voihan aivot

Tältä näyttää todella hikinen ja kaikkensa antanut Umppu. Hitto, että on ollut raskaspäivä kaikinpuolin. Aamun alkoi jälleen lenkillä, Wolffilla ja aerobisella. Näköjään viimeisillä päivillä tunnetilat heittelehtii laidasta laitaan. Nyt oon aivan loppu, pakko myöntää. Kaikki energia menee treenaamiseen nämä seuraavat 2 viikkoa ja periksi ei anneta. Aivot on lyönyt tänään niin tyhjää, että laitoin kurkun mikroon ja kannan mukanani tyhjiä sheikkereitä….. HUH. Syy on ehkä myös siinä, että en ole saanut oikein nukuttua kunnolla ja viimeyön unet jäivät vain muutaman tunnin mittaisiksi. Lisäksi oon kokoajan aivan jäässä vaikka kuljen jo toppatakki päällä ja villasukat jalassa 🙂

Tässä on Lauantain kuvauksien jälkeä. Mallina oli siis tiimimme Suvi Iso-Kuusela. Paikkana oma salonkini PRIME hair and beauty design (joka toimii Suvin sponsorina) ja kuvaajana Mikko Karekivi. Kuvista tuli ihania ja homma toimi loisto porukalla. Jos muuten jotain kiinostaa samanlainen sessio niin yhteydenottoa sitten vaan [email protected] 🙂 Mikko on kuvannut paljon ja osaa hommansa.

Enään tää viikko ja sitten alkaa viimeistely viikko ja tankkaus. On tää odotus vaan niin piinaavaa, mutta se on kestettävä. Kyllä tässä ollaankin jo oltu dieetillä ööööö 14 viikkoa? Kai? Huomenna pääsen taas kerran ihanaan LPG hoitoon Lady Linelle Anun hoiviin. Mää niin suosittelen sitä kaikille. Nesteeet lähtee kirtämään ja keho voi hyvin. Tänään ehdin kuitenkin istahtamaan hetkeksi ja meidän Nelli hoiti mun kintut kuntoon. Samalla hoidosta nautti salonkikoiramme PIPPA joka sai rakkautta minulta <3

Kokeilin tehdä proteiini kuppi-kakkua ja jos joku muukin haluaa niin tässä kuvien avulla havainnollistettuna 🙂 Varsinkin dieetillä ei ruokaa ole liikaa, niin joskus tekee hyvää nauttia protskut eri muodossa:)

Kaada kuppiin protskut. Joukkoon kannattaa sekoittaa hieman vaikka kylmäpuristettua kookosöljyä. Ja jos ei ole dieetillä niin hieman enemmän 😉

Sekoita joukkoon pienimäärä vettä, niin että ”taikinasta tulee juoksevaa ja laita mikroon n.40s

Tässä sitten valmis annos. Oon sitä mieltä, että mun kannattais ottaa osaa johonkin kokkiohjelmaan on meinaan sellanen sommittelu annoksessa, että oksat pois 🙂 Kokeilkaa ihmeessä, on hieman kuivaa, mutta esim kahvin kanssa ihanaa.

Tänään varmistui vielä hieman uusia työ juttuja, eli PRIME saa vahvistusta <3 Meille tulee ikioma kosmetologi ja aivan huippua. Kohta pitäs aloittaa pieni rempan tynkä ja sitten olisi tarkoitus 1.10 polkaista homma käyntiin. Itse vedän vähän happea ja teen nyt ainakin toistaiseksi vain 4 päivää viikossa töitä ja keskityn enemmän niihin hallinollisiin hommiin. Kuitenkin on kovaa treeniä ja paljon töitä mahtunut jo tähän vuoteen, niin nyt on hyvä vähän hengähtää 🙂

-Umppu-

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta