Terveenä vihdoin

Ja taas mennään. Vihdoin tää melkein tappavatauti on ohi ja ollaan elävien kirjoissa. Eilen mun ihana ystävä Sini tupsahti kylään ja teki mulle ihmeitä. Eilinen meni makuuasennossa melkein kokopäivän, joka muuttui kummasti Sini vierailun jälkeen. Taas ”voodoon” voimaa, joka auttaa. Sini tempas eka mun niskaan kuuman kaurapussin, levitteli öljyjä ja salvoja ja kävi akupisteitä läpi ja tsädäm ihmeparantuminen oli tapahtunut. Hetki sen jälkeen aloin yksimään kirjaimellisesti limapalloja ja olo muuttui paremmaksi. Illalla vielä menin saunaan ja sekoitin löylyveteen eucaliptusuutetta ja sain viimeisetkin röhät pois. Täältä sitä taas noustaan.

Eli nyt alkaa valmistatuminen Mansenkisaan. Tänään menin (tuntui ikuusudelta) Wolffille aamulla ja tein yläkropan pumpin hyvin varovasti. On jotenkin niin vapautunut olo, kun se suurin on jo takanapäin, eikä ole todellakaan samanlaista stressiä tulevista kisoista, jossa on näillä näkymin 2 kilpailijaa omassa sarjassani. Aletaan viritteleen persikkaa moodille 🙂

Huomenna saa alkaa taas vetään väriä pintaan ja Lauantaina riipasta mun iki-ihanat bikinit päälle (Biancaneve) ja kerrankin olen ”terve”. Mun on pakko hehkutta ”meidän” pikku Janikaa, joka oli musta niin ihana kisoissa. Janika Kuusisto kilpaili ensimmäistä kertaa body fitness juniorit sarjassa jonka voitti kirkkaasti.

Meillä vanhemmilla ”akoilla” on ongelmia kun ei vatsa toimi ja osalla ”pää hajoo” niin pikku Janika täsrisi jännityksestä ja mietti niinkin tärkeitä asioita onko rappusissa reikiä vai ei? Kuitenkin kaikki tämä unohtui lavalla ja hän säteili, loisti ja ylitti itsensä. Upea suoritus näin nuorelta tytöltä ja tuo nuoruuden into antaa voimia meille vanhemille harpuille <3

Toinen ilouutinen meidän tiimin jäsen ja PRIMEN sponsori urheilia Suvi Iso-Kuusela sai junnujen MM-kisa paikan. Aivan huippua ja tässä suunniteltiinkin, jos lähdettäis joukolla mukaan kannustamaan suikkaa 🙂

Määhän pääsisin tietenkin tukan tuunaukseen, joten Suvilla yksi huoli vähemmän 🙂 Suvin vahvuutena on meinaan noi exelltaulukot 😉 Kisat on vasta Joulukuussa, joten tässä on vielä aikaa sumplia ja suunnitella.

Varokaa kaikki tätä petollista syysflunssaa, syökää vitamiineja ja älkää vilustuko 🙂

-Umppu

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “Terveenä vihdoin”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta