2 viikkoa kisoihin

En voi oikeasti usko, että enää vain 2 viikkoa jäljellä. Vuosi on nyt vietetty säännöllisesti salilla ja treenattu sen eteen. Aivan huippu fiilis ja pikkuhiljaa alkaa olemaan jo jännitystä ilmassa. Tänään aamupaino oli 47.5 eli sekin alkaa olemaan kohdillaan.
Tässä matkan varrella on tullut huomattua, kuinka henkisesti raskas tämä laji on. Hermot pitää olla hyvät ja sietokyky itseesi kohdistuvasta arvostelusta pitää olla suodattava. Kaikilla on mielipiteensä ja kysestä lajia ei valitettavan moni pidä urheiluna. Töitä kuntoni eteen olen kuitenkin tehnyt aivan hitosti ja se mikä on tärkeintä tiedän se itse ja olen ylpeä siitä. Välillä jopa tuntuu oudolta, kun ihmiset kysyy, et mitäs noiden kisojen jälkeen. Vastaus on, että homma jatkuu. Kun kerran olen vuoden tehnyt töitä, niin miksi pilaisin sen kaiken työnjäljen? En jättäisi liikuntaa pois elämästäni mistään hinnasta, sillä saan siitä uskomattoman energian ja kehoni voi hyvin. Suosittelen jokaiselle kokeilemaan vaikka muutaman viikon ajaksi ”fitness” elämän tyyliä ja kokemaan sen tunteen. Varokaa vaan siihen jää koukkuun helposti. Tein myös blogiin kaikkien rakastaman Anonyymi suodattimen 😉 ja toivon, että nämä ihmiset tulevat ihan henkilökohtaisesti antamaan palutteen 🙂 Sori vaikka välillä saatiinkin niin hyvät naurut, mutta en halua, että blogin kommentit menevät sille tasolle, että tulee oikein myötähäpeä kirjoittajien puolesta.
Tässä kuva kevään kisoista ja ihana ainakin itse huomata oma kehitys. Nyt on muutenkin hieman pehmeämpi lookki. Eilen laitettiin Jarnonkaa viä mun oma tukka kunton. Vielä tässä on valmisteluja ennen kisoja, mutta onneksi oon saanut varattua tarvittavat ajat ajoissa. Ennen kisoja on vielä ehdittävä ihonpuhdistukseen. Lähdetään jo Perjantaina Exposeen, kun silloin on kilpailijakokous. Sielä on sitten hyvin aikaa tuunata itseni ja Suvi lavalle. 
Nyt on aika ottaa käyttöön, myös ne ”salaiset”aseet. Mun ehdoton suosikki on BodyShopin Chocomania (sulkaan tuoksuinen) bodybutter. Se on aivan super kosteuttava, tuoksuu ihanalle ja pitää ihon kosteana kokopäivän. Ihosta ja sen kosteudesta on tärkeä huolehtia ennen kisoja, tietenkin myös muutenkin, tasaisen värin saamiseksi. 
Pitikin vielä kertoa tästä silmäleikkauksesta. Nyt siitä onkin jo kulunut ehkä pari kuukautta ja hassua, kun sen on ihan unohtanut, koska ei tarvitse pelata enään niiden rillien kanssa. Yksi elämäni parhaista sijoituksista. Suosittelen kaikille Leppälän Jaria, joka kyllä osaa hommansa. Tämä on leikkaus mitä et tule koskaan katumaan. Ainut mikä on harmittanut, on että miksi en tehnyt sitä aiemmin. Arki on helpottunut huomattavasti ja kesä on ollut ihanaa aikaa, kun niiden aurinkolasien läpi on nähnytkin jotain. Itse menin silloin jo heti seuraavana päivänä töihin ja silmätippojen käytön lopetin kuukauden jälkeen. Aivan huippu homma ja mulle sanottiin, että sarveiskalvoni on niin paksu, että on mahdollisuus vielä toiseen leikkaukseen vanhempana, mutta enhän mää vanhene;) Kaikki siis varaamaan aikaa konsultaatioon ja kertoka multa terkkuja <3
Tänään oli myös Pro Elite Teamin tuunausta. PRIMEN sponssi tyttö Suvi Iso-Kuuselalle tehtiinkin sitten aivan uus tukkalook 😉 Perään oli pienimuotoinen Photo Shoot sessio. Tässä hieman esimakua itse otetuilla kuvilla ja valmiit kuvat laitan sitten tänne näytille. Kuvaaja toimi tietenkin paras alallaan Mikko Karekivi <3

Samoin meidän Heidille laitettiin kirjaimellisesti tukka päähän. Siinä se Lauantai sitten vierähtikin. Nyt olisi vuorossa sauna ja koti-ilta. Huomenna olis sitten kunnon tsekkaus ja pientä treeniä luvassa Wolffilla.
Ihanaa viikonloppua kaikille -Umps
primebody

2 vastausta artikkeliin “2 viikkoa kisoihin”

  1. Heips. Kiva kuulla, että silmäleikkauksesta on sulla vain positiivista sanottavaa. Saako sun nimen sanomalla siis jotakin alennusta leikkauksesta? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta