Hyväilma sisään pahailma ulos….

Se olis viikko jäljellä!!!! Niin vaikea uskoa, että vuoden odottaminen palkitaan. Tällä viikolla oon jo treenit hoitanu salin osalta, mutta 1aerobinen olisi vielä jäljellä. Huomenna startataan heti aamusta kohti Jyväskylän karsintoja. Mielenkiintoista  nähdä uudet vastustajat ja niiden kunto :). Tietenkin on kiva mennä viä vähän buustaan omaa kisafiilistä. Aika jännää.

Vähän tuntuu taas hitaalta, mutta kohta sitä pääsenkin tankkaileen ja saa aivot mukaan lopputurnaukseen. Ens viikolla treenikin on vähän kevyempää ja saa keskittyä ihan siihen olennaiseen!
Tänään kisakynnet  sponsered by NäytäKyntesi Kata ja AI että on mageet. Ei jää ainakaan kynsistä kiinni 🙂

Katariina Tala NäytäKyntesi

Mukamas mun kynsinauhat on kuivat… 😉 niin sain vielä kynsinauhaöljyä ja kosteuttaavaa käsivoidetta (penetrating lotion ENTITY) ei vaan on hyvä pitää huoli, ettei kisaväri TAAS jumahda viikoksi kynsinauhoille, niinkun kävi viimeksi.

Tämä on jälleen ollut yksi haastavista viikoista kisarintamalla. Poru on ollu silmissä montakertaa ja muutenkin olo on ollut tunteellinen. Periksi en anna kirveelläkään, mutta välillä on kyllä ollut pinna vähän liiankin kireellä. On ihanaa kun on ihmisiä ympärillä ketkä välittää, mutta lause anna toiselle työrauha 😉 olisi ollut ehkä hyvä facepäivitys tälleviikolle. Kaikilla on se oma mielipide sanottavana, mitenkä tulisi toimia ja mitä tehdä. Omasta mielestäni on ihmisen rikkaus olla erilainen ja tehdä kukin tyylillään niitä omia ratkaisuja, on kyse sitten urheilusta tai elämästä muuten. Nyt voin jo myöntää ääneen, jonka moni on varmaan jo suustani halunnut kuulla: Laji on hyvin pinnallinen ja tulee aina olemaan, osa kestää osa ei, arvostelu on kovaa ja se on vaan kestettävä, mutta myös meillä lajin harrastajilla on TUNTEET, tai ainkin mulla on. En millään haluisi kuulla enää kertaakaan lausetta: no mut kohta sulla helpottaa ja saat syödä ja elää sitä normaalia elämää… Tää kun nyt vaan on niin et: tää on tällähetkellä se mun normaali elämä. Tiedän, että kisojen jälkeen itselläni on edessä muutama aikaa vievä asia, johon aion antaa voimani 110%:sti, mutta enkiksi nämä kisat. Joskus on vaan painettava päässä ignore nappia ja suljettava osa asioista pois mielestä ja kekityttävä yhteen asiaan kerralla. Tukeminen ja tuomitseminen on kaksi aivan täysin eriasiaa ja jotka on pidettäväkin erillään. 

Olen käyttänyt nyt superfoodeja jo jonkin aikaa ja huomannut itsessäni moniakin hyviä juttuja. Ilta rahkassa käytän aina gojimarjoja ja kuivattuja mulpereita. Iltapala onkin aina se päivän odotetuin ruoka.

Gojimarjat sisältää: 22 eri kivennäis ja hivenainetta, joista on runsaasti mm sinkkiä, kalsiumia, kaliumia, rautaa, magnesiumia, mangaania, kromia, kuparia, seleeniä, natriumia ja fosforia. Gojimarjat sisältää 18 eri aminohappoa, joista 8 ovat ihmiselle välttämättömiä. Lisäksi nämä ”aasian tyrnimarjat” sisältävät mm. Bja C vitamiineja zeaksantiinia sekä beetakaroteenia.

Kuivatut mulperit: Kuituja, rautaa, kalsiumia, sekä C ja K vitamiinia. Sisältää myös runsaasti antioksidantteja. Mulperit ovat lisäaineettomia sekä puhtaasti viljeltyjä erittäin ravinteikaitta kuivattuja silkkiäispuun marjoja.

Kertakaan en ole ollut kipeä aloittamisen jälkeen ja tuntuu, että kaikki muukin kehossani voi paljon paremmin. On hyvä saada osa välttämättömistä ainesosista ja vitamiineista esim suoraan marjoista, kun napsia pillereitä 🙂

Syksy tulee ja syksyn värit. MSCHICKILTÄ tuli aivan uus ihana meikki paletti 69e (primestä) jossa on kunnon sivellinkin mukana. Ja mikä ihanaa nyt on mattaa. Toisaalta on muutenkin välillä ihan hauskaa, kun saa pukeutua jo syysvaattesiin ja minä voin jopä käyttää, mun uusia takkeja, kun Tuksukin on jo melkein hylätty talviteloille.

Tulin tänään 6 jälkeen kotiin ja vetäsin vähän univelkoja pois ja nukuin 4:n tunnin päiväunet 🙂 Nyt saunaan ja nukkuminen jatkuu. Aamulla 8.00 on lähtö kisoihin ja pitää hakea likat kyytiin

1 VIIKKO JA SE PITKÄ PIINA ON OHI. Jos minä jaksan jaksatte tekin <3

primebody

2 vastausta artikkeliin “Hyväilma sisään pahailma ulos….”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta