Arvostelu ja arvostus

Mikko Karekivi

Sana Fitness, kuulostaa monen korvaan hullulta:) vaan ei ole. Ihmiset, jotka eivät elä siinä maailmassa eivät ymmärrä sitä, tai halua ymmärtää. Laji ei todellakaan sovi kaikille, eikä sen tarvitsekkaan sopia, mutta jääkön sen arvostelijat omaan arvoonsa. Mulle toitotetaan, joka torvesta, että toi ei o normaalia, mutta herää kysymys mikä on sitä normaalia? Se että viikot tehdään töitä, katsotaan telkkaria ja odotetaan viikonloppua, että pääsee ryyppään? Vai se että aloitat aamun liikunnalla, syöt terveellisesti ja sulla on viikonloput aikaa viettää miten itse haluat? Kaikilla on se oma tyyli ja se on vain hyväksyttävä. 

Mikko Karekivi

Samoin mikä välillä ärsyttää on sana ÄITI. Kuka määrittää lauseen hyvä äiti? Henkilökohtaisesti mun pahin painajainen olisi olla kotona lapsien kanssa tekemättä töitä, olla taloyhtiön hiekkalaatikolla vaihtamassa kuulumisia, käydä kerhoissa muiden mammojen kanssa jne. Tämä saattaa taas olla jonkun muun unelma. En koe mitään väärää sanoessani ääneen, että olen helvetin hyvä äiti. Minulla on ihan ne omat juttuni mitä teen ja touhuan lapseni kanssa ja tiedän, että se nauttii siitä yhdessä mun kanssa. Lause äiti mää rakastan sua kertoo sen totuuden. 

Mikko Karekivi

Joku kysyi multa joskus, miks et käy vauvauinissa. APUA se olis mulle ihan painajainen. Miettikääpäs mua sinne altaan reunalle, kultasissa bikiineissä ja kun se kloorivesi alkais liottaan mun itseruskettavat hahahahaha. Mutta mulle se on ihan ok jos joku haluaa herätä lauantaina 6.00 ja mennä uimahalliin laulaan pienen pieni elefantti marssi näin ;)… Mut mää en tee niin. Voin mennä lapseni kanssa uimaan silloin kun siltä tuntuu ja leikkiä ihan omia leikkejä. Me ollaan kaikki erilaisia ja mun mielestä kenelläkään ei ole oikeutta sanoa mikä on sitä normaalia. Siinä pieni purkautuminen:)

Sitten asiaan. Kisat on jo ovella ja nyt alkaa loppu läheneen. Tänään oli urheilu vapaa päivä. Yksi syy siihen on lihaskipu:) mitä olin tänään hoitamassa Lady Linessä hoitola Preventiossa LPG hoidossa.
Suosittelen kaikille kehonhuollosta kiinostuneille. Hoito on ihanan rentouttavaa, virkistävää, hoitavaa, kiinteyttävää ja listaahan voisi jatkaa loputtomiin. Tunnin hoito on 65e ja on sen arvoista. Hoito laittaa nesteet ja veren kiertämään.  Tänään olisi luvassa vielä piiiitkät venyttelyt ja huomenna ollaan iskussa. 
Vielä viimeiset rasvat irti ja lava haltuun. -Umppu<3

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “Arvostelu ja arvostus”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta