Kisa fiilistelyä tyttöjen seurassa

Ai että meillä oli hauskaa:) Tänään aamulla startattiin kohti Jyväskylää ja Expon karsintoja. Lavalla näkyi jos jonkinmoista kilpailijaa. Itseäni kiinnosti tietenkin eniten Bikini fitness ja tulevat vastustajat. En aamun hötäkässä muistanut ottaa kunnon kameraa ja kuvat ovat suorastaan paskoja hahaha.

pitkä sarja

osa lyhyestä

Itselle tuli sellainen olo, että pääsis jo tonne lavalle. Vielä viikko on kuitenkin aikaa…. Tylsää…
Kiinostava oli myös miesten ”raskas” sarja, jonka voitti ylivoimaisesti Tampereen Tero, joka kuului ykkös suosikkeihin. Me koitettiin vähän yleisössä nostattaa tunnelmaa taputtamalla ja huutamalla, mutta aiheutettiin varmaan vaan lisää mulkoilua 🙂 Pakko sanoa, että yleisö oli vaisu ja samoin lavamusat. Olisi kiva saada Lahteen vähän fiilistä 🙂 Myös bikiniin olis tuulikone hyvä veto hahahaha.

 Kiinostusta herätti myös naisten fitness, jossa oli karsimassa 4 kilpailijaa. Sitten päästäänkin mun lempi asiaan eli kampauksiin……. Huh Huh mitä settiä taas lavalla nähtiin. Pässä oli liskosta rastaan, jos jonkin näköisiä virityksiä. Arvostelen siis nyt hiuksia ammattilaisen näkökulmasta, enkä kritisoi kilpailijoita 😉 Edelleenkin lavalla oli niitä mielestäni järkkyjä sivusiili, vanhojenkampaus viritelmiä. Kun katsoo kilpalavoja maailmalla ei vastaavaan törmää. Oma mielipiteeni on kaikilla naisilla pitkätukka ja tukka auki. Osalla hiukset oli niin täynnä lakkaa, että tukka jäpitti päässä ja näytti peruukilta. Samoin meikki…. joistain tuli epäonnistuneen lookin myötä mieleen drag artistit 🙁 Lajissa arvostellaan ulkonäköä, niin miksi ei sitten kaikki olisi kunnossa. Pehmeä naisellinen look on nyt in 🙂 Nicole Wilkinskin sanoi, että lähde jäljittelemään Victoria`s secret lookkia ja tässä vähän kuvaa millaisesta on kyse.

Samoten punainentukka ei kuulu niihin omiin suosikkeihinin 🙁 Luonnolliset ja maan läheiset värit, näyttävät kauneimmilta. Ja edelleen tämähän on vain minun mielipiteeni 🙂

Maanantaina alkaa sitten itsellä se kilpailuihin valmistava viimeistelyviikko, johon mahtuu vielä niin hikeä kun kimalletta:) En voi uskoa, että tosiaan jäljellä on enää yksi treeni kaikkia lihasryhmiä kohtaan ja sitten se on menoo. Oon ainakin kirinyt 2 päivää vastustajia kiinni, sillä vatsatauti on jyllännyt ja mikään ei pysy missään ;( jospa tämä tästä helpottaa ja ens viikolla maha saakin jo hiilaria 🙂

Nyt iltapalaa ja nukkuun 🙂

-Umppu

primebody

6 vastausta artikkeliin “Kisa fiilistelyä tyttöjen seurassa”

  1. Eksyin ihan sattumalta blogiisi:)Oli mielenkiintoista lukea tätä.Kirjoitat asiaa,hauskasti ja ytimekkäästi.Itse arvostan suuresti teitä,jotka tätä vaativaa lajia harrastatte.Monesti huomaa,että joidenkin negatiivisten kommenttien taustalla on äärimmäinen kateus.Ja itsestäni se säälittävää,että jos mauttomaan arvosteluun lähtee,niin voisi tehdä sen sitten ihan kuvan kanssa,ettei piilouduta anonyymiksi.On upeaa,että olet pienen lapsen äiti,joka osaa yhdistää yrittäjyyden,perhearjen ja tämän vaativan lajin:)Nostan vilpittömästi hattua sinulle:)Jatka samaan malliin:)Tsemiä skaboihin ja näytä,mistä sut on veistetty:)!!

  2. Itsekin eksyin tänne sattumalta, kun kisoja taas fiilistelen. Oon niin samaa mieltä noista hiuksista. Luonnolliset sävyt ja sporttisen sexyt stailaukset on niin paljon toimivampia. Sama pätee muuten meikissäkin, vaikka sitä pitää olla tottakai enemmän, kun ne valot on niin voimakkaat. Mutta ei kumminkaan niin, että takariviinkin näkyy minkälaista lilaa siellä luomessa on 🙂 Toki tämä asia on vuosien varrella mennyt huimasti eteenpäin, samoin kuin kisaajien asut. Älyttömästi tsemppiä Expoon täältä kotikatsomosta!

    • en koska oon poistanut ne. Silloin kun blogi oli bligspotissa niin kuvavirta oli täynnä ja en voinut lisäillä enään kuvia ennenkuin olin poistanut vanhoja 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta