Mistä näitä yllätyksiä oikein satelee ….

Miten sitä taas on olevinaan kiire, vaikkei ookkaan. Koko eilinen meni liikkeen remppaa tehdessä. Kyllä siinä sai ihan ympäripyöreetä päivää painaa, mutta onneksi mukana olivat myös maan parhaat remppamiehet Sepi&Koskinen. En ymmärrä miten nainen voikin olla niin maalissa? Varmaan persvakoo myöden hinkkasin ”valkoisen” jantanan pois ihosta.  Vielä on pientä viilattavaa, mutta alkaa jo näyttää suht valmiilta. Huomenna saa uusi kosmetlogin huone vielä ovet, valot ja pesualtaan yms.

Eilen ”ruokkiksella käytiin juhlistamassa Iskän synttäreitä. Tarjolla olikin, jos jonkinmoista herkkua. Mulla onkin se yksi ”herkku” päivä, joten söinkin tälläkertaa palan kakkua. En siitä ole ikinä tykännyt, enkä tykännyt nytkään. Kakussa siis ei ollut mitään vikaa 🙂 en vain ole niin leivosten yms perään.

Hedelmäsalaatti olikin jo sitten paljon parempaa ja maistuvampaa. Nyt tulee muuten viikko täyteen tupakoimatta ja on se niin kummallista, kuinka viikossa sen tuoksu ihanasta, muuttuu sietämättömäksi. Herää kysymys miksi helvetissä olen polttanut 14 vuotta? Tänään taas luulin olevani jo voiton puolella, mutta taas kurkkua kutittaa. On nämä syysflunssat vaan sitkeitä. Lähemmäs 2 viikkoa ollut on/off suhde kyseisen taudin kanssa. Nyt on onneksi alkanut jotain irtoamaan kurkusta. Ehkä se on se 14 jumissa ollut terva. Oon kohta niin syväpuhdas kaikesta kehooni vallinneesta moskasta ettei tosikaan 🙂 Tuleeko minusta siis hippi hä?

Sitten urheilun pariin. Mulla on vieläkin Perjantain jalkatreenistä paikat kipeenä, osu ja uppos. Tänään oli vuorossa olkapäät ja taas sai pikkusen nostaa painoja. Kohta voinkin siirtyä suoraan voimannostoon. Treeni kulkee ja rauta nousee. Suurempi huoleen aihe on oma pikku vatsani, joka ei ole oikein tykännyt ”suuresta” ruokavalion muutoksesta ollenkaan ja vatsa näyttää kokoajan lähinnä oluttynnyriltä. Pelkään, että napa lentää kohta jonkun silmään. Varmaan myös tupakan lopettaminen tekee oman osuutensa asiaan. Dietillä, kun teetin lisää reikiä salivyöhön, niin nyt tarvitsen varmaan kohta uuden vyön.
Salilta painelin töihin ja siinä ohessa yritin tehdä vähän remppaa, mutta onneksi Koskinen tuli pelastamaan ja ei tarvinnut itse sotkeutua maaliin. Posti tuli ja minulle oli iso kirje. Sanoinkin, että mikähän POMMI täällä on ja suureksi iloksi IHANA yllätys….. Jihuu niin mun näköinen paita, ettei tosikaan.

Mietin pitkään kuka salainen ihailija, koska paitoja ei saa kun Jenkeistä, mutta itse lahjanantaja jäi kiinni 🙂 Kiitos ihanat valmentajat etenkin Kimmo, joka on oppinut tulkitsemaan vaikeastikkin hallittavia naisia   ja tietää mistä narusta vetää 🙂 Minna, Kimmo ja Suvi onkin nyt tällähetkellä matkalla LasVegasiin katsomaan Olympiaa ja oon niin kade. Asiaa ei yhtään auta tuo synkeä ilma. Mää niin vaadin asianomaiset heti lomakuvien näytäntöön, kun he sieltä palaavat.

 Syksyllä on niin kivaa tehdä kaikkia pikku uudistuksia. Soittelinkin tänään Biancaneveen mun uusista visioista, joita ei heti tyrmätty. Teetän meille töihin vähän blingattuja työvaatteita ja pipoja ja sitten sellaisen ihan sairaan hienon jätti logon meidän liikkeeseen ja tietysti swarovskeilla. On se sitten niin hieno kun siihen lykkäsee spotin ja se kimmeltää. uuuuuuu so girlie <3<3<3 On rikos jollei rakasta kimallusta 🙂

Tällä viikolla pitäisi saapua myös mun uus ihana haalari <3 Mää en kestä enään odottaa. Nyt kun onkin jo niin pimeetä ja kylmää, mikä sen ihanempaa kun vetästä haalari niskaan ja baanalle.

Nyt haalareita on mahdollisuus tilata ainakin verkkokaupasta. Ja tuotteet ovat saapuneet myös Tampesteriin BodyActioniin, jossa teitä palvelee ihana Maru. Kaikki siis shoppaileen. BTW miltähän toi näyttäis siä hiekkalaatikolla? 😉 Vois jopa vaikka kokeilla kokeilemisen ilosta. Huomenna pitäis kaivaa pikku jauhopeukalo kaapista (lue olen maailman paskin leipuri) ja alkaa toteuttamaan rakkaan poikani 4v synttäreitä. Toiveena oli pinkki kakku 🙂 Ihana VILI <3 Sanoinkin, että eiks se on vähän gay, mutta ei kuulemma oo yhtään kei, vaan ihana väri….

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille ja pitäkäähän tarpeeksi vaatteita päällä, ettei petolllinen flunssa iske, myös sinuun

-Umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Mistä näitä yllätyksiä oikein satelee ….”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta