Viimehetken motivaatiot

Siinä on kunto 2 viikkoa ennen kisoja. 
Tästä se lähtee. Viimehetken motivaatio kuvat ja niiden fiilistely. Kohta sitä mennään. Kaikki alkaa jo olemaan valmista kisoja varten. Nämä viimeiset 2 viikkoa on vaan niin piinavaa aikaa, kun ei vaan yksinkertaisesti jaksa odottaa. Ihanaa päästä messuille ja nähdä vähän muutakin, kun kilpailujen takahuone. Me siis lähdemme kisoihin jo Perjantaina, sillä silloin on kilpailijakokous ja jos siitä myöhästyy ei saa kilpailu lupaa. Ei koko Lauantai on sitten aikaa kierellä messuosastoja ja seurata kilpailuja. Lauantaina kisaa meidän tiimin Heidi Sorsa, jolle kisa on ensimäinen ammattilaisena. Jännittää jo Heidin puolesta <3Tämä kaikki on mulle ihan uutta, sillä viimeksi Expon aikaan olin vaan nopeasti laittamassa Suvin tukan, enkä jäänyt seuraamaan kilpailuja, joka näin jälkikäteen harmittaa. 
Kuvassa oleva Nikola Weiterowa on yksi mun kestosuosikeista. Hänellä on mielestäni ihanan naisellinen lookki ja tihkuu sexiä 😉 NAM. Ja myös toi sen tukka on aivan täydellinen <3 
Nyt on loppuaika vedetty ketoosilla ja se ainakin toimii, mulla. On ihmeellistä, kuinka eri ihmisillä toimii eri jutut. Moni on aina hirveen kiinnostunut dieetistäni ja ja siitä mitä syön ja kuinka paljon. Minna ja Kimmo on tehnyt meille jokaiselle omanlaisen ja omaan kokoon suhteutun dieetin. Toisilla on ruokaa enemmään ja toisilla vähemmän 🙂 En mielelläni kerro/kannusta syömään niin kun itse syön juuri nyt, sillä olen edelleen sen 155cm lyhyt ja paino on nyt siinä 47 kilossa, joten saattaisin johtaa monia aivan väärään suuntaan. Jos terveellinen ruokavalio ja treenauksen aloitus kuitenkin kiinnostaa niin ei kun yhteyttä Minnaan. Aina ei todellakaan tarvitse olla niitä kisa tavoitteita, vaan hommaa voi tehdä oman hyvinvoinnin vuoksi.
Tämä kuva toimii myös hyvänä motivaation lähteenä. Mummolla on selvästi asenne, kaikki tai ei mitään. Tahdistimeen vaan uudet patterit ja menoks 🙂 Tulee mieleen muistot omasta rakkaasta Elma-mummosta, joka vielä yli 80 vuotiaana jaksoi päivitellä kuinka ne toiset mummot ei opi vesijumpan askelkuvioita. Rakas mummoni oli muuten vielä lyhempi kun mää 🙂
Tänään riipastiin Wolfilla sellaset setit, että oksat pois. Mulla oli niin hirvee angsti päällä ja sain kaiken purettua onneksi tälläkertaa rautaan. Kimmon kanssa tehtiin olkapää treeni ja lopuksi vatsat ja tietenkin aeroobinen. Treenin jälkeen harjoiteltiin vielä Suvin kanssa poseeraukset kuntoon. Mun on kyllä pakko sanoo, että mulla on maailman ihanimmat ja parhaat valmentajat. Ja myös meidän tiimi on aivan mahtava. Sieltä saa sitä tukea ja tsemppiä aina kun sitä tarvitsee. Ja ihanaa näin ennen kisoja, kun kaikki on siinä samassa pisteessä ja kaikilla on sama tavoitteet TIE TÄHTIIN! GO PRO ELITE TEAM. 
Nyt on taas hirvee haippi päällä ja sehän ei sammu:) Jaksakaa treenailla ja kisaan valmistautuvat loppu rutistus, tästä se alkaa
-Umps

primebody

4 vastausta artikkeliin “Viimehetken motivaatiot”

  1. Sikamagee tukka tuo minkä mainitsit! Virallisena hiusvastavana joudut muute tekeen mulle vastaavan letin ens vuonna 😉 Tsemppiä Umppu loppuun, sinä jos kuka et ole helpolla päässyt. When there is will, there is away..-Anna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta