Whoop Whoop

Umppu is on fire <3 Tänään on kyllä ollut niin superpäivä. Hymy huulilla painelin Wolffille ja oli todellakin elämäni ensimmäinen treeni minkä tein: hymy huulilla 🙂 Tämä on se viikko mitä oon odottanut, kun kuuta nousevaa. Mulla on nyt niin hyvä fiilis kaikesta ja sellainen olo, että oon valmis. Pitkä odotus palkitaan ja kohta pääsen lavalle. Nyt ei enää treenetakkaan ihan samalla systeemillä vaan kevyemmin ja pumppaa ja jumppaamalla. Tänäänkin hiki lensi ja joku siinä ohimennen tais sanoo, että täällä sää vaan hymyilet… Mikä sua vaivaa?. Oonko mää muka sitten aina niin kiukkuisen näköinen? No oon mää. Perusilmeellehän ei voi mitään. Lopuksi vielä poseerausta ja niin monta kertaa että menee tähän tyhjään kaaliin ja osaan sen vaikka unissani.

Tämä viikko menee muutenkin hujauksessa ohi kun on kaikkea pikku hommaa ja valmisteluja. Yksi mikä on tärkeää, on hoitaa iho kuntoon. Aloitin jo viimeviikolla ihon kevyen kuorinnan jokapäivä ja siihen perään todella kosteuttava voide. Silloin kun on pohja kunnossa, tulee todella tasainen ja hyvä väri. Osa suosittelee ettei ihoa rasvaisi ollenkaan, että rusketus imeytyy paremmin, mutta itse olen toista mieltä 🙂 Kisaväri ei ole tavallista itseruskettavaa, vaan antaa heti kerrasta todella tuman sävyn iholle. Kisaväri on myös sellainen, että jos iho kastuu tulee siihen heti laikkuja ja sen kanssa pitää olla varovainen. Toiset laitaa kasvoihin myös väriä ja toiset ei, makuasioita. Valitettavan monella oli kyllä kisoissa aivan liian tumma naama ja se tekee kasvoista likaisen näköisen. On olemassa todella tummia meikkivoiteita, millä saa pehmeämmän ja paremman näköisen kasvojenihon, jota suosittelen myös miehille 🙂 Jos pystyy vetäseen ne tangat jalkaan, pystyy myös käyttämään meikkivoidetta hahaha. Edelleen toivon sitä ”surffi sarjaa miehille” missä on pitkät shortsit 🙂

tässä olisi aloittavalle kuntoilijalle oiva treenipaita:)

Oon myös niin fiiliksissä, kun mun vatsa on jo normaali ja lihakset erottuvat taas selkeämmin. Välillä on tullut todellakin pientä takapakkia juuri vatsan kanssa. Mää en oikein tiedä mitä kirjoittaisin, kun oon niin intoo piukeena, te ette voi uskoo kuinka huippu fiilis mulla on ja kauhee tärinä kokoajan…. Ei oo onneks enään montaa yötä H-hetkeen. Mää en malttais edes nukkua <3 Kokoajan tulee oikein kylmiäväreitä 🙂

-Umps

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta