Voihan maha

Voihan maha. Eilen illalla sitten toi keissi turpos siihen malliin, että en enää pystynyt oleen. Kaikki lääkärit on tietysti kiinni ja oli pakko mennä päivystykseen. Normaalisti käyn aina yksityisellä, sillä itselläni on sellainen vakuutus, että se korvaa kaikki lääkärikäynnit (joka on melkein välttämätön, kun on yrittäjä) ja yksityiselle pääsee heti. Todellakin jonotin sielä yhteensä 4 tuntia. Odotustilassa n 20 potilasta ja 1 lääkäri???? Ensiksi painelin sisälle lääkrin huoneeseen 2,5 tunnin odotuksen jälkeen. Selitin tilanteen ja arvasin, että ensimmäinen kysymys oli: ettei nyt vaan kuule olis sellanen juttu, että oot raskaana? V. en ole. Mutta kato ei sitä koskaan tiedä…V. Mää tiedän en ole. Näytin lääkärille kuvan nyt ja 1,5 viikoa sitten

 Joo kattoppas pientä turvotusta siinä on. Siinä vaiheessa mulla meni hermot ja oli jo keskiyö ja sanoin, että mikä vitun ”pikkuturvotus” maha on varmaan viisinkertainen. Siinä se jotain mumisi ja alko sekoittaan lääkettä ja housut alas ja pian se piikki olikin jo persuksissa kiinni.
-Niin anteeks mitä sää mulle pistit? Toi oli sellanen pahoinvointi lääke……. Niin mullahan ei oo ollu pahoinvointia missään vaiheessa vaan painetta, eli mikä tää homma nyt on? Mee odotteleen tohon niin katsotaan mitä se sulle tekee….

OIKEESTI olin niin k-ottassa, mutta ei muu auttanut, kun odottaa. No siinä sitten tunti vierähti ja menin hakkaamaan ovea, koska kukaan ei pyytänyt/tullut kyselemään perään. Siitä sitten taas saman lääkärin pakeille, joka kysyi: No tuliko pieruja? Anteeks tuliko mitä? Pieruja? Joo ei tullut (onneks ei tullut, sillä olin edelleen odotusaulassa niiden 20:n muun kanssa). Jaa no voihan harmi.

Ja sitten ei enää, mun hermo kestäny ja sanoin, että oikeesti laitatko mut tunniksi odottaan tohon jotain pieruja? Tää mun olo ei oo yhtään parempi, eikä toi piikki auttanut mitään, eli mitä aiot tehdä seuraavaksi ja voinko lähtee kotiin? Hyvä kun ehdin miitä sanomaan, kun olikin jo toinen piikki persuksissa…

Siitä sitten lähdin kotiin ja lopputuloksena kipee perse. Ei menny siis ihan putkeen tää homma…..

Olin keskellä yötä kotona ja aamulla en todellakaan mennyt treenaamaan 🙂 Meninkin kynsihuoltoon 🙂 Tuttuun ja turvalliseen NäytäKyntesi Katan käsittelyyn. LOVE PINK <3

NäytäKyntesi Katariina Tala

Nyt olikin jo aika vaihtaa oranssi kisaväri uuteen ja noi sydämmet <3<3 ne on niin ällön ihanat. Kata osaa hommansa.

Tein tänään netistä bongauksen. Catwalk ja räjähtänyt Umppu, kuin kaksi marjaa. Hiusten siis ei aina tarvitse olla todellakaan viimeistellyt. Mullahan harvoin on 🙂 Nyt on muutenkin paljon rennompaa lookkia ja siis tosiaan bongasin näytöksestä ihana lettikampauksen, joka muistutti hyvinkin omaa räjähtänyttä tukkaani. Kuin kaksi marjaa <3

Eli siis, mitä opimme? Aina ei tarvi olla vimosen päälle. Siitä tulikin mieleeni taasen kerran LUX LUX Moroccanoil. Eli maailman paras öljy. Paketissa tulee siis pumppu mukana, joka helpotaa annostelua. Hinta 49e. Öljy on samalla: hoito, muotoilu ja viimestelytuote. Palauttaa hiuksen elastisuuden, kiillon ja terveyden. Nopeuttaa hiusten kuivumista ja helpottaa kammattavuutta. Sopii kaikentyyppisille hiuksille. MOROCCANOIL treatment on ainutlaatuinen arganöljy, joka imeytyy välittömästi hiuksiin luoden upean kiillon ja silkkisen pehmeyden kaikentyyppisille hiuksille. Se vahvistaa hiuksia, selvittää tehokkaasti ja tekee hiuksista helposti hallittavat. Pienikin määrä imeytyy hiuksiin korjaten, elvyttäen ja virkistäen välittömästi hiuksia. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen hiukset ovat silminnähden kiiltävämmät ja terveemmät.

Säännöllinen käyttö edelleen tervehdyttää hiusta, ehkäisee ja hoitaa kaksihaaraisia sekä vahvistaa ja korjaa hauraita katkeilevia hiuksia. Kosteisiin tai kuiviin hiuksiin, pituuksiin ja latvoihin, n 8 cm päähän pidennyksen kiinnityskohdasta. I AM IN LOVE. Tää on oikesti paras tuote mitä olen 10:n vuoden urallani saanut käsiini. Tuotteessa vielä suurena plussana ylellinen tuoksu.

Ei laske turvotus ei sitten millään

Tänään on kyllä ollut taasen sellaisen touhupäivä, että nyt vasta ehtii istahtaa. Remppa alkaa olemaan loppusuoralla, kiitos edelleen huippu tiimin Huhtiniemi&Koskinen. Huomenna on synttärit vol 2 ja taasen kakun leipomista. Edellinen oli niin susiruma, että jos huomenna natsais vähän paremmin.

Nyt pehkuihin -Umppu-

primebody

10 vastausta artikkeliin “Voihan maha”

  1. Heippa!Tosi kiva blogi sulla! 🙂 Seurailen kun ihailen sun biksujuttuja ennen kaikkea! Mutta siis, voi kurjuus! Tosi iso ero kuvissa ja voin vain kuvitella, että olo on todella epämukava!!! 🙁 Ihmeellinen lääkäri ja harmi, ettet ole saanut vielä mitään konsteja toimimaan. Valitettavasti mullakaan ei ole mitään vinkkejä mutta toivotaan, että turvotus helpottaa pian!Terkuin EricaToo big to be be -blogista

  2. Koititko niitä digestive ezymes kapseleita mitä saa lifestä? Ne oikeesti on hyviä. Toivottavasti menee ohi, vitsi mitä dorkia siel lääkäris 😀 😀 😀 Funktionaalinen lääkäri tai kaisa jaakkola vois paremmin tietää jotain jos kyse on ruoansulatusvaivasta :/ Tai siihenhän se viittaa ku kerran vatsassa on..

  3. Ai kauheeta toi maha :/ Miten pystyt olemaan? Itellä tulee aina kans välillä noita turvotteluja ja maha on kans kuin odottavalla, mutta pakko sanoa, että sä vedit kyllä nyt tässä pidemmän korren. Luulis, että tollanen turvotus olis jo kivulias? Pikaista helpotusta turvotukseen toivon sulle kuitenkin 🙂

  4. Jos sun vatsa ei oo kunnolla toiminu niin talsi apteekkiin ja hae suoraan Laxoberon tippoja niin saat tyhjättyä suolet sonnasta sekä ilmasta, usko mua, toimii.

  5. Hei.Olisiko sulle kehittynyt joku ruoka-aine yliherkkyys?Tutustu Optmal Performace sivuun(jos et ole aikaisemmin käynyt)ja Kaisa Jaakkolaan. Heidän kautta voi ostaa tehokkaita Poliquin ravintolisiä jotka voivat auttaa sinun tapauksessa! Suosittelen!

  6. Hei umppu, työskentelen sairaalassa ja olen vastaavia tapauksia huomannut. Kyseessä voi olla askites. Mene nopeasti lääkäriin mielellään sisätauteihin erikoistuneelle lääkärille ja pyydä että ottavat maksa-arvot.Tsemiä <3

  7. Suosittelen kans tutkituttaa maksa-arvot, toisilla luontaistuotteet nostavat maksa-arvot taivaisiin. Toivottavasti ei ole askitesta 🙁

  8. MOROCCANOIL! <3 meinasin pepulleni lentää kun tänään kokeilin kyseistä öljyä hamppu tukkaani 😀 LOISTAVA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta