Action!

Tänään on sitten hieman erilainen päivä. Reeneistä vapaa, mutta siltikin niin kiireinen. Tänään siis starttasi PRIMEN remontti ja pakko sanoo, että mulla on tehokkaat työmiehet. Muutenkin oon niin innoissani kosmetologista, joka meillä aloittaa ens kuun alussa. Ihanaa uudistaa työpaikkaa, koska sielä vietän päivästäni yleensä vähintään 9 tuntia. Enkä halua havahtua 10:n vuoden päästä näkyyn ”Ullan Salonki”. Pitää pysyä ajan hermoilla kokoajan.

Muutenkin nyt on kaikkialla muotiviikkoja ja uusia juttuja vilisee silmissä. Tässä muutamia bongauksia

 
Burberry spring 2013
Marc by Marc Jacobs

Ihanaa…. miksi aina kirjoitan ihanaa hahahaha. Tulee paljon värejä niin hiuksiin, vaatteisiin ja asusteisiin. Vaikka oma lempiväri onkin musta, tykkään silti yhdistellä sen joukkoon kirkkaita värejä. Joskus on myös hauska kokeilla meikissä, jotain uutta ja pimeät vuodenajat sopivat siihen hyvin.

Ei nyt ehkä ihan noin rajua arkimeikkiin, mutta ideaa. Vuosi takaperin olin itse Austraaliassa Melbournessa muotiviikoilla tekemässä näytöksiä. Voitin kilpailun, missä piti tehdä hiusvideo, jossa käytetään Kevin.Murphyn tuotteita. http://www.youtube.com/watch?v=ZMZHduhAU0Y ja pääpalkintona oli matka Melbournen fashion weekeille. Sielä pääsin tekemään näytöksiä itse Kevin Murphyn kanssa. Reissu oli aivan mahtava ja mieletön kokemus.

Minä ja Kevin Murphy

Melbournessa tapahtuman tietää kaikki, sillä koko kaupunki seuraa muotia. Näytöksiä on pitkin päivää, ympäri kaupunkia ja ilta huipentui aina suurimpaan näytökseen Kaupungintalolle. Paikka oli ehkä lähellä Hakamettän jäähallia kooltaan. Yksi elämäni ainutlaatuisista kokemuksia, jota harva Suomesta pääsee kokemaan. Olin tietysti little finnish girl with bad language 🙂 Olen siis aika huono Englannissa 🙂 Ymmärrän, mutta oma puhekieli ja sanavarasto on aika suppea.

Nyt huippu leffa Nuija ja Tosinuija parhaassa seurassa tyttöjenkaa 🙂

-Umppu-

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “Action!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta