Vähän kevyempää

Mikko Karekivi, vaatteet Casall

Tänään taas normi rytmiin:) Aamulla perus lenkki 5.00. Jalat tuntuu edelleen raskailta viikonlopun jälkeen. Hirveällä kiireellä eväitten tekoon, munat pannulle ja menoks. Mun tuksulle on tullut syksy ja se ei meinannut lähteä käyntiin ei sitten millään :(. Wolffilla himo rinta,ojentaja hauis treeni ja loppun aeroobinen ja kaikki ennen klo 9! Kettu kuittaa!

Mikko Karekivi, vaatteet Casall

Huomenna on huippu hetki, kun saan mun kisabiksut päälle <3 En malttais millään odottaa huomiseen. Kisa-asuni tulee Biancanevestä, joka on tällä hetkellä se Suomen ykkösmesta kisa-asuissa. Liike sijaitsee nyt uusissa tiloissa Tampereen Tullintorilla.

Mun viime kilpailuasu tuli täältä samasta paikasta ja voin kertoa, että ammattitaito on täällä kohdallaan. Mun eilinen kirjoitus aiheutti ”kommentti tulvan” ja ainut asia mitä voin sanoa, että kerron blogissani omasta elämästäni, annan suuntaa terveellisempään huomiseen ja kerron tavastani elää. Kaikki mitä minä teen ei ole ”terveellistä”, sillä vien kehoni äärimmäisyyksiin lajini takia ja siksi, koska itse haluan. Kaikki tekee edelleen tyylillään ja sillä tavalla, mikä tuntuu hyvältä :). Kerron mielipiteeni omalla nimelläni ja omilla kasvoillani ja jokaisella on toki oikeus kommentoida, mutta miettikääpä vähän. Ihmiset jotka mut tuntevat tietävät mitä ajan takaa ja ne ketkä mua ei tunne eivät voi väittää tuntevansa. En välitä mitä muut negatiivisesti puhuvat, ehkei muidenkaan kannattaisi tuhlata siihen tätä lyhyttä elämää mitä elämme:)

Mikko Karekivi, vaatteet Casall

Rakastan urheilua ja musta on ilo tehdä sitä mikä tekee juuri MINUT onnelliseksi. Jokaisella on se oma juttu ja tää on mun juttu <3 Kisoihin on enään 2,5 viikkoa, joka aion vetää niin täysillä kun vaan jaksan. Itsensä ylittäminen tuo haasteita elämään ja vie eteenpäin, tässä karussa maailmassa:) Kukaan meistä ei ole samaan muottiin veistetty ja miettikää, jos vaikka olisi. Musta on rohkeus olla erilainen, uskoa itseensä ja erottua massasta. Olen aina kulkenut omaa polkua, joka ei aina  ole ollut se helpoin tie, mutta ylpeänä voin olla myös niistä saavutuksista, mitä olen saanut elämässäni aikaan.

Peace&Love
Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta