Ihmisberocca vauhdissa

Energiaa on vaikka muille jakaa ūüôā Ihana syksyinen p√§iv√§. Aamulla painelin taas suorinta tiet√§ Wolffille treenaamaan. T√§n√§√§n oli vuorossa rinta, ojentaja, hauis treeni. Taas saa nostaa painoja, kun menn√§√§n t√§ysill√§ energioilla. T√§√§ mun ”massakausi” loppuu kyll√§ t√§n viikon j√§lkeen. Tai no enh√§n ole oikeen mit√§√§n muuttanut, kun lis√§nnyt v√§h√§n hiilaria ja pari kertaa sortunut irtokarkkeihin.Sallin sen itselleni, sill√§ niin kauan olin ilman.

J√§lkeenp√§in, kun ajattelee olen ollut l√§hes koko vuoden dieetill√§ ja nyt jos pit√§isi ajatella kisaavansa kev√§√§ll√§ niin en tied√§ olisiko minusta siihen. Osa kilpailijoista pit√§v√§t itsens√§ ymp√§ri vuoden kunnossa. Toisaalta se on hyv√§ ja selvi√§√§ monesta asiasta paljon helpommalla.Varsinkin jos sinulla on sponsoreita yms ja toimit mainoskasvona esim urheluun liittyv√§lle yritykselle on hyv√§ olla kokoajan jonkinmoisessa kunnossa. Sill√§ harvaa haluaa esim mainokseen ”n√§in pysyt kunnossa” jonkun jo tunnistamattomassa kunnossa olevan bodarin:) Sy√∂n itse samoja ruoka-aineita ymp√§ri vuoden ja nyt kun en ole dieetill√§ voin kaikessa rauhassa kokeilla uusia makuja ja vertailla niiden ravintosis√§lt√∂√§. Mun on ainakin pakko saada v√§lill√§ ”hellitt√§√§” ja itselleni ei sopisi se kokoajan/ymp√§rivuoden tietyll√§ ruualla. Koen my√∂s kehittyv√§ni huomattavasti paremmin, ja ihmettelenkin niit√§ jotka ¬†ovat aina ”dieetill√§” kuinka se vaikuttaa kehitykseen vai tapahtuuko sit√§ ollenkaan.Olen kuitenkin perheen √§iti ja haluan v√§lill√§ nauttia niist√§ yhteisist√§ ”ruoka” hetkist√§ vaikka en s√∂isik√§√§n kaikkea mit√§ muut, mutta voin sy√∂d√§ samaa ruokaa. Nyt siis menn√§√§n tietyll√§ ruokavaliolla eteenp√§in ja keran viikossa on ns herkkup√§iv√§. No ei mulla ole sit√§ vaaraa, ett√§ lihoisin tai ett√§ paino nousisi ihan hirveesti, voin kuitenkin k√§ytt√§√§ samoja vaatteita yms ymp√§ri vuoden ūüôā

Vaatteista tulikin mieleen, kun olin eilen niin t√§pin√∂iss√§ siit√§ haalarista niin en laitanut ollenkaan kuvaa siitt√§ ūüôā Eli t√§ss√§ se tulee

Mun ty√∂kaverit taas kuolee n√§ihin, mut villityksiin ūüôā Ne on jo lyt√§nny, ennen kun on edes n√§hnyt hahahha

Nora Vuorio

Tässä on kans kuvaa paidasta ja kukas se siinä keikistelee? Just tämmösiä me tarvitaan tänne Suomeen. Mää niin jo silmilläni nään tilanteen, kun painelen tolla pinkillä haalarilla pitkin hämppiä, niin saa taas NEGAT puheenaihetta. Nyt se Umppu on lopullisesti seonnut hahahaha.Ja ai niin tärkein unohtui: Mikä se kuvittelee olevansa?

Mää oikeesti puhkun energiaa ja sen näkee musta. Jaksaisin painaa taas hommia ja kaikkia juttuja yömyöhään. Tänään oon häärännyt liikkeessä kaikkee uutta kivaa ja huomenna alkaakin jo se remppa. On se vaan niin tärkeetä, että nautti työstään ja mun on pakko sanoo, eetä musta on ihana tulla töihin jokapäivä ja mulla on oikeesti superhauskaa. Ja jos joskus olisikin vähän allapäin Jarnon paskat jutut saa mut aina hyvälle tuulelle.

Hahaaaa tää kuva on otettu vappuna ja kertoo enemmän kun tuhat sanaa. On tärkeää osata käyttää huumoria ja elämää ei pidä aina ottaa niin vakavissaan. Mitä rennonpaa, sen hauskempaa ainakin meillä:) Ja myös kuitenkin ihan virkistävää, että saadaan Miia tiimiimme lisäykseksi ja mikä parasta omalla työpaikalla saa nauttia kohta kaikista palveluista.

Ja pian saapukin kauan odotettu uutuus MORCANOIL  PRIMEEN. Odotan öljyä, kun kuuta nousevaa. Tää on niin tulevaisuuden juttu ja on löydyttävä joka naisen laukusta. Aivan mieletön tuote ja jopa kaikkien julkkisten hypettämä, eli on pakko toimia. Tuotesarja sisältää 7 eri tuotetta öljyn, shampoon, hoidon, naamio ja muutaman muotoilutuoteen. Sen mitä itse olen saanut testata, tuote pehmittää ja selvittää hiukset täydellisesti, sulkee hiussuomuja, antaa hiuksille ihanan ylellisen tuoksun, samalla poistaen epämiellyttävät tuoksut, nopeuttaa kuivumista ja on vaan ihan super hyvä <3<3<3

Huomenna jalka p√§iv√§ ja persikka saa taas kyyti√§ ūüôā

_UMPPU

primebody

7 vastausta artikkeliin “Ihmisberocca vauhdissa”

  1. Ihastuin itsekkin tuohon pinkkiin haalariin, mutta ei selvinnyt mitenkään/mistään, että mistä niitä saa? Ainakaan heidän verkkosivuillaan ei ole tuote myynnissä.

  2. ihana umppu <3 t√§m√§ blogi antaa mun el√§m√§√§n niin paljon buustia ūüėõ Katselin primen nettisivuja etsiskellen hintaa puolipitk√§lle ja pitk√§lle tukalle hiusten monis√§vyv√§rj√§ykseen.Mink√§laisella hinta luokalla liikutaan? (ei siis leikkausta)

  3. Olen saanut sun blogista hirveesti inspiraatioo omaan liikkumiseen. ūüôā Oot muutenkin jotenkin ihailtavassa tilanteessa, sulla on ty√∂ miss√§ viihdyt, oma perhe sek√§ ihana harrastus.. t√§ydellinen esimerkki siis kaikille ūüôā Kaikkee hyv√§√§ sulle jatkoon, pysy tuollaisena kun oot. ūüôā

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta