reeniä horo reeniä

Keskiviikko oli yhtä kuin vapaapäivä. Aamusta menin kuitenkin taas Wolffille. Oltiin sovittu Joonaksen kanssa tärskyt 7.30. Treenattiin yhdessä hauis, ojentaja treeni. Tietenkin hieman eri painoilla. On se vaan motivoivaa nähdä, kuinka sitä pystyy mihin vaan, jos tahtoa on. Harmi, kun unohdin tallentaa tilanteen kameralle.

 Siinä on pari kisakuvaa Joonaksesta. Välillä on ihan hauskaa vaihtelua treenata kimpassa, mutta yleensä oon ihan omissa maailmoissani salilla ja painan hirveellä raivolla meneen.

Tässä voin havainnoillistaa kuvilla, mitä voi 1,5viikossa tapahtua…. Tai siis ei varmaan kenellekkään muulle, kun mulle. Jumaliste tää rumpu on turpeessa ja kipee. Eiliset neuvot ei auttanut, joten kokeillaan Ollin reseptiä ja katsotaan mikä setti on huomenna:) Kuitenkin kisojen jälkeen oon jatkanu samoilla ruuilla, kuin ennen ja lisännyt vaan vähän hedelmiä ja se saattaa ollakkin syy. Oon kyllä valmis kokeilemaan jo melkein mitä vaan on tää sen verran tuskaa. Niin ja kysehän ei ole mistään jumista:)

Salilta hirveetä kyytiä töihin, vaikka joo olikin vapaapäivä. Team Huhtiniemi&Koskinen oli eilen remppaamassa ja oli pakko käydä tsekkaan jäljet ja pikkusen siivoilla. Pikkihiljaa alkaa olemaan valmista ja saa huokaista. Tänään oli myös vähän hemmottelua. Kellahdin PRIMEN Katan ripsipedille ja nyt on taa ripset kunnossa.

Ehkä hieman huonot ennen ja jälkeen kuvat 🙂 Ripset oli kisojen ja kovan meikkaamisen myötä pääsyt tippuun melkein kokonaan. Kyllä ne niin paljon helpottaa arkea ja nopeuttaa aamuja. Lisäksi kävin tänään Super ihanan Susanna G.n käsittelyssä. Otsani käsiteltiin botoxilla…..sillä vaietulla aineella, mitä kukaan ei oikeasti käytä:)  Muutama päivä ja aine vaikuttaa ja rypyt on tiessään. Toisten mielestä turhamaista, mutta olen koukussa:)

Piipahdus BodyActionissa, jossa taasen kerran ihana Maru palvelemassa. Mukaan tarttui uusi aivan super ihana pinkki verska ja Daddy´s Girl kullitettu laukku.

Nyt olisikin hyvä aloittaa shoppailu lakko ainakin hetkeksi 🙂 Muutenkin pitäis viedä vanhoja vaateita kirppikselle, kun vaatehuone tursuaa, eikä tavarat meinaa mahtu hyllyn.

On jotenkin niin hyvä fiilis siitä, että seuraava etappi on vasta vuoden päästä. Se muutos, mitä kehossani tapahtui vuoden aikana oli aivan uskomaton. Alkuun koin hetkiä, että tuijottelin muuttuvaa vartaloa peilistä joka ilta, enkä voinut uskoa omistavani vatsalihaksia. Synnytyksen jälkeen, koin vastemieliseksi liikkua missään (rannalla) bikineissä. Mietin kokoajan kuinka paljon se persus höllyy sen jälkeen, kun olen jo pysähtynyt. Yksi kaunispäivä, vaan päätin, että nyt saa loppua ja lähdin lenkille. Siitä se koko homma silloin alkoi ja pian Bikini fitness tulikin kuvioihin. Ainoastaan se, että astuin Huhtikuussa Turun Fitness Classic kilpailuissa lavalle niissä bikineissä oli minulle itseni ylittäminen. Nyt vuoden jälkeen voin jo tuntea kroppani omakseni ja voin myös olla ylpeä, mitä olen vuodessa saanut aikaan.

Tänään pitäis vielä siivota, mun huone…. Järjestää vaatteet ja tavarat oikeille paikoille ja ajattelin myös kokeilla pestä mun kisabikinit. Vaikken niitä tuskin ennään tarvitse 🙂

Nyt on lasten juhlat ohi ja uskokaa tai älkää, mun paska kakku meni, kun kuumille kiville 🙂

Tää on kyllä oikeesti tosi ruma 🙂

Mää niin rakastan näitä pimeitä iltoja ja tietenkin viritin tänään, ekat jouluvalot 😉 Tai no, jos luokitellaan ne syysvaloiks niin ei kuulosta niin pahalta. 

Vieläkin on kurkussa, sellainen pieni kutina ja toivonkin, että huomenna olisin oikeesti huomenna aivan totaalisen terve ja rumpu olis kadonnut. Sitten mun on myös pakko hehkuttaa mun korvalamppuja.

Käytin näitä jo viime syksynä ja talvena ja omasta mielestä olin virkeämpi. Laite on i padin kokoinen ja ladataan tietokoneesta. Valohoitoa otetaan kerralla 8min per vuorokausi. Toimii samalla periaatteella, kun kirkasvalolamppu. Maksoi muistaakseni n 100e. Se perustuu siihen, että sillä ehkäistään pimeiden vuodenaikojen aiheuttamaa masennusta ja väsymystä. Voodoo…….toimii….

-Umppu

primebody

17 vastausta artikkeliin “reeniä horo reeniä”

  1. Joo teil on molemmilla natit rummut! Toiv saatte ne kuntoon pian! Umppu, sun pitaa opettaa mulle vaha tota blogin kayttoa. Kuten esim miten sait ton ison perse kuvan tonne taustalle? Ja sit noi sun yhteistyo kumppaneiden logot tonne sivuun.

  2. Hihhih, kullitettu tosiaan!Miksi paasaat täällä päivästä toiseen hyvästä ravinnosta ja sitten syötät lapsellesi tollasia lisäainepommeja? Eikö juhlapäivänä vasta syytä oliskin syödä jotain _oikeasti_ namia? (:

  3. Vaikka paasaan terveellisestä ravinnosta niin en tarkoita, että se on minulle mikäään uskonto, josta en voisi koskaan poiketa. Ja kyllä se musta vaan niin on että lasten synttäreille kuuluu karkit sun muut herkut 🙂 jollain perheillähän tuo on sitä perus arkipäivän ruokaa, mitä taasen itse todellakaan ymmärrä

  4. Oon utelias ton botoxin suhteen. Lähinnä sen kans että sattuuko? :DOmissa haaveissa kanssa olis omaan naamaan hankkia jossain vaiheessa, mutta keltään oikeen saa kyseltyä .

  5. Miten sun kiharat on tossa taustakuvassa tehty? 🙂 Ja millaset pidennykset sulla on? Aivan mieletön tukka! Muutenkin motivoiva blogi,jatka samaan malliin!

  6. Mikä sun tavote on vuoden päästä tai mitkä kisat? Täytyykö sun mennä uudestaan karsintoihin vai suoraan SM-lavalle jos kyseessä on sama laji?

  7. Epämääräisessä järjestyksessä , mutta botox ei satu! Tietenkin riippuu nahan paksuudesta.Mulla on b-long sinetti pidennykset kiharat on laitettu paksulla piipparilla. En tiedä Tarviiko mun karsia? Jos menee samallatavalla niin ei tarvi. Tavoitteena on tietenkin voitto 🙂

  8. Kiitos Ulla mahtavasta blogista 🙂 Olet ihanan motivoita ja kiva saada tälläsia ei niin kauniita kuavia 😉 Itse karsin samanlaisista vatsavaivoista ajoittain ja mukavia ne ei ole. Itse kovasti haaveilen lajin aloittamisesta, mutta raha tulee vastaan kun personal trainerit on niin kalliita ettei opiskelijan talous kyllä kestä. Et salilla vaan omaan tahtiin ja ihailen teitä muita 🙂 Tsemppiä ensi vuodelle!

  9. Hei tiedätkö tuleeko tuota pinkkiä verskaa myös nettiin myytäväksi? 🙂 siis ihan törkeen magee!! harmittaa kun en asu siellä suunnilla..

  10. Moikka! Voitko suositella hyvää botox paikkaa Tampereelta? Ihan ekaa kertaa harkitsemassa asiaa ja tosiaan hyvää paikkaa haen. Ja tuosta paksusta piipparista vielä, onko merkistä suositteluja vai onko vaan ammattilaiskäyttöön?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta