärit vol 2 ja pääsin taas tekemään kakkua. Jos vertaa keskiviikkoiseen parannusta on omasta mielestä huomattavasti.Ei musta silti mitään leipuria koskaan tuu. Nyt onkin koti sitten suursiivousta vailla 🙂 Tänään pitäisi mennä vielä töihin laittamaan viimeinen silaus Miian huoneseen ja pistää tavarat paikoilleen. Miia tekee Anubis merkkisellä tuotesarjalla, josta kerron vähän enenmmän, kun olen päässyt kunnolla testaan. Maanantaina meillä onkin henkilökunta kuvaus. Samalla päivitellään hieman meidän liikkeen nettisivuja www.primebeauty.fi Mulla on kyllä huippu porukka kenen kanssa teen yhteistyötä. Markus Kosonen tuunaa nettisivuja ja Mikko Karekivi kuvaa ja tekee kaikke muuta kivaa 🙂 Tulossa siis töihin paljon uudistuksia.

Mun rakas kummityttö 3-v ymmärtää tyylin päälle. Oli tärkeää, että pappa muistaa ottaa koukkauit 🙂

Mää ooa aina ollut niin onneton kaikkien laitteiden kanssa ja eilen sain liitettyä itseni Instagramiin. Kiitos VeeHoo yksityisopetuksesta. On tää nykyajan laitemaailma niin ihmeellistä. Ajattelin myös ehkä hankkia sen I-Phone 5. En ole kyllä sitä vielä nähnyt livenä tai kuullut kenenkään kokemuksia siitä, joten maltan vielä hetken.

Tässä on linkkin viimevuoden Olympiasta 🙂 Näkee hieman fiilistä. Pistän sitten tulemaan tämän vuoden kisaa, kun löydän ne netistä.
http://www.youtube.com/watch?v=u6wanX3OWQE

Muista tehdä juuri sitä, mikä tuntuu mielestäsi hyvältä. Älä väitä muiden kommenteista tai arvosteluista vaan mene niiden ihmisten yläpuolelle. Ne ihmiset ketkä eivät sinuun usko, on usein itse niitä kenellä on mennyt usko omaan itseensä.

-Umppu

primebody

11 vastausta artikkeliin “Olympia”

  1. Miten tuollainen letti tehdään joka sinulla on kuvassa? Itselläni on puoleen selkään asti oma tukka, mutta en osaa tehdä mitään hienoja lettejä.. Laittaisitko pari ohjetta 🙂 Ps. Hieno kakku ja namin näköistä salaattia! Noi sun kynnet on muuten ihanat, ihan kun barbie 😀 -Santtu

  2. Olisi todella ihanaa jos primelle tulisi oma blogi jota koko teidän lostava porukka päivittelisi 🙂 erilaisia postauksia liittyen hiusten hoitoon,muotoiluun,purkkiviidakkossa metsästelyyn (oikeiden tuotteiden löytämiseen),ihonhoito vinkkejä jnejne 🙂 toki tänne sinun treeniblogiinkin ois ihanaa saada myös vähän sitä tyttöhömppää eli tukka,meikki ja tyyli juttuja :)TSEMII!

  3. Jos ensimmäistä kertaa haluaa kisata bikini fitneksessä ensi vuonna, niin missä eka kertalaiset kisaa ekan kisansa?

  4. Juu, jos haaveissa hommata ihan uusi puhelin (oli se mikä vaan, tässä tapauksessa nyt tuo iPhone 5), niin kannattaa odotella sanotaanko parisen viikkoa Suomen julkaisusta (iPhone tuli myyntiin muistaakseni 28.9.).Siinä ajassa tulee yleensä suurimmat risut ja ruusut ilmi. Näin mun mielestä kannattaa tehdä, jos haluaa pelata ns. Varman päälle.

  5. Hei Umppu :)On muuten sitten todella ispiroiva ja kiva blogi sulla! Kiinostus tätä lajia kohtaan, mulla on ollut jo jonkin aikaa, joten kiva löytää hyvä bloginkin aiheesta. Kiitti kauheesti! Ps. Oot todella upea! 🙂

  6. Jos aiot voittaa Maija Kivelän perseen omallasi niin kannattaa kattoa mikä se ero niissä on. No lihas, sehän on pelkkää lihasta jaloista alkaen. Ei siellä sen perseen koolla varmaan voiteta vaan sillä miten se on rakennettu?

  7. Huh huh 🙂 kisa on kiinni monesta muustakin kun perseestä !!!!Olen tuntenut Maijan yli 10 vuotta. Ollaan vanhoja joukkuekavereita cheerleadereistä. Maija on myös treenannut salilla jo monta vuotta ja on ammatiltaan PT. Itsellä takana on vuosi kuntosalia joten tottakai vartalomme on erilaiset ja Maijalla on enemmän lihasta 🙂 Saitko hyvän mielen ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta