Asioiden varjopuolet

Dieetti alkaa lähenemään loppua, mikä tarkoittaa kisojen deadlinea! Ihan liian moni luulee Bikini Fitneksen olevan vain laji, jossa näytetään nätiltä! VÄÄRIN! Laji vaatii välillä uskomattomiakin ponnisteluja, niin henkisesti kun fyysisesti. Keskittyminen saattaa herpaantua, millä hetkellä hyvänsä. Välillä ne arjen askareet tuntuvat ylitsepääsemättömiltä ja tulee hetkiä jolloin mietit, että tää oli nyt tässä. Eilen oli juuri sellainen olo ja samoin tänä aamuna. Sanoin vaan itselleni, että v…u sää oot tyhmä, jos nyt luovutat, ja niin taas mentiin. Nokka kohti Wolffia ja jalkatreeniä! Annoin sitten kaiken itsestäni ja purin sen kaiken kiukun ja vihan sisälläni rautaan ja olo oli kun voittajalla! Mietin välillä kun ihmiset kirjoittaa, että treenistä ei oikein tullut mitään, niin miksi silloin edes vaivautua? Mulla ei o koskaan niitä ”paskoja” treenejä, sillä tiedän miksi sielä olen ja mihin sillä pyrin. Ainut ketä sielä huijaat olet sinä!

Jokainen saa ehkä vähän mietittävää omaan treenaukseen. Tällä viikolla on tulossa kaikkee kivaakin 🙂 Perjantaina on vähän kuvaus homma ystäväni Mikko Karekiven luona. Valmista settiä sitten näette täällä! Ja sunnuntaina räjähtää eli luvassa on Pro Elite Teamin tiimipäivä ja seminaari, missä saan esittää mun kysymys listan:) Kerrankin ollaan koko porukka saatu sumplittua päivä, joka käy kaikille! Samalla tsekataan myös kunto ja kävelyt. Syksyn kisoissa meitä edustaa: minä, Suvi, Maikku, a-k ja Heidi. Kaikilla on jo vähintään yhdet kisat takana, niin uskon että valmistelut menee helpommin 🙂
Jaksamaan treenata ahkerasti <3:lla Umppu
primebody

5 vastausta artikkeliin “Asioiden varjopuolet”

  1. hyvin pätee sellanenkin lausahdus, että huono treeni on parempi kuin ei treeniä ollenkaan 🙂 että paska treeni on vain se jota ei tapahtunut 😀

  2. ”moni luulee Bikini Fitneksen olevan vain laji, jossa näytetään nätiltä” Anteeksi vaan mutta kuinka moni teistä näyttää nätiltä??? Vartalot on timmit ja hyvät mutta naamat onki sit ihan eri luokkaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta