Ei liiku mitään

Kisat lähenee….. Kohta enää 2 viikkoa jäljellä. Aivotoiminta on ainakin tänään lähes surkastunut:) Silti kuitenkin reippaana tyttönä riipasin aamu lenkin tuttuun tapaan 5.00. Tänään juokseminen tuntui hyvin tuskaiselta, mutta periksihän en anna! Hirveetä kyytiä Wolffille ja jalkatreenin kimppuun. Voimatkin alkaa jo olemaan vähissä ja tutuilla painoilla tekeminen alkaa jo olemaan tuskaa. Loppuun vielä toinen aeroobinen ja päivän urheilut selätetty.
Kulkiskohan noilla paremmin? Suosittelen muuten kaikille tulemaan katsoman kisoja Fitnes Expo Lahteen. Sielä pääsee vähän syvemmälle lajeihin ja huomaa niiden eron. Tapahtumassa on myös paljon muutakin huippu juttuja. Lippuja saa lippupalvelusta ja se kannattaa hankkia etukäteen, sillä viimeksi osa jäi nuolemaan näppejä, koska liput loppui kesken. 
Ruokaa on vähän ja treeniä paljon joka tarkoittaa, että mun pikkuruiset aivot alkaa käymään hyvin hitaala. En siis halua vastata mihinkään tärkeisiin kysymyksiin parin viikon aikana:) Ihanaa, kun on kärsivällisiä ihmisiäkin ympärillä, jotka tämän kaiken kestää ja erityismaininta rakkaille työkavereilleni…..Seura tekee kaltaisekseen. Repäsin tänään ja ilmoittauduin myös Tampere-kisaan, joka järjestetään HullussaPorossa viikko Expon jälkeen, eli se siitä mun ”massa” kaudesta.
Kohta alkaa olemaan tasan vuosi takanapäin, salilla käymistä ja treenausta. Olen itse kasvanut henkisesti ja fyysisesti, tällä matkalla ja on vaikea uskoa, että kohta se hetki koittaa, jonka eteen on tehty ihan helvetisti töitä. Kaikki se 5:n minuutin takia, mikä lavalla ollaan. Mutta se fiilis <3 Kaikki on todellakin sen arvoista. Tämä on taas ollut yksi haaste elämässäni mihin tartuin heti 110% lasissa, ja kohta se on ohi! Mitäs sitten….. ? Niin paljon se on ottanut, mutta niin paljon se on antanut. Rakkaus lajiin on syntynyt <3
Kaikille kisaajille hirveet tsempit loppuun, jokainen lavalle astuja on itsensä voittaja ja joku niistä on se todellinen TIMANTTI <3
-Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta