Daddy`s Girl

Oi voi näitä ihanuuksia. Nyt löytyi juuri sellasia ”super söpöjä” yli ihania vaatteita. Kerrankin niitä saa Suomesta. Sainkin jo Noralta silloin sen ihanan pipon, mutta nyt oikein sytyin, kun kyseiseltä merkiltä Daddy`s Girl on saatavilla toppahaalareita. Mää oon jo monta vuotta hokenut, että koska niitä taas saa ja nyt niitä saa <3<3<3

Nää on niin ihania ja niin suloisia. Daddy`s Girl esikoismallisto Sweet Dreams on elämää vaaleanpunaisissa pilvenhattaroissa. Sweet Dreams kohottaa ajatukset arjen yläpuolelle unelmia kohti. Sydämellinen kokoelma tuo  suloisen tuulahduksen feminiinisiin vapaa-ajan vaatteisiin. Tytöille, jotka eivät pelkää loistaa.

Nää on niin pakko saada. Käykää ihmeessä tykkäämässä Daddy`s Girl facesivuista ja piipahtakaa nettikaupassa. Maliistoa on myös saatavissa BodyAction myymälöistä ja Sunny`s Fashionista.

Tänään kävin tuttuun tapaan myös treenailemassa ja tietenkin Wolffila. Selkä oli vuorossa. Sitä saankin nyt työstää oikein urakalla, ensivuotta silmällä pitäen, vaikka se ei bikinissä niin merkittävä olekkaan ja usein kiharapehkoni on sen edessä , mutta eihän sitä koskaan tiedä jos tässä oikeen innostuu. Tää mun hiivatin yskä kyllä valitettavasti haittaa VIELÄKIN treenaamista. Ei sais yhtään hengästyä ja sehän on käytännössä mahdotonta. Edelleen painotan myös sitä, että treenaan vatsat ja pakarat joka treenissä. Vaikka se persikka onkin mun vahvuuksia,  niin tarvitsee myös sekin treeniä. Moni jättää sen treenaamisen liian vähälle ja tuloksena mikäs muukaan kun lattapylly 🙁

Muistakaa ne nilkkapainot ja pumppaukset joka hiton treenissä 🙂 Sillä myös palaa se rasva ja selluliitti 🙂

Ihan itseäni kehuakseni olen ollut jo 3 päivää polttamatta. Kyllä se vaan on itsestä kiinni. Jos päättää onnistua, niin silloin onnistuu. Olen kuitenkin polttanut 14 vuotta ja pystyn olemaan ilman. En usko vieroitusoireisiin, ne jos jotkut on päänsisällä.

Yks huippu juttu on myös töihin liittyvää. Kaikkea uusia ja hyviä juttuja on tulossa. Yksi niistä on viikonloppuna alkava PRIMEN remontti. Ja ihanaa, kun  me saadaan oma kosmetologi. Muutenkin vähän freesataan liikkeen ilmettä ja vihdoin saadaan ne kammoottavat, ehkä 100 vuotta vanhat markiisit uusittua. Kosmetologi Miia Ring-Sjöblom aloittaa Lokakuun alussa ja luvassa on huippuja tarjouksia. Miian ajat tulevat varattaviksi pikapikaa.

Ihanaa kun saa porskuttaa taas jälleen täysillä energioilla ja virtaa on taas mihin vaan. Iloista syksyä ja muistakaa treenata ahkeraan.

-Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta