Maailma on täynnä selityksiä

Tässä teille laskiaisille yksi hyvä esimerkki ja toivottavasti hieman myös herättävä sellanien 🙂 Samalla salilla käy treenamassa Joonas, joka on hiton hyvä esimerkki niille kenellä on aina jokin tekosyy. Joonas Riikonen

joka sai erittäin vakavan aivoinfarktin 15 vuotiaana ja on sen jälkeen jotunut opettelemaan kokonaan uudestaan kävelemisen, puhumisen ja motoriset taidot, eli kaikki ne perusasiat, joita kaikki pitää itsestään selvyytenä. Joonas kilpaili niin Jyväskylän karsinnoissa, kun Fitnes Expossa alle 70 kg sarjassa. Joonas sai aivan mielettömän vastaanoton koko yleisöltä ja kaikki nousivat seisoen taputtamaan. Joonas oli kilpailujen sankari ja hänen suorituksen jälkeen omat ongelmat tuntuivat taas todella pieniltä. Sisukkaasti Joonas treenailee Wolffilla lähes joka aamu, vaikka kisat onkin tältä vuodelta ohi. Joonas on muutenkin ihan huippu ja iloisella päällä heiluttelee joka aamu.

Tänään oli vuorossa jalat. Tuntui, että edellisestä kunnon jalka treenistä on ikuisuus ja niin siitä onkin melkein, kun on ollu kisaan valmistavaa pumppia ja tää hiton kestoflunssa. Tuntui todella raskaalta tehdä normi painoilla ja hiljaa mietinkin, miten oon saanu näillä ennen tehtyä. Ehkä se seuraava kerta sujuukin mukavemmin. Mun päivän yks kohokohdista oli kuitenkin mun kaappiin ilmestynyt yllätys treenin aikana:) Voi kuinka pieni yllätys voi piristää päivää.

Talvi se tulee vauhdilla, sillä aamulla kun lähdin oli auton ikkunassa rakeita….. Nyt onkin hyvä kaivaa ne ihanat tuoksukynttilät kaapeista ja myrkyttää lähimmäiset:) hahahahha

Mulla olisi vielä yksi asia, mihin en oikeasti saa vastausta Suomen suppeata kansalta. Olen miettinyt ja miettinyt, kuitenkaan pääsemättä tulokseen. Mikä erottaa Suomalaisen muista? Vastaus: Ihailu on kateutta tai jotain tonnepäin. Voin itse omakohtaisesti sanoa kuinka ihailen kauniita, menestyneitä, itsevarmoja, urakeskeisiä, omantien kulkijoita jotka eivät häpeile olla juuri sellaisia kuin haluavat.  Vaikka nainen on menestyvä ja on luonut itselleen upean uran ei se tee siitä huonoa ÄITIÄ. Hyvällä äidillä voi myös olla ura. Saan varmaan taas vauva.netin lukijat kimppuuni hahahaha.

Tässä on esimerkiksi nainen, jota suuresti ihailen. Voin rehellisesti sanoa, että hänellä on paljon asioita mitä itse haluan ja käytän samantyylisiä ihmisiä inooittajinani, enkä vedä perus suomi tyylillä: mikä helvetin enkeli toikin kuvittelee olevansa? Oikeesti Suomalaiset matkustelkaa, niin näette muutakin elämää. Ei ole toista kansaa, kuka laittaa crocksit tai eccot jalkaan, koska ne on mukavat kävellä. Ei tarvitse mennä kun laivalla Tallinnaan ja huomata, että kaikilla naisilla on korkokengät 😉 Love to be a woman 🙂

Ja tässä on myös yksi niistä voin antaa omasta puolestani hänen käyttää nimikettä MILF <3 aina 🙂

Tänään alkoi PRIMESSÄ raivaus ja huomenna alkaa remppa tositarkoituksella. Onneks mulla on ihana Isi kuka auttaa aina remppa jutuissa ja ehkä vähän myös itse Koskinen .En malta odotttaa, kun pääsen asetteleen mun fengshuit vai mitkä onkaan uudelleen.

Iltapalaks tein protskupannarin ja laitoin siihen Perjantain kunniaks jäätelöö ja luomu mansikkahilloo päälle.

Tästä on hyvä aloittaa viikonloppu

-Umppu-

primebody

2 vastausta artikkeliin “Maailma on täynnä selityksiä”

  1. Kiva blogi, näistä jutuista saa itelle aina treeneihin motivaatioo jos kadottanu omansa sohvan väliin 🙂 Mutta sitä lähdin siis kommentoimaanen et jos joku haluaa kulkee eccot/ crocsit jalassa niin anna sen kulkee. Aina löytyy ihmisiä jotka arvostelee niitä jotka on itseään kauniimpia, hyväkuntosempia tai menestyneempiä tai niitä keiden arvot ei kohtaa omia, oltiin maassa missä tahansa.Mutta vapaus myös niille ketkä ei halua laittautua, tai arvostaa mukavuutta ennen ulkonäköö. Tärkeintä kai olis et on sujut ittensä kanssa, eikä lähe heti ”negaileen” muita ulkoisista seikoista :)Ei mulla muuta, kiitos viihdyttävistä lukuhetkistä.-Heidi“Those who are free of resentful thoughts surely find peace.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta