Moroccanoil

Nyt tämä kauan odotettu sarja on vihdoin Suomessa. Moroccanoil, jonka nimeen vannovat kaikki maailman tähdet. Öljy korjaa, elvyttää ja virkistää. Suomeen tuli sarjasta 7 tuotetta, joita testailin pitkin päivää asiakkaille ja ne oli aivan täydellisiä. Vaalennettu huokoinen hius, muuttui elinvoimaisen kiiltäväksi. Tuotteista tulee hiuksiin uskomaton kiilto, pehmeys ja kammattavuus.  öljyä voi käyttää niin kosteaan, kun kuivaan hiukseen. Kuivassa hiuksessa tuote poistaa pörröisyyttää, siloittaa ja poistaa epämiellyttäviä tuoksuja. Tuotteet soveltuu myös hyvin pidennyksille (pituuksiin).

Kaikki hiemankin hiuksistaan välittävät naiset, miksei miehetkin nyt shoppailemaan. Tampereella ainakin PRIMESTÄ löytyy <3

Tänään oli vuorossa jalat ja tietenkin Wolffilla, missäs muualla. Tein paljon supereita ja painoja sain pitkästä aikaa nostaa. Ainut mikä alkaa jo haittaamaan treeniä on mun MAHA. Tänään kävis ostamassa niitä ruuansulatus entsyymejä, joka otetaan aina ruokailun yhteydessä. Asioin ruohonjuuressa ja he kertoivat, että kun on pitkään ketoosilla/vähän hiilaria ruokavaliolla, saattaa se osalle tehdä pallo efektin. Huomenna on kuitenkin mentävä lääkäriin. Tänään en ole syönyt ollenkaan hedelmiä, puuroa tms. Katsotaan mitä tapahtuu.

Tää on muuten ihan super hyvä mauste kanaan, suosittelen :). Vaihtelu virkistää.

Ilmeisesti reilu 2 viikkoa, kestää käsitellä pettymystä, sillä tänään mulle tuli kotimatkalla hirvee kisakuume:) Nyt onkin tullut sääntöihin taas muutoksia, jotka astuu voimaan ilmeisesti heti vuodenvaihteessa. Eli bikinissä ei olekkaan tulokas sarjaa vaan 3 eri pituusluokkaa. Jännää. Saas nähdä millainen osallistujamäärä sinne tulee.

Nyt vatsahierontaa ja pehkuihin 🙂

2013

Fitness Classic
13. huhtikuuta, Helsingin Kulttuuritalo, Helsinki
Classic Bodybuilding – 180 cm , + 180 cm
Body fitness – 163 cm, – 168 cm, + 168 cm
Bikini Fitness – 163 cm, – 168 cm, + 168 cm
Fitness
Naisten fitnessfysiikka
Nuorten CBB 23-vuotiaat
Nuorten Body Fitness 23-vuotiaat
Nuorten kehonrakennus
Miesten kehonrakennus
Masters Classic Bodybuilding SM
Masters Body Fitness SM
Miesten kehonrakennuksen Masters SM 40-vuotiaat – 80 kg, – 90 kg & +90 kg
Miesten kehonrakennuksen masters SM 50- ja 60-vuotiaat (avoin luokka)
primebody

4 vastausta artikkeliin “Moroccanoil”

  1. Voisitko esitellä noita moroccanoilin tuotteita enemmänkin jossain postauksessa? Siis jos tämä tuote on sellainen että siinä on ns. eri ”sarjoja” eri hiustyypeille & tarkoituksiin 🙂

  2. hei, olen miettinyt miksi käytät ruuanlaitossa kookosöljyä?eikös se ole tosi huonoa keholle ja sydämelle? yritin ottaa siitä selvää ja täällä se ainakin teilataanhttp://www.rasvatieto.fi/ajankohtaista/kookos%C3%B6ljy-mainettaan-huonompi mitä mieltä olet?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta