aivopieru vol 2

Yli 105 000 kävijää on mennyt rikki 🙂 Melkoinen potti 🙂 No nyt asiaan. Eilen oli niin hyvä päivä, että sen jo tiesi että tänään ei. Aamu meni treenin ja aeroobisen osalta hyvin, niinkuin aina, mutta sitten. Kuka muu kuin minä menee kauppaan ja unohtaa ostokset sinne, unohtaa rintsikat kotiin, jättää hiukset lompakon vetoketjunväliin…… Huh mitä vielä. Takana on taas huonosti nukuttu yö ja sen kyllä huomaa. Näköjään loppumetrit on pelkää vuoristorataa ainakin mulla.

kiitos norppa piposta 🙂

 Siitä sitten mietin ratkaisuja ja kipaisin Koskarin Life myymälään ja ostin perskeles piikkimaton. Ihan sama vaikka olisikin mitä lie voodoo juttuja, mutta jos nukahdan ja nukun, niin siitä tulee paras ystäväni. Ostin vielä jonkun ”hifi” piikkimaton joka on kuulemma todella pro:) Kai mulla on huomenna aamulla selkä täynnä, jotain reikiä kun oon vaipunu niin syvään uneen ja piikit muurautunut nahkaan kiinni haha.

Sitten oli taas jauhot loppu ja tälläkertaa testasin FASTIA maku oli oikein mukava ja muutenkin tuote vaikutti hyvältä. Kävin myös ostamassa Lauantaille Exposeen lipun, niin miesten, kun ammattilaistenkin kisaan. On kauheeta myöntää, (koska oon olevinani niin kova) etä hitto mua jännittää. Iholla menee kylmiäväreitä kokoajan ja välillä tulee hirveitä kumia-aaltoja. Keskittymiskyky ei o nyt parhaimmillaan. Ja ajatukset harhailee. Älkää siis esittäkö vaikeita kysymyksiä 🙂

5 yötä jäljellä. Huomenna olen vielä ihan normaalisti töissä ja to on jo vapaa, milloin ehdin hoitaan viimekäden asiat ja tietenkin kokata viimeistely ruuat kisoihin, sillä jo pe on lähtö. Vähän on samanlainen olo, kun lähti synnyttään ja kassi oli jo 2kk etukäteen pakattu. Oon jo asetellu kaikki tarvittavat kamat järjestykseen ja varmistanut ne moneen kertaan.

Mun on pakko nostaa hattua, jokaiselle kisalavalle astujalle. Treeni ja dieetti on todella rankka rupeama kilpailijalle, kun myös lähipiirille. Sitä ei kaikki ymmärrä mikä helvetinmoinen lataus ainakin mulla on kisoihin ja en ajattele juuri nyt mitään muuta. Kaikki jotka on joskus elämässään läpikäynyt tän rumban tietää mitä tarkoitan. Joku voisikin kirjoittaa joskus jutun: NÄIN KÄSITTELET IHMISTÄ, JOKA ON MENOSSA FITNESS KILPAILUIHIN. Välillä kaikki on hiton hyvin, treeni kulkee kunto etenee kaikki tuntuu mahtavalta ja olo on voittamaton. Seuraavana päivänä voikin olla kaikki toisin, väsyttää, on hirveä nälkä, tuntuu että kuntoon ei ole tapahtunut mitään muutosta ja moni asia tuntuu ylitsepääsemättömältä. Välillä on energiat niin lopussa että haluaisi vaan olla. Toisilla dieettaaminen aiheuttaa vihan puuskia ja kireyttä, kun ollaan pitkään -kaloreilla ja ilman hiilareita. Samoin pää käy vähän hitaalla ja itselläni on välillä nukkumis vaikeuksia. Kukaan ei toisaalta ole oikeutettu saamaan mitään erityiskohtelua dieetillä, mutta ehkä hieman kärsivällisyyttä lähipiirissä 😉 Ainakin itsellä on tällä hetkellä sellainen tila menossa, että palataan kisojen jälkeen. En kykene tekemään mitään suuria päätöksiä tai muutoksia tällä hetkellä ja se on vaan ymmärrettävä. Uskon, että miehillä dieetti on vielä rankempi ja pää vielä tyhjempi, sillä kehon rasvat vedetään niin alhaalle ja haetaan sitä maximi kireyttä. Eli jos joku ärähtää niin älä ota sitä henkilökohtaisesti. Samoin väillä useasti toistuvat kysymykset, joihin olet vastannut noin 1000 kertaa: Mitä sää ny oikein sit syöt? kuinka sää treenaat, no mitäs sitten kisojen jälkeen jne saa pinnan kireelle 🙂 Kiva että ihmisiä kiinnostaa, mutta kun itsellä pyörii ajatukset nyt niin siinä, niin keskustelis mielummin jostain muusta 🙂 Tai välillä en kyllä jaksa keskustella mistään 🙂

Tänään olisi vielä vuorossa sauna ja venyttelyt, sekä tuon maton testaus. Jos musta ei huomenna kuulu olen siis vaipunut ikuiseen uneen:)

-Umppu-

primebody

3 vastausta artikkeliin “aivopieru vol 2”

  1. Tsemppiä Umppu loppurutistukseen!!! <3Ja piikkimatto on paras! Mä saan sen avulla nukuttua yöt, vaikka kärsinkin pahoja kipuja aiheuttavasta vammasta, niin tuo voodoo-vempele auttaa, jopa kipuihin! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta