Lähdönhetki koittaa

Nyt on kaikki pakattu ja varmisteltu sataan kertaan. On tää vaan niin hienoo ja ihanaa. Vähän, kun lapsena oli joulu 😉

Katsoessani viimekisan kuvaa, on ihana huomata, että jotain on mennyt eteenpäin ja nyt on ne viimekisan virheet korjattu. Se tunne kun astuu lavalle ja yleisö hurraa… ai että. Onneks mun ihanat ystävät pitää huolen siitä, että meteliä ei puutu. Kyllä se vaan tuntuu pirun hyvältä, että on niitä ikuisia ysäviä, jotka on mukana menossa ja tukemassa <3

Tänään on vielä edessä viimesilaukset. Ihosta on ajettava kaikkki karvat veke selkää myöden. Älkää ymmärtäkö väärin en omista mitään taljaa selässä, se vaan on rusketuksen takia, että se levittyy tasaisesti:) Tukka pitää myös laittaa kondikseeen, sillä huomanna alkaa ihon maalaus:)

Ollaan Suvin (Iso-Kuusela) kanssa samassa huoneessa, joka on ihan huippua, koska samoilla mennään niin ruuilla, aikatauluilla kun kaikella muullakin oheistoiminnalla:) Tuntuu toisaalta tosi oudolta kun on vain miettinyt näitä kisoja kokoajan, niin mitäs sitten kun ne on ohi? Ei vaan olen jo tietenkin tehnyt suunnitelmat eteenpäin:) Mun liekki ei sammu koskaan haha. Mun sarjassa tulee olemaan FE:ssa 8 kilpailijaa. On tullut viimehetken peruuntumisia. Kilpailuhan tapahtuu niin, että kl 10 on alkukilpailu missä me kaikki bikinitytöt alle 163cm menemme yhtäaikaa lavalle.

Siinä tuleekin, sitten heti vertailut. Usein alkukilpailuissa otetaan vertailuun suoraan rivistä puolet ja puolet, jonka jälkeen tulee ne itse vertailut. Eli sitten kun kaikki kilpailijat on katsastettu kutsutaan yksikerralaan numerolla riviin. Mitä nopeammin ja mitä keskemmällä kilpailija on antaa se jo vähän esimakua tuloksista. Tai no viime kisassa mut kutsuttiin toiseen vertailuun, toisiksi viimeisenä ja olin silti 6:s, eli suoraan sijoituksiin sitä ei voi verrata. No kuitenkin mun sarjasta tippuu silloin 2 pois ja 6 pääsee finaaliin. Finaali alkaa klo 15.00 ja siis sinnehän on päästävä. Sellaista vaihtoehtoa ei edes ole, etteikö pääsisi;)

Tänään syödään vielä aamupäivällä vähän suolaa ja sitten siirrytäänkin suolattomaan ruokaan. Vettä juodaan enemmän kuin tarpeeksi:) Toivottakaa mulle onnee ja menestystä:)

-Umppu

primebody

7 vastausta artikkeliin “Lähdönhetki koittaa”

  1. Tsemppiä!!! P.S.Tiiätkö tuleeko kisoista telkkariin mitään? Ihan niinkun joskus ois joltakin kanavalta tullut jostain kisoista ohjelmaa 🙂

  2. Ihana blogi!:) Oot saanut mut käymään salilla ja sun ”inspiraatiokuvat” on ihania! Olet muutenkin kaunis! Tsemppiä jatkoon!:)

  3. Tsemppiä hirveesti sulle. On ollut hauska niin paljon seurata tätä blogia 🙂 nauti niistä hetkistä lavalla kun saat siellä olla, ja toivottavasti voitat!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta