Tankkausta

Kuinka voi ihminen olla iloinen yhdestä banaanista kysyn vaan? Tänään siis alkoi tankkaus ja sama jatkuu huomenna. Tänään oli myös viimeinen treeni ennen kisoja ja hitto, että tuntui kivalta.

Tänään oli myös verkkari päivä. Alkaa hetki hetkeltä tajuamaan, että nyt ne kisat sitten oikeesti on kohta. Tiimi asun päällä pitäminen tuo ainakin mulle jo pientä fiilistä ja ihanaa, että joskus saa ottaa rennommin. Muahan ei juuri koskaan näe verkkareilla, muutakun viikonloppisin, jos poistun autosta salille:)

Tänään vielä viimeiset silaukset ja hoidot ja vähän hemmottelua ja valmistautumista. Aamulla kävin hoitamassa hampaani hohtaviksi:) Käyn hoidossa säännöllisesti, sillä olen hirveä kahvin lipittäjä ja kahvi tunnetusti värjää hampaita:)

Näytän kuvassa ehkä ennemminkin sukeltajalta:) Siinä leppoisasti meni tunti ja tietenkin nukkuessa:)
Luvassa oli myös tänään ripsihuolto meidän PRIMEN Nooran hyppysissä ja nyt taas kelpaa räpsytellä.

Tänään menen vielä vartalohoitoon ja illalla taas naamio namaan:) Tänään vietettiin yleistä ”meikitöntä” päivää ja oli piristävää kun Alkossa, jossa vierailen 2 kertaa vuodessa hakemassa ”pumppiviinaa” kysyttiin paperit. Ei mulla kai ookkaan sitä 30:n kriisiä enää 🙂

Kaupassa kävin hakemassa viikonlopun safkat, joita pitäisi kohta alkaa kokkaamaan ja pakkaamaan. Tietenkn ostin itselleni kisojen jälkeen palkinnon, jonka aion nauttia syvällä hartaudella, eli varmaan tuhoan 20s kaiken kitaani.

Mun lempi karkkeja eli susupaloja <3<3<3, tietenkin lakuja ja jotain ällö hedelmäkarkkeja. Mää tiedän jo nyt kuinka hiton hyvälle noi maistuu. Tiedän myös kuinka hiton huono olo noista tulee, mutta se ei tällähetkellä kiinnosta tippaakaan.

Huomenna onkin sitten jo lähtö kisoihin ja tänään pitää laittaa kaikki valmiiksi <3<3<3 Niin jännää <3 Nää viimeiset päivät on vaan yhtä tuskaa, kun haluis jo heti sinne lavalle vaan ei pääse:)

Nyt olen kaiken työni tehnyt mitä olen voinut vuodessa tehdä kroppani eteen. Toivon sydämmenipohjasta, että se riittää siihen mihin olen alusta asti halunnut. Unelmiin kannattaa uskoa, sillä ne vievät sinua eteenpäin ja auttaa jaksamaan <3

Tulkaa kaikki katsoon kisoja ja kannustamaan

-Umppu

primebody

6 vastausta artikkeliin “Tankkausta”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta