Super UMPPU

Jihuu. Näköjään mun olotila riippuu nyt täysin unen määrästä. Viimeyö tuli nukuttua kunnolla ja aamulla olo oli verraton. Tänään oli vuorossa jalat. Treenin tein taas jälleen kerran parhaalla salilla eli Wolffilla. Loppuun aeroobinen ja hommat oli tehty.

Pääsin taas Anun käsittelyyn LPG hoidon merkeissä. Pakko myöntää olen koukussa. Se vaan tekee niin hyvää koko keholle ja mielelle. Suosittelen kaikille käymään ainakin kokeilemassa. Anu tekee hoitoa Tampereella Lady Linen tiloissa (valitettavasti vain naisille suunnatulla kuntosalilla).

Sitten asiaa mikä ei niinkään liity trenamiseen, eli kilpirauhanen. Musta vois melkein tulla lääkäri kun oon diagnosoinut jo ainakin 5 kilpirauhasen vajaatoimintaa. Ei vaan, asia on vakava. Nyt esimerkiksi nuorilla naisilla on ollut sitä paljon. En osaa sen tarkemmin kertoa mistä se johtuu, mutta itse olen sen huomannut asiakkaiden hiuksista. Naisilla usein päälliosan hiukset alkavat harvenemaan ja hiuksia lähtee paljon normaalia enemmän. Naisille hiustenlähtö on vakava asia, joka vaikuttaa suuremmaksi osaksi itsetuntoon ja mielialaan. Jos olet huomannut itsellä kyseistä ongelmaa niin suosittelen käymään kilpirauhas testeissä. Se on vaan sairaus mitä ei oikeastaan koskaan ajattele omalle kohdalle, mutta mikä on aika yleistä valitettavasti.

Kisat lähenee ja treeni kovenee. Tänään pitäisi vielä riipasta aeroobinen illalla ja alan olemaan kokoajan niin jäässä, että tyydyn crossariin Wolffilla. En voi vaan uskoa, että kohta ne kisat on ohi ja alkaa uudet suunnitelmat kohti tulevaa 🙂 Saa taas aivot toimimaan;)

-Umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Super UMPPU”

  1. Täällä yksi jolta on kisojen ja dieetin jälkeen lähtenyt valehtelematta puolet hiuksista. Kun on aina ollut paksu tukka jota kaikki ovat aina ihmetelleet ja ihastelleet, ottaa vähän koville kun letti on enää rotanhännän paksuinen ja lisää lähtee koko ajan..:P Varasin varmuuden vuoksi ajan lääkärille tämän postauksen innottamana, eipä siinä mitään menetä jos ne testit ottaa. Aika moni muukin oire täsmäisi aika hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta