NYT SE ALKAA

Huh mikä päivä. Aamu alkoi normaaliin tapaan Wolffilla, missäs muualla 🙂 Tänään oli vuorossa selkä ja vatsat ja tietysti aerobinen treeni. Olen itse kuntooni tyytyväinen ja olen VARMASTI tehnyt kaikkeni, minkä pystyn. Yhden yhtä treeniä en ole jättänyt tekemättä. Näillä mennään mitä on annettu ja toivottavasti saadaan toivottu tulos kisoissa 😉

Siitä piikkimatosta <3 in love 🙂 suosittelen. En ole nukkunut niin sikeästi, muista koska ja aamulla heräsin samasta asennosta. Siitä tuli mun uusi paras ystävä. Tänään oli viimeinen työpäivä ennen kisoja ja se venähtikin 12 tunnin mittaiseksi. Huomaa kyllä kuinka uni vaikuttaa, sillä ei väsytä vielä yhtään.
Huomenna on sitten vielä kaikkke säätöa ja viimeiset treenit ja valmistelut. Aamusta menen hoitaan mun hampaat hohtaviksi, ripsihuoltoon, vartalohoitoon ja tietenkin treenaan ja poseeraan.

Nyt on menty ketoosilla, jo hetki ja huomenna aloitetaan tankkaan (syömään hiilaria). Ette usko kuinka odotan aamun puuroa ja banaania, niitä on jo ollut iso ikävä. Sitten pitäis kokata viikonlopun ruuat valmiiksi ja pakata ne pusseihin, jossa menee tovi.

Tää on niin ihanaa ja jännää. Onneks on tässä vielä kaikenlaista ohjelmaa niin ei käy aika pitkäks. Tietenkin pitää käydä ostamassa itselle palkinto kisojen jälkeen, eli mun superherkku susupaloja <3

Ja kaikki kynnelle kykenevät tulkaa kisoihin katsomaan ja kannustamaan. Lavalla on ihana olla, kun on kunnon meininki. Onneks mun huutosakki on taas paikalla, joten jos olet herkkäkorvainen hommaa tulpat. Mää niin odotan Sunnuntaita ja olen päättänyt, että se on mun päivä ja aion nauttia jokaikisestä hetkestä täysillä, sillä tätä vartenhan olen tehnyt töitä vuoden.

-Umppu

-Umppu
ja vielä kerran
-Umppu

primebody

3 vastausta artikkeliin “NYT SE ALKAA”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta