Fiilistelyä

Huomenna on näytönpaikka. Enään yksi yö ja lavalle. Eilinen ja tämäpäivä on mennyt tukkaa ja meikkiä laitellessa tiimi kavereille. Nyt fiilistellään hotellilla ja värit on pinnassa 😉 Ihanaa vaan olla ilman kiirettä ja levätä. Tänään meiltä kilpailee Heidi Sorsa pro kisassa ja jännittää Heidin puolesta. Huomenna on mun ja Suvin kisa, joka alkaa jo 10.00! Tietenkään ei ole vältytty viimehetken paniikeilta. Eilen yöllä heräsin 3.00 kun olin aivan hiestä märkä. Tietenkin just tänä vuoden ainoona päivänä, mulla nousi kuume 🙁 Mutta se ei ole este eikä hidaste lavalle nousen vaikka tippaletkun kanssa, jos se sitä vaatii 🙂 Särkylääkettä ja lepoa niin eiköhän tämä tästä! Mun sarjassa on 8 kilpailijaa ja finaalit on sitten klo 15.00. Nyt alkaa jo olemaan hyvä fiilis ja tänpäivänen messuilla pyörähdys toi intoa lisää. Aamulla on aikainen herätys, koska vielä laitetaan kerros väriä. Tukan pistin jo tänään ja huomenna meikki naamaan ja menoks 😉

Tätä on niin odotettu ja huomenna räjähtää 😉

-umppu

primebody

5 vastausta artikkeliin “Fiilistelyä”

  1. Sulla on niin hyvä kroppa!!! 🙂 Miten treenaat pyllyä ja vatsaa? Itse en millään saa näkyviä tuloksia..:(

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta