Joulu tuli jo

Kuvaus Mikko Karekivi

Hoplaa taas mennään. Voiko aamu ihanemmin alkaa kun lenkillä, nyt jo kirpakkaassa säässä. Musiikki täysillä ja voi mikä ihana aivojen tyhjennys. Pika pikaa Wolffille tekeen selkä treeniä. Ihanaa ajatella, että enään 2 treeniä jäljellä, jokaista lihasryhmää kohden. Nyt ollaan jo voiton puolella.

lenkki ”look” eli suoraan sängystä

Uutta treeni toppia tietenkin Casalilta love it <3

Ruoka on se mikä pitää ihmisen hengissä. Ruokaa on monenlaista ja sillä on monenlaiset vaikutukset. Suosittelen syömään mahdollisimman puhdasta ruokaa ja tietenkin mielellään luomua, jos vain mahdollista. Tässä on kuva mikä havainnoilstaa aika hyvin kalorien määrää ja ruuan eroja.

Molemmissa annoksissa on saman verran kaloreita, mutta toisessa annoksessa huomattavasti enemmän ruokaa. Kaikki ei sitä ymmärrä, että saa syödä paljonkin ruokaa lihomatta, tai saamatta ähkyä:) Kaikki mäkki ruuat on upporasvassa paistettu ja sisältää todella paljon ”piilorasvaa” mitä et edes näe, muutakun vyötäröllä 🙂 Aamu on esimerkiksi paljon parempi aloittaa puurolla(mukaan mehukeittoo ja raejuustoo), kun 3:lla paahtoleivällä, tuoremehulla ja jugurtilla. Puurossa on pitkäkestoisia hyviä hiilihydraatteja, mitkä pitää nälän loitolla ja on täyttävää. Muutenkin kannattaa syödä tasaisin väliajoin, pieniä aterioita. Hyviä välopaloja ovat esimerkiksi rahka(mukaan marjoja, pähkinöitä,mehukeittoa). Pähkinöissä on niitä hyviä rasvoja mitä kehosi tarvitsee. Salaatti (kanalla,lihalla tai kalalla), hedelmät, raejuusto jne. Hiilihydraatiti ei aina ole pahasta, niinkun moni ajattelee, se vain on tärkeää, mitä hiilaria syö. On eri asia syökö sipsejä vai esimerkiksi puuroa:) 
Vaikka kuka olisi mitä mieltä tahansa niin liika lihavuus, niinkuin anoreksia on sairaus. Meillä suomessa se ei ole ihan niin suuri ongelma kun esimerkiksi Amerikassa, mutta asiaan on hyvä puuttua. Syy miksi tästä asiasta kirjoitan on selvä: voit paremmin, jaksat paremmin, näytät paremmalta! Kaikkien ei tarvitse olla ”FIT” ihmisiä, mutta omaan hyvinvointiin kannattaa panostaa. 
Kuvaus Mikko Karekivi

Olen myös aivan into piukeena näistä superfoodeista <3 Suosittelen kokeilemaan. Näitä saa ostettua Life myymälöistä ja ainakin Tampereelta Ruohonjuuresta

Olen ottanut ihan päivittäiseen käyttöön: kylmäpuristetun kokosöljyn, maca-jauheen, cojimarjat ja spiruliinan. Tuotteisiin saa hyvää opastusta niin myymälöissä, kun cocovin nettisivuilla.

Tänään sain mun bikinit käteeni ja voi sitä riemun määrää. Mulla on joulu!!!!!Kyllä Biancaneven väki osaa ja onnistuu. Ne on niin super hienot <3<3<3<3<3<3 Voisin pitää niitä kokoajan päällä.
Kävin tänään myös terapiassa, eli BodyActionissa iki-ihanan Marun palveltavana. On se ihanaa, kun saman katon alta löytyy niin lisäravinteet, kun saman ajatusmaailman omaava äiti;) Jauheet oli loppu ja tällä kertaa otin kokeiluun kuvassa olevan tuotteen. Nyt alkaa olemaan kaikki tarvittavat kisoja varten kasassa. Tänään pitäisi vielä laittaa oma tukka. Niinhän se menee, ettei suutarin lapsilla ole kenkiä. Sitten vielä naamio naamaan ja saunaan <3
Koittakaapa ihmiset rauhoittua ja nauttia elämästä! Sitä kun on vain se yksi ja ainoa elettävänä. Mulla oli tänään ihana päivä ja hymyilin vain kokoajan:) Tätä likkaa ei lannisteta……..ei sitten millään. Kaikki painetaan 100 lasissa eteenpäin. Me olemme kaikki ihmisiä ja kaikki erilaisia<3 P.S Mulla on myös niitä "lihaviakin" kavereita ja mulle niiden ulkonäkö ei merkitse mitään, se on ihan niiden oma asia. Ihania ihmisiä nekin ovat!
Koittakaa voida hyvin ja jaksaa treenata T. yhtä lyhyt, kun levee ”pikku-tankki” Umpsis
primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta