Odotettu paketti

Tänään minä ne sain 🙂 Ei liity sitten fitnekseen millään lailla, mutta mun ihanat, uudet kengät, joita oon odottanut jo 2 viikkoa. Mun Jefferey Cambelit <3<3<3<3<3

Näillä kelpaa painella koko syksyn ja korkoa on sen verran, ettei pikku lätäköt haittaa. Toisaalta ihanaa, kun tulee syksy ja pimenevät illat ja toisaalta eihän mikään muutu, koska toppatakkia olen käyttänyt jo kesäkuusta asti :).

Tänään alkaa taas kisavärin lutraus oikein urakalla. Tänään pistetään jo muutama kerros ja huomenna viimeistellään. Värejä on JanTana ja ProTan. Itse käytän JanTanaa ja se on toiminut ihollani loistavasti.

Värejen suhteen monilla oli kilpailuissa ongelmia. Se olikin mulla varmaan ainut asia, missä ei ollut mitään ongelmaa. On hyvin tärkeää hoitaa omaa ihoa kokovuoden ympäri, sillä parhaimmillaan suihku kertoja päivässä tulee 3 kpl. Omalla kohdallani, jos en rasvaa ihoa joka kerta, kuivuu se hyvin herkästi ja muutuu koppuraisen tuntuiseksi. Tällä likalla sitä rasvaa kuluu ja paljon, mutta iho voi myös hyvin ja on pehmeä kesät talvet.

Ja sitten mun suuri lupaus. Maanantaina loppuu tupakan polttaminen. Lopetin sen jo kerran dieetillä ja kaikki meni hyvin paitsi painoa tuli 4 kg ja aineenvaihdunta pysähtyi. Nyt mulla on kisabreikki ja ei haittaa vaikka se vähän pysähtyykin, sillä se tasaantuu 3-5kk kuluttua, kun elimistö ei enään polta niitä myrkkyjä.

Sanon hyvästit tälle käsilaukkuni täytteelle, joka on ollut uskollinen ystäväni jo 14v. Ihan hirveetä. Viimeksi, jotkut oikein antoi palaa ja sanoi: että mikä helvetin urhelija kuvittelet olevasi kun poltat? Sain siitä juuri sopivan ärsykkeen lopettamiseen, joten haukkuja otetaan jälleen vastaan 🙂 Kaiken lisäksi olen kiinnittänyt huomioon, kuinka rumia ihmiset on polttaessaan tupakkaa ja oikeasti se käry mikä siitä tulee…… Viimeksi jo 2:n viikon aikana huomasin kuinka hajuaisti ja makuaisti parani ihan silmissä.

Huomenna on sitten tämän vuoden kilpailut kilpailtu ja on vaan jotenkin niin helpottunut olo. Raskas vuosi on takana ja nyt on aika vähän hellätä 🙂 Just laitettiin eka kerros väriä ja taas jälleen kerran päästiin tunnelmaan.

Tässä vielä hieman kuvia minkälainen olen ollut ja minkälainen olen nyt:) En pääse tosta läskikuvasta yli 🙂

Kaikkea voi tapahtua, jos vain on halu itse muokata kehoaan. Ensivuonna täytän 30.v ja olen elämäni kunnossa ja voi olla niin ylpeä itsestäni. Olen lisäksi äiti ja jokainen synnyttänyt NAINEN tietää ettei se raskaana oleminen tuo mitään muuta positiivista vartaloon, kun että kerran elämässä omistaa DD-kupin rinnat. Sekään ilo ei kauaa kestä, kun yks ammu niitä ei enää ole maillahalmeilla:)

Usein niistä vanhoista kuvista saa itselle sen suurimman motivaatioin. Toiset on ollut ennen hoikempia ja voi tavoitella sitä, jo joskus olemassa oluutta kehoa ja toisinpäin

Huomenna kaikki HulluunPoroon katsomaan kuka korjaa Mansen mestaruuden 🙂

Umppu

primebody

4 vastausta artikkeliin “Odotettu paketti”

  1. Ei ole totta!! Eihän noissa kuvissa voi olla sama ihminen =)??? Olen ihan vasta löytänyt blogisi enkä vielä ole ehtinyt lukemaan kuin ihan tuoreimpia postauksia muutaman viikon ajalta mutta tykästyin heti. En olisi millään tunnistanut sua tuosta kuvasta…huh huh minkä työn olet tehnyt nainen, voit TODELLAKIN olla ylpeä itsestäsi!!! Paljonko olet enimmilläsi painanut? Tsemppiä huomisiin kisoihin!!

  2. Kivoja noi ennen ja jälkeen kuvat, varmasti motivoi :)Onnea tupakoinnin lopettamispäätökselle, toivotaan että pääset siitä myrkystä lopullisesti eroon!Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta