tsädäm

Eilisen ”masennuksen” laannuttua, tänään oli hyvä päivä<3 Nukuin melkein 10 tunnin yöunet ja olo oli aamulla, kuin uudelleen syntynyt. Eli mamma on taas valmiina taistoon. En mennytkään tapani mukaan lenkille, vaan painelin suoraan Wolffille tekeen aerobista. Olin voimaa täynnä:) Musiikki niin lujalla, että korviinikin oikein sattui. Sen jälkeen pikku vatsa, peppu jumppa ja päivän hyvätyö tehty. Hirveä draivi päällä ja tätä tyttöä ei saamuta nyt mikään. Enään 2 viikkoa whoop whoop. Ja tosiaan lähdetään ens viikon La katteleen karsintoja Jyväskylään. Kivaa ja jännä nähdä omat vastustajat, jotka kohtaan sitten Expossa.

Huomenna on hieman erilainen päivä kun teemme meidä Suvista enkelin 🙂 Tai no sitähän se jo on, mutta aina se kuontalo tarvitsee hieman kisojen alla pientä päivitystä. Tälläkertaa teemmekin, jotain ihan muuta, kuin ennen ja valmista pakettiahan voi tulla ihailemaan Fitnes Expon katsomoon. Kilpaillaan siis Suvinkanssa samassa sarjassa, mutta tälläkertaa eri pituusluokissa.

Ja pakko hieman hehkuttaa. Meille tulee kohta PRIMEEN uusi aivan mieletön sarja MOROCCANOIL. Tämä tuote on tuttu maailman tähdille, ja esimerkiksi MADONNA vannoo tuotteen nimeen. Moroccanoil Treatment-Hoitoöljy on kauneusilmiö, joka tekee kaiken. Tätä monipuolista, ravitsevaa ja jäämiä jättämätöntä koostumusta voidaan käyttää hoitoaineena sekä muotoiluun ja viimestelyyn. Se sekoittuu hyvin muihin tuotteisiin ja nopeuttaa kuivumista, jolloin hiukset paranevat joka käänteessä. Oon pääsyt jo tuotetta testaamaan ja tullut siihen tulokseen, että tämä pitää löytyä joka naisen laukusta. On myös mielettömän hyvä tuote pidennysten kanssa.

Tänään myös ymmärsin yhden asian. Mun asiakan/kaveri kysyi, että miten sun aika riittää tohon kaikkeen, kun eiks toi vie paljon aikaa, ettet ehdi oikeen tekeen mitään muuta. Vastaus tuli siinä. Ehkä kukaan ei ole sitä tajunnut, että enhän mää ennen tätäkään tehnyt yhtään mitään muuta, kun töitä ja kotia. Baareissa en juurikaan käynyt ennen fitness hommaa, tai no joo kävin nuorempana, mutta en tässä lähivuosina. En myöskään käy kahviloissa, elokuvissa, ravintoloissa tai tapahtumissa juuri ollenkaan, enkä käynyt ennen fitness juttuakaan. En juuri katso televisioo jne. Moni ajattelee, että olen JOUTUNUT luopumaan monesta asiasta, mutta oikeastaan en ole luopunut mistään. Arkielämään kuuluu liikkeen pitäminen, joka vaatii aika paljon työtunteja ja käytännössä olet aina töissä. Palkkatyössä olevat ei aina ymmärrä yrittäjän arkea, niin se vaan menee. Samoin lapseni, jolle annan aikaa ja sitten sen muun ajan käytän kodin hoitoon ja urheiluun.  Ainut mistä olen tavallaan luopunut on ruoka, joka on vain vaihtanut merkitystä. Ennen sitä nautittiin, nyt sitä käytetään polttoaineena:) Toki syön nytkin ruokaa mistä nautin, mutta esimerkiksi pahin paheeni karkki on jäänyt pois.

2 viikkoa ja AUDI STARTTAA NOKIALTA kyydissä pari huippis likkaa 🙂

Nyt alkaa se viimeinen painaminen ja itsensä ylittäminen-Umppu

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “tsädäm”

  1. I loved what you’ve done here. The design is elegnat, your stuff classy. Yet, you’ve got an edginess to what your offering here. Ill definitely come back for more if you keep this up. Don’t lose hope if not too many people see your vision, know you’ve got a fan right here who values what you’ve got to say and the way you’ve presented yourself. good on you!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta