Paljastuksia…..

No niin nyt on aika kertoa vähän mitä kisoissa tapahtui ja minkälaista sielä oli. Aamulla kisa oli jo 10, jossa käytiin alkukilpailu. Siinä on pelkät ryhmä vertailut ja finaaliin pääsee 6 kilpailijaa. Tohon hommaan ei menny kauaa aikaa ja sen jälkeen olikin pitkä tauko. Kisat jatkui klo 15.00 ja meidän sarja pääsi lavalle siinä puoli 5:N maissa

Se odottaminen…… Inhoon ihmisiä, jotka valittaa kokoajan, mutta Sunnuntaina taisin valittaa vähän itsekkin. On pitkä aika odottaa ja olla juomatta ja, kun oloni oli muutenkin surkee. No siä me Suikankaa pötköteltiin ja kuunneltiin musiikkia ja koitettiin tappaa aikaa. On oikeesti aika haastavaa saada se kunnon kisa haippi päälle kun on sen jo kerran saanut ja sitten vaan odotellut. Muutenkin kaikilla on oma tyylinsä keskittyä kilpailuun, joten takahuoneen meininki on ehkä vähän kireämpää sorttia.

Kun kisat oli kisailtu lähdettiin koko Pro Elite Team kohti Sorsalaa, eli Jarin ja Heidin huomiin. Oltiin saatu jo etukäteen tilata omat herkumme ja lempiruuat, jotka oli valmiina odottamassa. Itsellä on kahdet kisat takana ja molemmat on ruodittu Sorsien kanssa läpi. On ihan parasta käydä se kisa läpi ja nauraa ja itkeä kaikille jutuille mitä sielä on ollut. Mää vetäsin kuitenkin heti hirveen ähkyn ja makoilin sohvalla. Sielä nauru raikas ja läppä lensi. Kiitos vielä kaikille asian osaisille. Samalla me kehitellään kaikkia hyviä ideoita ilmoille, mitä voi jatkossa toteuttaa ja kokeilla.

Syksy tulee ja niin tuli mun uudet kengätkin <3 Kaikilla on UGit niin mää halusin jotain muuta nää on Australian Luxe merkkiset, kuitenkin aika saman näköiset, mutta tuo ihana turkis ai että 🙂

Ja sitten mun tulevaisuuden kuviot on nyt päätetty! Elikkä nyt niitä paljastuksia:) Jos oon huomenna inhimillisessä kunnossa tai no siis on oltava, sillä huomenna on työpäivä (paska tauti vaivaa vielä ja oon edelleen todella kipeä) niin sitten mennään Tampere kisaan. Sitten pidetäänkin pikku breikki kisoista ja seuraava tähtäin olisikin vuoden 2013 sm kisat. Eli keväällä oon varmaan vaan tukanlaittajan ja meikkaajan hommissa. Nyt on ollut tänävuonna niin pitkään diettiiä ja kovaa treeniä et on aika hengähtää. Treeni jatkuu kuitenkin normaalisti, mutta aeroobinen pienenee ja ruoka lisääntyy 🙂

-Umppu

primebody

11 vastausta artikkeliin “Paljastuksia…..”

  1. Pakko sanoa, että siulla Umppu on mieletön lavakarisma, sie oikein säteilet lavalla! 🙂 Jään innolla seuraavia siun uusia kuvioita..-Noora

  2. Hienot kengät, kohta voi taas pitää ugeja <3 Olit mun mielestä tänä vuonna paremman ja luonnollisemman näköinen kisoissa. Biksut on ihanat ja sulle sopii tollanen vaaleempi tukka erittäin hyvin.Oot söpö ja sulla on kivoja päivityksiä! Tzemiii!

  3. Mä pidin kans noista persikan värisistä bikineistä 🙂 Ja jotenkin tuo vaaleampi väritys iholla sekä hiuksissa oli parempi ja juurikin luonnollisempi kuin viimeksi :)Tsemppiä nyt sit Tampere kisaan jos paranet siihen mennessä!!!

  4. Go Umppuuu! oot näyttänyt upeelta 🙂 otahan nyt rennosti niin parannut ;)Jatkuuko blogin pitäminen myös kisojen jälkeen? olisi ihan mahtavaa jos jatkuisi, tämä on niin inspiroiva! :)<3

  5. Moikka ! Aloin lukee pari päivää sitten sun blogia, ja nyt se on alusta asti luettu tähän postaukseen! :)Musta on todella kiva lukea tätä blogia, koska tää kerto mun unelma elämäntyylistä, ja en tiedä pystynkö koskaan sitä saavyttamaan vaikka halu on kova! Onko sulla henkilökohtaisia vinkkejä mulle miten saisin ruokavaliosta oikeanlaisen? Syön herkkuja vähintään 4 kertaa viikossa ja maha tupaa kasvaa sen mukaan:( Olisi kiva jos voisit laittaa mulle sähköpostinkautta vinkkejä!Tevrisin, Henriikka([email protected])

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta